Situé sur la rivière du centre-ville de Providence, Hemenway's est votre premier choix pour les fruits de mer à Rhode Island. Aspirant à vous offrir les poissons, les crustacés et les mollusques les plus frais et de la plus haute qualité dans tous les Etats-Unis, tout en vous offrant une hospitalité authentique dans une atmosphère détendue et sociale. Hemenway’s vous propose une liste de vins récompensés, une salle à manger privée personnalisée pouvant accueillir jusqu'à 45 personnes, une salle à manger en plein air et un bar où vous pourrez commander toutes les options du menu.
The District is a Pizza Fanatics love child. All pizzas are fired in our 800° custom brick wood-fired oven along with artisan sandwiches, rockin' wings and salads.Back to Back winners of RI food fights - Lord of the Pies - Voted best Pizza in Rhode Island 2017, 2018, 2019 & 2020.MUSIC RESERVATIONS PLEASE ADD WITHIN YOUR RESERVATIONS THAT IT IS FOR MUSIC IN THE NOTE SECTION.
Les tavernes ont une présence importante et constante dans la vie américaine depuis la fin des années 1600. Beaucoup d'entre elles, rattachées à des auberges, servaient de lieu de repos pour les voyageurs qui cherchaient un endroit pour prendre une pause, se détendre et se fortifier. Évidemment, les résidents locaux fréquentaient les tavernes aussi et ce, dans le but d'acheter des boissons et des repas et de participer à des conversations animées. Au fait, les tavernes étaient le point de rencontre pour les voisins qui souhaitaient se réunir, échanger des nouvelles, parler de la politique et partager le sentiment général de convivialité. Les tavernes se sont solidement établies comme des lieux de rassemblement pour des conversations légères, des discours sérieux et, bien sûr, un repas copieux accompagné d'un savoureux breuvage ou deux.
Dans cette optique traditionnelle américaine, Mill's Tavern vous accueille avec véritable enthousiasme. Le personnel est chaleureux, sympathique, attentionné et compétent. Venez vous détendre et passez du bon temps en famille ou entre amis. Vous repartirez rafraîchis et nourris, corps et âme.
Mare Rooftop is deeply committed to providing a memorable dining experience, using sustainable and healthy ingredients and a passion for seafood, in a gorgeous rooftop setting.
Situé dans le quartier historique de Federal Hill, le Providence Oyster Bar est l'un des meilleurs restaurants de fruits de mer à Rhode Island. À la fois sophistiqué et décontracté, le Providence Oyster Bar vous invite à déguster une sélection décadente d'huîtres et de palourdes fraîches.
Opa restaurant was founded in 2003 by Chef Joseph Karam and his family. Joe introduced Opa to the historic Federal Hill in hopes of sharing his family's culture cuisine and hospitality. Opa's consistent traditional Lebanese cooking and the family's hospitality has lead Opa to be a gem in Rhode Island's food industry with visitors traveling from all over New England to try a Taste of Lebanon.
Estiatorio Fili draws its culinary inspiration from cherished family recipes rooted in their northern Greek home. Each dish reflects the rich traditions and flavors passed down through generations, bringing a taste of Greece to your table. Paired alongside our carefully selected all Greek wine list and expertly crafted cocktails using Greek spirits, your dining experience at Estiatorio Fili is sure to be authentic and memorable.Located in beautiful Wayland Square, on the East side of Providence, Rhode Island. Walking distance to RISDI, Brown University an India Point Park. For event inquires, special requests or adjustments to existing reservations, please send us an email at: estiatoriofili@gmail.com
Nicks on Broadway is a contemporary American restaurant located in the West End of Providence. Nicks specializes in seasonally inspired, locally focused food, put forth humbly with thoughtfulness, passion and honesty.
After 28 years we present you India with a fresh new look, a creative menu offering a blend of contemporary and traditional favorites, a new kitchen & team elevating our food and service, and elegant lighting transforming the entire restaurant. Enjoy our Garden Bar and Patio in the summer and cozy fireplace seating in the winter.America is a melting pot like India was over a 1000 years ago. Being in the US offers a chef a lot of exciting possibilities to play with the ingredients that are not commonly found in India. We are availing these opportunities to create an exciting menu that has a blend of traditional favorites like Chicken Tikka Masala and creative dishes like Bengal Fish Curry (made with Salmon that is not usually found in India). The goal is to present a creative, fresh, nutritious, tasty, flavorful and a balanced meal. Like the 21st century India, we are progressive with our cuisine and not bound by the ‘same-old’ mentality.