Limani, a Mediterranean seafood restaurant focusing on traditional Greek specialties. We have come across a plethora of products that allows the Mediterranean diet to take its rightful place in the culinary landscape. Whether it is the premium first-pressed, cold-pressed olive oil from the Kalamata, jewels of fish and seafood, or local organic vegetables, to special items such as the capers from Santorini or the Saffron from Kozani you will find it at Limani.
At Steak 48 in Charlotte, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Charlotte steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers.
Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve.
Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
The RH Rooftop Restaurant resides on the third floor of RH Charlotte, a 50,000-square-foot design gallery that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: charlottehospitality@rh.com
Modern American Fine Dining meets elegance and innovation. General Manager/Wine Director Tommy Trull and Executive Chef Will Stephenson offer a memorable dining experience that blends comfort with sophistication, along with creative, locally sourced dishes with international influences, complemented by an extensive wine list (winner of Wine Spectator's Best of Award of Excellence every year since 2021) and expertly crafted cocktails.We blend formal and informal service to make every visit special. Whether you're celebrating a birthday with our complimentary key lime pie bar or enjoying a free glass of Cava for your anniversary, our team ensures personalized attention to every detail.We also have monthly wine dinners, showcasing exquisite pairings and fine selections from around the world. With flexible seating options, including a cozy mezzanine and private dining room, we cater to all occasions. Reserve your table today and discover an exceptional dining experience at Peppervine.
Le Del Frisco's Double Eagle Steak House est fièrement ouvert et acclamé par la critique du sud de Charlotte depuis mai 2007. Ce restaurant en est à son huitième emplacement avec son concept légendaire fondé en 1989 et honoré à l'échelle nationale pour sa cuisine exceptionnelle et son ambiance chaleureuse. Le menu vous propose du bœuf USDA, des fruits de mer frais, et des incroyables queues de homard d'eau froide. Leur liste de vins primée comprend une variété de plus de 1000 sélections du monde entier. Leur élégant restaurant de 1500 mètres carrés dispose de trois niveaux distincts. Alors, que vous désiriez manger dans leur dynamique salle à manger principale, profiter de la vue de leur mezzanine, ou assister à un événement dans leur cave à vin à couper le souffle, vous êtes assurés de vivre une soirée inoubliable. Le restaurant est situé dans le Piedmont Town Center, à seulement 10 minutes de uptown Charlotte.
The Jimmy is a neighborhood restaurant that takes its cue from the Mediterranean coasts of Italy and France, a region known for its casual, sunwashed elegance and unhurried pace.(nice to meet you)It is a celebration of an influential cuisine that is in turn influenced by many others, one that favors communal cooking, local ingredients, and straightforward preparations.
Bienvenue au Ruth’s Chris Steak House ! La fondatrice du restaurant, Ruth Fertel, avait l’habitude de dire: « Si vous avez déjà goûté un filet de boeuf aussi bon, alors revenez nous voir le plus vite possible !». Ici, la viande est quelque chose de sacré. Le personnel s’assurera que vous passez un bon moment, sans afficher de comportement lourd ou crispé, comme dans certaines steak houses. Ce restaurant, situé au sein de SouthPark, et créé dans un style classique du sud, possède une salle à manger très spacieuse, ainsi que plusieurs espaces de souper privés. Entouré par un sombre bois de feuillu et des faïences artisanales, vous aurez l’impression de vous retrouver à la Nouvelle-Orléans. Toutes les viandes de boeuf y sont certifiées. Elles sont préparées sur des grills à 1800 degrés, et servis sur des assiettes atteignant la température de 500 degrés. Ruth Fertel utilise et s’inspire au quotidien de son héritage de la Nouvelle-Orléans. N’hésitez pas à informer le personnel de vos attentes particulières pour un souper en amoureux auquel vous voudriez ajouter une petite touche spéciale. Les équipes du restaurant sont à votre écoute et répondront à vos demandes dans un véritable souci du détail.
Restaurant owner Carlos Centurion’s newest Bulla (boo-ya) Gastrobar location in SouthPark at 4310 Sharon Rd., Suite W01. Bulla Gastrobar joins the Charlotte community with a contemporary spin on traditional Spanish tapas, an imaginative cocktail program, and an energetic atmosphere with extensive indoor and outdoor seating. Named after the Spanish slang term for “chatter,” Bulla Gastrobar offers a menu that boasts a mix of “alta cocina” and traditional approaches to tapas, featuring innovative techniques that are applied to classic recipes to yield modern yet authentic dishes.
Welcome to 3rd and Fernwood, where the charm of an American Southern villa meets modern Southern cuisine in Charlotte. Located in the heart of Midtown Charlotte in the Metropolitan shopping center, 3rd & Fernwood showcases Chef Greg Collier’s culinary prowess. Signature dishes like Smoked Beets with Alabama White Sauce echo our deep BBQ roots with a creative twist. Enjoy a fusion of rustic elegance and contemporary flair, making every dining experience a celebration of tradition and innovation.
Le restaurant O-Ku célèbre la cuisine asiatique authentique avec une inspiration du sud dans son menu qui met l'accent sur des ingrédients uniques et des présentations sophistiquées. Des petites assiettes aux spécialités de sushi, O-Ku met en valeur le poisson frais à partir des meilleurs marchés et producteurs mondiaux tels que la Norvège, l'Ecosse, Hawaii et la Nouvelle-Zélande, ainsi que des sources locales durables. On y offre des sushis traditionnels haut de gamme tout en demeurant accessible au commun des mortels. Axé sur l'intégration des saveurs authentiquement japonaises, le menu O-Ku est composé de plats signature contemporains et traditionnels, de sushis de saison et siège dans un espace de conception unique. Le menu de boissons du O-Ku est un mélange sophistiqué de cocktails spéciaux, de saké premium, de bulles, de vins rouges et blancs avec des sélections de bières uniques.