Offering a 4 course tasting menu in the front dining room and a 7 course tasting menu in the communal chefs kitchen table. The menu showcases dishes of Michoacan, Mexico featuring both traditional and international ingredients, flair and flavors. Experience brought to you by chef Regino Rojas, multi time nominated chef for James Beard Award and numerous accolades all together. Purepecha was named Best Tasting Menu by D Magazine August 2024 issue, named Best Restaurant by D magazine December 2023 issue. Please contact us directly for groups up to 14 people. Due to the nature of the menu we are unable to accommodate vegan, vegetarian or pescatarian, these requests will not be accepted. Thank you for understanding.Policy: No shows, cancellations and size of party changes with less than 72 hours notice will be charged a $120-$180 cancellation fee per person. All changes must be done online. By reserving you acknowledge that you respect our policy.
Elm & Good is a contemporary American bistro serving crafted comfort food in a beautiful yet casual space. The menu, crafted by Executive Chef Chad Starling, takes inspiration from various regions and cultures to deliver elevated dishes that will suit all cravings and appetites. This is the perfect place to start your night in downtown or Deep Ellum.
Juste à côté de la grande salle du Rosewood Crescent, vous trouverez le Nobu, restaurant japonais connu dans le monde entier pour avoir lancé un nouveau style de cuisine nippone. Attardez-vous dans le salon à cocktails pour regarder les chefs œuvrer avec brio au bar à sushis ou profitez de votre repas dans le salle à manger conçue par le Rockwell Group.
La carte comporte des plats signature de Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Dallas comme les pétoncles à la sauce aux jalapeños et le biftek de faux-filet Ranchero. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
L'établissement le Origin Kitchen and Bar propose une cuisine artisanale de saison mettant en vedette des ingrédients d'origine naturel. Le menu cyclique du restaurant Origin célèbre les saveurs de chaque saison en utilisant les ingrédients les plus frais et en les présentant en toute simplicité.
Le menu des boissons du Origin propose des cocktails faits à la main, une carte des vins diversifiée et accessible et une variété de bières provenant de brasseries locales. Leur passion pour les saveurs fraîches et de saison y est pour beaucoup dans la création de leur menu de cocktails originals. Les cocktails classiques sont également conçus avec une petite touche unique au Origin.
Le Truluck's Seafood, Steak and Crab House - Dallas Uptown vous invite pour une escapade gourmande qui éveillera vos sens.
Vous pourrez y déguster du crabe frais en provenance directe des pêcheries de l'établissement, des fruits de mer frais ou encore un steak saignant et tendre préparé à la perfection, accompagnés d'un délicieux vin servi au verre ou à la bouteille.
Come drop in and hang out at Culinary Dropout in Dallas! We're serving up classic meals done right, with crowd favorites like our mouthwatering pretzel bites with provolone fondue, tender 36-hour pork ribs, and the can't-miss fried chicken drizzled with honey that'll have you coming back for more. Feeling thirsty? Quench your thirst with an ice-cold craft beer or one of our killer house-made cocktails. But wait, there's more! Head up to our rooftop for a breathtaking view and an even better vibe. Don't forget to stick around for live music that keeps the laid-back party going. Culinary Dropout is the spot for anyone who loves damn good food, drinks, and rooftop chillin'.
L'Ocean Prime - Dallas est un restaurant-lounge américain moderne créé par le restaurateur de renom Cameron Mitchell. Il est situé au sein du bâtiment Rosewood Court, dans le quartier d'Uptown à Dallas, à quelques minutes de certaines des principales attractions culturelles et sportives de la ville. Reconnu comme l'un des 20 meilleurs steakhouses par le D magazine qui l'a aussi récompensé du prix du Meilleur Dessert, l'Ocean Prime vous propose une expérience extraordinaire.
Le menu classique comporte une certaine touche moderne ajoutée aux plats légers, comme la salade de crustacés signature « cobb » et le sushi, ainsi que des assiettes encore plus exaltantes, comme la tour de crustacés fumante, les steaks juteux sans oublier les délicieux desserts. Invitation au voyage à lui tout seul, le lounge de l'établissement sert des cocktails préparés d'une main experte, notamment le cocktail signature gimlet au concombre ou le « smoking berries & bubbles ».
Son cadre impressionnant, son énergie et son authentique hospitalité rendent l'Ocean Prime Dallas parfait pour rencontrer du monde, parler affaires ou se faire plaisir.
Open for over 20 years, Oishii Owner & Executive Chef Thanh Nguyen serves some of the most creative comfort sashimi, sushi, and specialty rolls (including many rice-less and gluten-free options) in Dallas. We have an extensive Pan-Asian menu that has classic Vietnamese dishes such as shaken beef tenderloin, fried whole snapper, and incredible pho, and Chinese favorites like peking duck and sea-salt style combination seafood. The beverage menu to include over 20 wines by the glass and a constantly rotating selection of the best 100 wines he can procure. We offer 16 sakes by the glass and offer a full bar specializing in Japanese whiskeys, single malt scotches, and seasonal hand crafted cocktails.
The Standard Pour is a Craft Cocktail & Dining destination. Serving one of Dallas's most advanced Mixology Programs, as well as one of the Top 50 Bourbon selections in America, The Standard Pour remains a local neighborhood favorite with an incredible scratch kitchen and truly inviting service. Our seasonal menu of shared plates & entrees, compliments the artisanal selection of cocktails, spirits, and boutique wines by the glass. Located in the heart of Uptown, The Standard Pour offers a timeless, casual & yet sophisticated atmosphere. With warmly lit brick & dark woods, accented with filament sconces & library liquor shelves, The Standard Pour truly provides an easy to love environment for all occasions.