Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
We are open for curbside pickup, takeout and delivery - we care for you! Take care of yourselves and eat Mexican food! We are open during our regular hours.Monday-Thursday, 11am-10pmFriday & Saturday, 11am-11pmSunday, 10am-9pm
Irrawaddy Taste of Burma is family run and owned restaurant featuring Burmese cuisine from Co-Owner & Chef Banny Hong. Growing up in Burma now known as the country of Myanmar, Banny wanted to share the his families traditional recipes and popular items that you can only find in Burma. The cuisine is inspired by its neighboring nations but its truly its own unique flavors, that must be tried. The majority of the dishes are prepared from scratch from raw whole ingredients focusing on healthy and light dishes. Our menu for the people of Southern California by dialing down some ingredients, like fish paste, and added more vegetarian, vegan and gluten free dishes.
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmers Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes.
Bienvenue au RANCH Restaurant & Saloon ! D'une superficie de 1 850 m², l'établissement propose un endroit où manger, danser et vous amuser. Concoctés de A à Z, les plats sont élaborés avec des ingrédients de première qualité, afin de rendre compte du style rustique d'une région viticole et des meilleures saveurs de la ferme. La carte des vins de qualité comprend un choix d'étiquettes des grandes régions viticoles du monde, servies dans une atmosphère chaleureuse et sans prétention. Après le dîner, vous pourrez vous rendre au bar juste à côté, pour une soirée dansante de country. Vous aurez la possibilité de consulter le calendrier du bar, afin de découvrir quel groupe se produira au RANCH. Veuillez noter que le tarif d'entrée pour le restaurant n'est pas valable au RANCH Saloon voisin, lors de concerts ou d'événements spéciaux.
Le Spaghettini Grill and Jazz Club propose une cuisine italienne raffinée du Nord ainsi que de la musique jazz en direct. Ce légendaire restaurant est idéalement situé entre Los Angeles et Orange County et accueille le Smmoth Jazz Sunday Brunch.
L'Anaheim White House occupe une belle résidence du tournant du siècle (de 1909). Le menu propose des fruits de mer frais et des spécialités influencées par les voyages fréquents du propriétaire Bruno Serato dans sa ville natale de Vérone, en Italie. Le Zagat le décrit comme « absolument exceptionnel », avec « une excellente cuisine du Nord de l'Italie », doté d'un « service exceptionnel » et qui garantit « toujours une superbe expérience. » Le restaurant est inclus dans la liste des « 100 meilleurs restaurants de la Californie du Sud » du guide Epucuriean Rendezvous et a reçu cinq étoiles de Southern California Restaurant Writers et la mention « Meilleur service » de la part de la OC restaurant Association. La carte des vins propose plus de 200 vins californiens et européens.
Depuis des siècles, l'auberge anglaise a gagné une solide réputation de personnel amical, de chambres confortables et de foyers joyeux. Dès que quelqu'un entre dans l'auberge, les charmants hôte et hôtesse accourent pour les accueillir. Devant le feu crépitant, vous pourrez partager un bon plat copieux, (votre chope sera toujours pleine), un bœuf rôti à la broche et une table remplie de douceurs sucrées.
Les propriétaires de l'auberge du Summit House se sont inspirés de la tradition qui vise à proposer un endroit accueillant où les amis peuvent de retrouver pour manger, boire et profiter de la vue sur la campagne du comté de North Orange.
Bienvenue à toutes et à tous !