“ABOVE THE NOISE, WE MAKE OUR OWN”Welcome to RADIO – where the skyline meets the city lights. Where taste, sound & sights come alive to excite your senses.Immerse yourself in the rich history of broadcasting. This very location is the site of the first ever BBC broadcast in November 1922 from what was then Marconi House – named after the Father of radio. The name RADIO keeps this history alive. Elevating the ME London Rooftop experience, our bar offers sophisticated & unique cocktail creation, eye-catching mixology utilizing sous vide technology with inspirational & imaginative small plate indulgences. Enjoy our Asian inspired food ‘art’ against a backdrop of the most stunning views in London as the music transports you above the mediocre.Let the vibe carry you to new heights, away from the bustle of the city to a unique and extraordinary place
Kintan est le premier restaurant de style yakiniku à Londres. Yakiniku, ce qui signifie littéralement «viande grillée», est une manière Japonaise d’apprêter le barbecue coréen et l'un des styles de restauration les plus populaires au Japon. Étant japonais, les restaurants Yakiniku emploient un peu d'ingéniosité pour fournir des grilles de table sans fumée avec extraction de fumée souterraine de sorte que le goût de la nourriture reste dans votre assiette et hors de vos vêtements.
Niché au cœur du quartier juridique de Londres, le Chancery Gaucho vous accueille dans un cadre où se combinent l'effervescence de la ville et l'ambiance chic du West End. Ornée de lustres, la grande salle à manger au rez-de-chaussée est aménagée avec des éléments en cuir noir et des chaises revêtues de peau de vache. À l'étage supérieur, vous trouverez un bar intime décoré en blanc sur la galerie surplombant le restaurant du rez-de-chaussée ainsi qu'une salle à manger dotée de tables blanches avec un plateau en verre, de chaises en cuir blanc et de murs revêtus de peau de vache par endroits.
Le George Public House est la réincarnation victorienne d'un café du XVe siècle situé à l'angle des rues Strand Street et Fleet Street, directement en face de la Cour royale de justice à l'architecture spectaculaire et à 10 minutes de marche du West End. À l'automne 2014, le bar du rez-de-chaussée et la salle à manger du George installée au premier étage, ont fait l'objet d'importants travaux de rénovation. Cet établissement a notamment créé le restaurant élégant et sophistiqué The Pig and Goose ainsi que la salle à manger privée Horace Walpole. Les propriétaires ont soigneusement conservé les éléments d'origine de ce pub historique et ont admirablement marqué le George Public House de leur empreinte tout en maintenant une atmosphère traditionnelle dans l'ensemble des locaux. Le restaurant flambant neuf Pig & Goose situé à l'étage du George est ouvert du lundi au samedi et propose un menu britannique moderne et alléchant, élaboré uniquement avec les meilleurs produits locaux de saison. À côté du restaurant Pig & Goose se trouve la salle à manger privée et exclusive Horace Walpole, qui offre une vue imprenable.
Aiming to be the most authentic restaurant of its kind, the Sawadika Fine Thai Restaurant, located in London’s Holborn area, close to both Lincolns’s and Gray’s Inns, serves excellent South East Asian food in a relaxed environment. Stunningly styled, the Sawadika dining room is well suited to special occasions and business dining as well as the more casual evening meal of lunchtime treat. With white washed brick, contemporary oblong chandeliers, shimmering tiles and Thai arts and crafts – including two huge golden Buddha statues welcoming guests as they arrive – the old-meets-new interior could be straight out of any high end Bangkok hotel. The extensive menus, including a full a la carte dinner menu and an affordable set lunch, offers a wide range of all-authentic Thai food made to traditional recipes passed down through families and freshly made to order using all fresh, natural ingredients.
Chancery Lane’s Cigalon brings the finest Provencal cuisine to London. Set up by Pascal Aussignac of Club Gascon fame in 2011 the restaurant received glowing reviews for its well priced and varied Provencal menu set within the chic surroundings of a former auction house.Diners enjoy the best of the South East of France and Corsica in dishes rarely seen here in the UK. Combining earthy flavours of the countryside with lighter coastal dishes, the menu provides a varied choice, accompanied by delightful wines from the same region. Secluded booths, banquette seating and a luxurious private dining room all enhance Cigalon's beautiful interior.In the basement below sits Baranis bar where bespoke cocktails are enjoyed over a game of pétanque.Contact us on www.cigalon.co.uk or info@cigalon.co.uk or on 020 7242 8373
A JEWEL BOX OF A DINING ROOMMODERN BRITISH CUISINE IN AN ELEGANT SETTINGOur intimate all-day dining room in the heart of Holborn London hosts a selection of delicious sharing plates, seasonal salads, comfort food favourites, signature patisseries, fine wines and champagnes. Explore the dinner menu boasting bold flavours and classic British dishes
Inspired by the fantasy world of fairy tales, the fabulous fables of Aesop and our spellbinding adventures around the globe, The Fable is a bar and restaurant out of the ordinary. Inventive, innovative and enchanting, every detail tells a story, from the sparkling crystal and beautiful blooms, to the twinkling candelabras and the carefully curated collection of storybooks, you're sure to be enthralled. A range of beautiful spaces – from a florist and deli to hideaway alcoves, a statement bar and mixology tables – have been individually tailored to fit any requirement, any time of the day. A creative food and cocktail menu will cater for lunch, post-work drinks and dinner, whilst bespoke events and masterclasses, customised experiences, pop-ups and quirky collaborations will offer something unique and out of the ordinary.Once in the while, in the middle of an ordinary life the world gives us a fairy tale.
The menu offers dishes inspired from cuisines all over the world in a playful and informal manner. It gives you the opportunity to design an experience around the time you have to spend, ordering multiple small plates from the menu to create a relaxed family style sharing experience if you have the time to do so or if it’s a quick luncheon you require we offer large plates for those that need to head back to the office quickly.We make all our own pickles, flat breads, hot sauce and truffle-based condiments to accompany our dishes which allows us to absolutely minimize our food waste, We of course focus on seasonality through the year and source as many of our ingredients from as local as possible to keep our footprint to a minimum.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.