Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Le Bulla (boo-ya), qui signifie « bavarder » en argot ou « ce dont parle les gens », vous invite à savourer vos plats espagnols préférés tels que les « Patatas Bravas », « huevos Bulla », « Buñuelos de Bacalao » et autres tapas, ainsi que des plats du jour alléchants préparés dans notre cuisine que vous pourrez partager entre amis.
Nous sélectionnons uniquement les ingrédients les plus frais pour vous offrir une cuisine à la fois savoureuse et authentique. Notre ambiance est créée pour éveiller vos sens et stimuler votre appétit. Nous vous invitons à nous rejoindre pour une célébration qui aura bon goût !
Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce bar gastronomique.
Ce nouvel établissement proposant des ceviches est un endroit animé servant des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspirée par les meilleurs restaurants au Pérou et conçu par Celano Design Studio, l'atmosphère du Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate.
Marfil Bistro opens for lunch and dinner, we offer an à la carte, where you can find a merger of the traditional modern kitchen, with a selection of dishes recommended by our creative Chef.We recommend you to try the "Rack of Lamb" it's come over Himalayan salt board with grilled root vegetables and rosemary kalamata tapenade. You also cannot miss the "Mediterranean stuffed Branzino" that comes with giant beans salad and don’t forget a nice bottle of wine from our extensive wine cellar that will highlight all the flavors of your food. For dessert, we suggest "La Bola", a large sphere of chocolate, flamed until its chocolate soufflé and vanilla ice cream is discovered, we are sure this will complement your wonderful experience.
An authentic Argentinean restaurant in the heart of Downtown Doral. Specialized in certified Black Angus Beef at reasonable prices and a great wine selection mainly from Argentina with a friendly and professional service in a relaxed atmosphere and wonderful decor.
Welcome to our 10-seat chef's counter omakase restaurant in Doral. On the “counter” ,we only offer two sessions at 6:00 and 8:00. The rest of the reservations will be seated at tables. When making your reservation, please ensure that you select the omakase experience.We offer an exquisite Japanese culinary experience that will transport you to a world of gastronomic delight. Here, you can witness our chefs meticulously preparing each dish right before your eyes, savoring fresh, high-quality ingredients, and enjoying a truly unique dining experience.
Miyako brings together the best of Japanese and Peruvian cultures serving up high-quality Nikkei cuisine. The fusion melds the delicate, refined Japanese cuisine with Peruvian freshness and spice. Step inside and settle into our sushi bar or sit in a cozy traditional Japanese tatami-style booths for one of the most extraordinary dining experiences in South Florida.
Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L'établissement est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine combinant les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Faites-vous plaisir avec le bar à salades gourmand disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade aux couteaux bien aiguisés et qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des sommeliers de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une « caïpirinha », un cocktail de prédilection de la maison. Complétez votre expérience culinaire avec un des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance de Texas de Brazil.
Enjoy yourself at Doral's hidden gem, the uniqueness of our plates and bar experience, will leave you breathless.
We are here to offer you with our most acclaimed specials, as well as new and exciting experiences for your delight every month.
Don't miss the sizzling sounds of our kitchen, the flamboyant dish decorations, the delicious aroma of our exquisite cuts and the fun chatter at the bar. But most of all, our weekly specials that will make the best out of your visit, with live music everyday and our incredible happy hour promos:
- Whiskey Wednesdays
- Bottomless Beer
- Bottomless Prosecco
- Karaoke Fridays
Can't wait to see each other, to share the delicacies of our cuisine and the uniqueness of our bar.
Discover the essence of South Florida's diverse culinary legacy at The Blue Matisse. Immerse yourself in a charming ambiance that sets the stage for a delightful dining experience. Our skilled culinary team passionately crafts exquisite Latin Fusion cuisine, skillfully presented to captivate your senses. Indulge in a relaxed and enjoyable atmosphere that complements the rich international flavors on your plate, where every dish tells a story of flavor, tradition, and culinary artistry.