Un restaurant de quartier qui sert toute la journée et qui se vante d'offrir des plats de la nouvelle cuisine d'Amérique du Nord, axée sur les légumes. Effectivement, le Ten Foot Henry comble le fossé entre ce que vous devriez manger et ce que vous voulez vraiment manger.
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
A new Beltline dining experience born from the creativity, passion and experience of Chef Kenny Kaechele - fresh and vibrant dishes celebrating the beauty and bounty of the Mediterranean region, anchored by local ingredients and a passion for excellence.Kama features a beautiful sun drenched patio, private dining areas and a gorgeous centrally positioned bar- perfect for an intimate date night, lunch with friends or festive gathering, we are excited to make our new home in The District at Beltline and we can't wait to see you soon!
Le Vintage Chophouse est un steakhouse traditionnel et contemporain où les amateurs de viande et de spécialités internationales pourront déguster une large gamme de plats à la carte. Notre sélection de vins médaillés comprend plus de 600 crus du monde entier. Avec 5 salles différentes, le Vintage vous offre un cadre adapté à chaque occasion. Vous pourrez découvrir la salle signature Beringer, dotée d'une grande table ronde idéale pour les réunions entre amis dans une salle semi-privée pouvant accueillir entre 8 et 12 personnes. Détendez-vous dans la salle à manger, confortable et moderne, ou délassez-vous dans la taverne typiquement new-yorkaise. Installez-vous dans nos confortables fauteuils club ou sur nos accueillants canapés en cuir pour regarder le match du jour sur nos 2 télévisions à écran LCD de 140 cm. Ce restaurant est primé par Wine Spectator depuis 2005. Depuis 2007, le Wine Spectator a également attribué au Vintage Chophouse & Tavern le label Best of Award of Excellence.
Salt & Brick is truly a most unique culinary experience! Salt & Brick features a Fresh Sheet Menu revealed weekly with well-thought-out share/small plates served as ready and created daily by our Chef and his culinary team. Our one-of-a-kind premium locally sourced ingredient Fresh Sheet is combined with lavish wines and cocktails carefully curated by our team. We look forward to hosting you and navigating you through a true one of a kind, new menu weekly; dining experience.
ORIGINAL, SOPHISTICATED AND INVITINGLuca Restaurant offers indulgent premium Italian fare with dishes crafted from scratch, fresh pasta, and authentic ingredients imported directly from Italy. Socialize with those you care for most or entertain your clients in Luca’s upscale, stylish dining environment.Please note no ball caps
Le Hy's Steak House - Calgary est le petit dernier des restaurants raffinés, le premier Steakhouses du Canada depuis 1955. Cet établissement affiche une décoration moderne avec des lignes épurées et des textures de cuir, de velours, de bois et de pierres, revisitant ainsi le steakhouse classique. Il est également dotée d'une rôtisserie vitrée circulaire permettant de griller des steaks canadiens de qualité sur du charbon de bois. Le bar en forme de fer à cheval est entouré de différents types de coins salon et repas à la fois spacieux et intimes. Le menu propose des recettes classiques et nouvelles. Les spécialités de l'établissement, comme la célèbre salade César et le steak Diane, sont toujours préparés à côté de votre table. Vous apprécierez sa grande carte des vins et ses cocktails délicieux artisanaux. Que ce soit pour le dîner, le souper ou quelque chose entre les deux, vous vivrez une expérience intemporelle et mémorable au sein du Hy's Steak House - Calgary.
Gustant StatimOur ethos, translating to “once they taste” or “they taste instantly,” it’s all about allowing you to savour the moments spent at our table.Pat & Betty is a European inspired dinette & bar which takes its cues from family legacy and Canadian influence. A place to celebrate simply being together, with unapologetically indulgent food, vivid wines and big-hearted service.
Le restaurant The Guild met l'emphase sur les nouvelles tendances qui ont cours en boucherie, en gastronomie et en mixologie. Le nom du restaurant est inspiré des halls de la guilde qui, à l'époque, servaient de lieux de rencontre pour les sociétés secrètes formées d'artistes et de commerçants. Les chefs de The Guild s'affairent à mettre en valeur le boeuf issu d'élevages locaux, de même que le gibier et la volaille, tout en faisant usage de techniques de cuisson traditionnelles sur le bois et le charbon, produisant ainsi une cuisine qui plaît assurément aux fiers carnivores canadiens.