We're serving up tasty farm-to-kitchen dishes & cocktails out of our 'from scratch only' kitchen and bar. Microwave? Never heard of it. We use slow-cooking methods on our live wood
grill, smoker and spit because everything tastes better that way. And all this goodness is served to you as you kick your feet up in one of our rocking
chairs, dine at a fancy table or relax out on the porch.
Vous serez enchantés par le Merlion, un havre accueillant niché dans la ville historique de Seabrook. Il s'agit d'une destination thaïlandaise pittoresque et luxueusement aménagée. Le menu propose un voyage culinaire à travers la Thaïlande, soigneusement préparé par le chef Andrew Lobeck, un chef thaïlandais virtuose de deuxième génération. Attendez-vous à une impressionnante sélection de vins qui varie régulièrement, à un lounge animé doté d'un bar complet, et à un personnel compétent et sympathique qui saura vous conseiller. L'atmosphère est envoûtante et une aura d'élégance discrète prévaut. Le Merlion est le choix à faire si vous désirez prendre un repas romantique ou réunir un grand groupe pour un événement spécial.
Just like in our name, Avenida Brazil Churrascaria Steakhouse, we stay true to the foundations of the traditional Brazilian churrascaria.The experience is split up into two partsPart 1: Salad Bar - After being seated, guests can help themselves to our gourmet salad bar stocked with more than 30 fresh items.Part 2: Meat - At each of our seats, we include a coaster with a red side and a green side. Once back at their table, guests can start signaling our gauchos (meat servers) by flipping over the coaster to the red side. This indicates that the guest is ready to enjoy the 13+ succulent meats, which include lamb, beef, chicken, and fish. As an accent to the meat, we provide five delicious side dishes.