Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nashville

Meilleurs restaurants servant une cuisine saine à Whites Creek

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

22 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Farm House
4.7
Exceptionnel(2405)
Prix : cher
• du Sud des États-Unis • Centre-ville
Réservé 1 fois aujourd'hui
The Farm House incarne le rêve que caressait depuis 15 ans le chef Cioccia. L'établissement propose une cuisine traditionnelle du Sud en appliquant une technique moderne et en utilisant des ingrédients frais et d'origine locale. Ancien chef exécutif du Cantina Laredo et sous-chef du Capitol Grille, Trey Cioccia est maintenant le propriétaire et chef exécutif de The Farm House, où il crée des plats uniques, offre un service sophistiqué et partage les saveurs et la culture dans lesquelles il a grandi. Situé au niveau de la rue dans l'immeuble Encore, le restaurant suit la thématique du Sud traditionnel avec des chaises de bois récupéré faites à la main, des objets typiques du Tennessee et un éclairage à la fois moderne et chaleureux. Des plats composés de charcuteries faites maison et des ingrédients locaux, ainsi que des cocktails concoctés avec du bourbon de haute qualité son disponibles.
Photo du restaurant Gannons - Nashville
4.6
Exceptionnel(421)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 16 fois aujourd'hui
Gannons Nashville is a Casual Fine Dining restaurant located at The Marriott Courtyard in the heart of Downtown Nashville. We offer a wide variety of dishes including fresh oysters and highly curated cocktails designed by our experienced team of mixologists. Join us for live jazz and a dinner experience you wont soon forget!
Photo du restaurant City House
4.8
Exceptionnel(1636)
Prix : cher
• Italienne • Germantown
Réservé 12 fois aujourd'hui
At City House in Nashville, TN, James Beard Award winning Chef Tandy Wilson makes an amazing array of dishes to pair up with the enormous array of artisan cocktails, wine and bourbon or whiskey choices available. A popular Sunday Supper gives a unique dining experience, but many come for the regular dinner menu.The dinner choices at City House include starters like frico, pork snacks, and seasonal salads. There are handmade pizzas with traditional toppings and more Southern inspired choices like belly ham or kale. The entrees are just as seasonal and include dishes like the local trout, hand made pastas, and wood oven roasted meats. A visit to City House allows you to enjoy a wonderful experience in a historic setting.
Photo du restaurant Kitchen Notes - Omni Nashville
4.8
Exceptionnel(1563)
Prix : raisonnable
• du Sud des États-Unis • Centre-ville
Réservé 11 fois aujourd'hui
Le Kitchen Notes vous propose des plats traditionnels du Sud, avec des produits de la ferme et durables, et dont les précieuses recettes de famille sont transmises de génération en génération. Ne manquez pas le Biscuit Bar, qui sert des biscuits tout au long de la journée par des chefs cinnus et des célébrités du Sud.
Photo du restaurant Lyra - Nashville
4.8
Exceptionnel(63)
Prix : cher
• Moyen-orientale • East Nashville
Réservé 12 fois aujourd'hui
A Unique take on Middle Eastern FoodLyra is a blend of old world flavors and spices infused with modern techniques. At the heart of Lyra is our wood burning oven where freshly baked pita is ready to be dipped in to our famous hummus. Enjoy a seasonal menu full of flavors and dishes for everyone to enjoy.
Photo du restaurant The Mockingbird Nashville
4.7
Exceptionnel(3145)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Le Gulch
Réservé 33 fois aujourd'hui
Modern Diner. Global Fare. Delicious Fun. This is The Mockingbird. Led by talented culinary duo executive chef / partner Brian Riggenbach and front-of-house extraordinaire / partner Mikey Corona, The Mockingbird offers a menu of comfort classics with a global twist and an ambiance of art deco diner whimsy. Walls are covered in beautiful custom-made wallpaper, painted tin tiles on the ceiling, windows open to two patios as weather allows and a larger-than-life mirrored bird sculpture overlooking the dining room. And then there’s the food and drink! Munch on a Mockingburger or Mac N Cheese (aka Feeling Grate!) while sipping an Old-Fashioned-ish or a Punchin’ Bag (ask about it – they are famous!). We also love hosting group events! We have a private dining room, an upstairs dining room and an enclosed patio, all perfect for bridal showers and bachelorette parties plus business lunches and corporate dinners. Y’all come see us! **Reservation cancelation policy is strictly enforced**
