Welcome to The Bartonville Store Restaurant & Jeter's Meat Shop, a historic dining haven merging rich heritage with culinary excellence for over 140 years. Indulge in hand-crafted meals featuring Rosewood Ranches' Texas Wagyu Beef, curated by our Executive Chef Michael Scott, CEC, AAC, WMCS.Savor our signature "Fire Stage" showcasing Rosewood Ranches' Wagyu Beef, celebrated for its buttery flavor and tenderness. Raised naturally, it's a highlight of our diverse menu, including soul-warming soups, salads, sandwiches, and communal meals.Discover a curated selection of wines, beers, and cocktails guided by our sommelier, elevating your dining experience. Our "Center Stage" hosts live music performances curated by Tim & Kathleen House and 3418 Music, making every visit unforgettable.Treat your senses to paradise at our House of Wagyu Beef, where passion meets precision in every dish. Book your table now and embark on an unparalleled culinary journey with us! Book your table now!
Le Classic Cafe à Roanoke propose un menu de classe mondiale dans un cadre tranquille à la campagne. Le menu n'est pas limité à une région ni même à un continent: les spécialités hebdomadaires du chef Charles Youts ont autant de chances de provenir de la côte du Pacifique que de son Texas natal. Le chef trouve son inspiration dans le potager qui pousse sur les terrains du Classic depuis 2009. Ses préparations mettent souvent en vedette les fruits et légumes saisonniers qui y sont cultivés. Le menu de nouvelle cuisine américaine comprend des steaks, des fruits de mer, des pâtes et des petites assiettes.