Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants servant une cuisine saine à Andersonville

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

105 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Anteprima
4.8
Exceptionnel(3555)
Prix : cher
• Italienne • Andersonville
Réservé 9 fois aujourd'hui
La cuisine rustique d'inspiration régionale de l'Anteprima provient de recettes issues des foyers dans toute l'Italie. Il utilise les ingrédients les plus raffinés, achetés le plus possible auprès de producteurs bio locaux. Bon appétit ! L'Anteprima propose désormais un menu à prix fixe de 3 plats, du dimanche au jeudi. Vous aurez le choix entre une entrée, un plat et un dessert parmi le menu régulier ou les offres spéciales ou une entrée, une demie portion de pâtes et un plat (sans dessert), moyennant 29 USD. Un supplément de 5 USD s'applique pour certains éléments.
Photo du restaurant Daisies Chicago
4.8
Exceptionnel(230)
Prix : cher
• Américaine • Logan Square
Réservé 152 fois aujourd'hui
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Photo du restaurant Boka
4.8
Exceptionnel(7181)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Lincoln Park
Réservé 109 fois aujourd'hui
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Photo du restaurant Eden
4.8
Exceptionnel(1615)
Prix : cher
• Américaine • Avondale
Réservé 66 fois aujourd'hui
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Photo du restaurant Thattu
4.7
Exceptionnel(468)
Prix : cher
• Indienne • Avondale
Réservé 35 fois aujourd'hui
Comfort food from Kerala, India's spice garden. Thattu is located in the beautiful Chicago neighborhood of Avondale. It was born of Chef Margaret Pak’s love for the southwest Indian coastal cuisine of Kerala. Our menu brings you traditions of Kerala along with playful interpretations from our culinary team. Rich with aromatic spices, coconut and curry leaves, the cuisine is a celebration of the bounty of the land and the sea.
Photo du restaurant Bloom
4.8
Exceptionnel(514)
Prix : cher
• Végétarienne/Végane • Bucktown / Wicker Park
Réservé 56 fois aujourd'hui
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Photo du restaurant Willow Room
4.8
Exceptionnel(1911)
Prix : cher
• Américaine • Lincoln Park
Réservé 82 fois aujourd'hui
Situé dans le parc Lincoln, le nouveau restaurant Willow Room propose une cuisine de bistrot européenne/américaine dans une ambiance classique et pourtant unique.
Photo du restaurant Herb
4.4
Génial(474)
Prix : très cher
• Thaï • Uptown
Réservé 6 fois aujourd'hui
**Please visit our website to make a reservation as we transition away from OpenTable. Thank you!**Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Photo du restaurant All Meal Prep Kitchen & Cafe
4.5
Génial(23)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Edgewater
Réservé 5 fois aujourd'hui
WE HAVE JUST ACQUIRED OUR LIQUOR LICENSE! Join us for a drink and a meal! Discover our new American Fare restaurant in the heart of Edgewater, Chicago, where we offer a café experience in the morning and fine dining in the evening. Start your day with imported Austrian coffee, or one of our various breakfast items. Enjoy one of our locally sourced freshly squeezed fruit juices. When the sun sets, come and enjoy our signature New York Strip Steak, Branzino fish, as well as our specially crafted appetizers, salads, and pasta dishes. Ask about our GLUTEN FREE options. Whether you join us for a leisurely brunch, or for a high end dinner experience, we invite you to indulge in our establishment with us.We have free parking in our back lot! The alley entrance is the alleyway right next to our restaurant on Bryn Mawr. If you have any questions or issues about parking, feel free to call us at 312-313-2011 and we will be more than happy to help.
Photo du restaurant R J Grunt's
4.5
Génial(2006)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lincoln Park
Réservé 66 fois aujourd'hui
Le premier restaurant Lettuce Entertain You, Grunts respire toujours l’atmosphère funky et le style de vie des années 70 par le style, le décor, la musique, et le menu. Heureusement pour tout le monde, le meilleur plat qui était servi à cette époque l’est encore aujourd'hui. Bien qu'il y ait un large menu tout aussi agréable de savourer que de lire, des plats de prédilection de Grunts sont de retour. Les hamburgers sont sans doute les meilleurs en ville. Le bar à salade propose plus de 50 ingrédients quotidiennement. Les milk-shakes géants sont préparés à la main et viennent avec un arc en ciel de saveurs. Oh ! N’oubliez pas les sandwiches de côtes de porc !

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable