Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham.
Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle.
Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable.
La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon)
qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
OFFERS ;TUESDAY STEAK NIGHT : Buy one get one FREE WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 30% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/order between 5 & 6pm) SUNDAY ROAST : October deal at £10 ONLY Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
We love the simplicity of seasonal and local ingredients. Modern dining and ancient techniques such as smoking, curing and preserving are at the heart of our restaurant. These aspects motivate us as well as bringing in other global flavours, ingredients, and cuisines. In this way, we try to reflect the diversity and multiculturality of South London and the UK through our food. We are a Catey and Time Out Love London award-winning restaurant with mentions in the Good Food Guide and the esteemed Michelin Guide.We are pleased to offer one of the cheapest tasting menu experiences in London too - so don't hesitate to book us for your next special occasion.Guests will be offered our five OR seven course sharing menus only with options available for dietary requirements only.If no tables are available do give us a call on 07421327556, we may have something extra available!
Welcome to Efes Premium, a unique Turkish cuisine restaurant that offers an unparalleled dining experience. Located in the heart of Wimbledon, our restaurant brings the rich flavours and traditions of Turkey to our guests.Our name, Efes, is derived from the ancient city of Ephesus, a historic city that was once a thriving metropolis in Turkey. Our restaurant honours the culinary traditions of our ancestors, using only the freshest ingredients and authentic recipes to bring you the best of Turkish cuisine.Our team of chefs is dedicated to providing you with an exceptional culinary experience, using only the freshest and highest quality ingredients. We source our ingredients from local suppliers to ensure that every dish is bursting with flavour.Our stylish and modern decor creates a warm and inviting ambiance that is perfect for any occasion. Whether you're looking for a romantic dinner, a family gathering, or a celebration with friends, Efes Premium provides the perfect setting.
We’re a friendly and welcoming local all day cafe bar, offering beautiful, inviting spaces to work, meet, relax + host events, we strive to be at the forefront of cafes contributing to a more sustainable future, where promoting ‘health’ – including our bodies, minds, communities + the environment – is at the heart of what we do. ** Please note that we open for Breakfast for Walk Ins **
Le Tsunami est un petit bijou caché sur Clapham. Il crée un environnement intemporel de détente pour ses convives. Si vous ne pouvez pas aller à Nobu, vous trouverez là les mets qui sauront vous plaire, sans faire un trou dans votre budget. Niché loin de l'agitation de la vie de West End, idéalement situé à quelques pas de la station de métro, ce restaurant japonais renommé offre une intimité attrayante. Dès que vous passerez le cadre de porte en bois et que vous quitterez la rue Clapham High animée et inondée de fêtards, un sentiment de calme vous envahira et vous découvrirez le Tsunami : un fascinant et accueillant paradis zen. La réputation du Tsunami repose essentiellement sur son vaste menu qui comprend une grande variété de mets japonais traditionnels comme les sushis, les tempuras et le teriyaki. Les amateurs de poissons et de fruits de mer tomberont instantanément en amour avec ce restaurant minimaliste aux prix raisonnables. Un repas de trois services pour deux personnes coûte en moyenne environ 60 GBP, ce qui inclut le thé vert, un cocktail et le service.
L'ambiance de « café society » qui règne sur la Balham High Road à Londres procure le cadre idéal pour le restaurant italien de style détendu Ciullõsteria. Chaleureux et décontracté, le Ciullõsteria s'inspire de la nourriture infusée par le soleil et du caractère détendu de l'Italie méridionale. La famille Calcagno, propriétaire du Ciullõsteria, possède plus de vingt ans d'expérience dans la restauration italienne, et cette expérience transparaît dans chaque aspect du fonctionnement de l'Osteria - du design simple, confortable et sans prétention de la salle à manger au service toujours sympathique et efficace du personnel qui accueille les clients comme s'ils étaient de vieux amis. Mais bien sûr, il reste qu'au Ciullõsteria, l'accent est mis sur la nourriture. Entièrement traditionnel et purement authentique, le Ciullõsteria propose une cuisine italienne maison allant de pâtes faites à la main à de croustillantes pizzas de 30 cm de diamètre, le tout servi avec des vins de qualité provenant des vignobles les plus réputés du pays.
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.