Photo du restaurant etch - Nashville
4.7
Exceptionnel(8524)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 22 fois aujourd'hui
Etch est la dernière entreprise culinaire de Chef Deb Paquette. Situé au rez-de-chaussée de la tour Encore au centre-ville de Nashville, Etch propose une salle à manger privée, un bar complet et une cuisine ouverte avec un comptoir-bar. Au cours de ses 13 premières années en tant que Chef / Propriétaire de Zola, Deb Paquette a reçu des éloges comme étant meilleur chef de Nashville et le meilleur restaurant de Nashville à plusieurs reprises. Les restaurants de Nashville sont nombreux, mais Etch se distingue avec des saveurs audacieuses et des présentations colorées. La cuisine du Etch est complétée par leur carte des vins, avec une vaste sélection de vins du monde entier. Vous pourrez également profiter de leur carte de cocktails revisitant les classiques avec une touche moderne, et offrant une variété de bières éclectiques dont les bières en fut régionales. Ils vous invitent à venir goûter à la dernière création du chef Paquette, un menu reconnu comme étant : "Signature Deb - unique, ludique, over-the-top, et vraiment digne d'ovation, comme son restaurant de Encore" (Carrington Fox, Nashville Scene).
Photo du restaurant Evelyn's
4.4
Génial(157)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Midtown
Réservé 12 fois aujourd'hui
Evelyn’s is a love letter to classic Americana — a dining experience that evokes nostalgia while capturing the art of modern cuisine. With dishes as aesthetically pleasing as they are delectable, the seasonal menu is infused with flavors of the South and highlights bountiful local ingredients. An art-filled oasis with a retro, cosmopolitan-like vibe, Evelyn’s offers something for everyone. Whether meeting for a business breakfast, catching up over an Instagram-worthy brunch, or celebrating a sophisticated dinner on the town, Evelyn's is the newest all-occasion destination in the lively West End neighborhood.
Photo du restaurant Mercado by Butchertown
4.5
Génial(92)
Prix : cher
• Mexicaine régionale (Baja Med) • South Nashville
Réservé 5 fois aujourd'hui
Welcome to Mercado by Butchertown, nestled in the heart of Nashville's Wedgewood-Houston neighborhood.We are a Raw Bar + Grill, serving the freshest oysters, seafoods, steaks, and Baja-influenced Mexican fare.Visit our rooftop bar, Ramone’s Oyster Bar and Citrus Club, with spectacular views and the coolest biodynamic wine list, amazing margaritas, and of course, the cutest little oyster bar in Nashville.
Photo du restaurant The Chef and I
4.6
Exceptionnel(3022)
Prix : cher
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Music Row
Réservé 9 fois aujourd'hui
Lunch at "The Chef and I" is packed full of flavor. Located in our "Backstage" area downstairs in a casual atmosphere, sit where you can see what's happening in our kitchen. Enjoy popular items like the smash burger melt, hot fish sandwich and roma crunch salad or indulge in the chef's favorites of marinated salmon and green chile chicken melt. The Chef and I is built on a love story between two people that began 15 years ago in Nashville, Tennessee. We serve innovative cuisine in a fun environment. You can choose to order off the menu or do a chef's tasting any day of the week. A private chef’s table, an interactive show kitchen in addition to regular dining is what you’ll find at The Chef & I Nashville! Caramelized cauliflower, brussels sprouts, burrata and peaches, smoked elk rack, mojo Tennessee trout and black peppercorn steak our some of our current favorites. Farm to table cuisine with local and unique ingredients is what we are known for. Nashville's best!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable