Leur premier restaurant a ouvert ses portes à Castlefield (Manchester) en 2004 avec un objectif clair : offrir une cuisine de qualité à des clients locaux et à un prix raisonnable dans un espace moderne, élégant avec un service convivial sans prétention. C'est cette philosophie qui a permis à l'établissement de fidéliser de nombreux clients. Le menu peut être qualifié de britannique avec quelques classiques supplémentaires en provenance d'Italie et du monde entier. Le nouvel espace, qui sera créé à partir de l'ancien pub et restaurant New Ellesmere sur la East Lancashire Road, permettra d'ouvrir un espace moderne élégant pouvant accueillir jusqu'à 180 personnes et comportera également une terrasse extérieure pouvant accueillir jusqu'à 60 convives.
We aim to create a desirable environment where you, the customer feel at home. Whether it be relaxing with a locally brewed beer from our very own Burscough Brewery, enjoying a nice glass of wine by the fire or tasting our locally sourced food menu. We aim to please!
At the Cartford Inn, we offer a brand of hospitality that is truly unique, hallmarked by an award-winning restaurant, boutique hotel, delicatessen and art gallery. Our location is enviable, with guests able to enjoy panoramic views of the Ribble Valley and Fylde countryside whilst dining. Our décor is quirky and eclectic, in keeping with our building’s 17th century heritage, but with a modernist twist. Of course the main attraction is our 2-Rosette winning, Michelin recommended restaurant. Run by head chef Chris Bury, we offer the finest quality food without the fuss, in an atmosphere that is warm and unpretentious. Expect a discernible French influence, evidenced by our renowned French onion soup – a dish that is well worth a visit in its own right.We look forward to welcoming you!