Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Le Nicoletta's Table and Marketplace est une petite trattoria de quartier située à Lake Oswego (Oregon)... mais ressemblant à celle qui se trouve sur un coin de rue en Italie. C'est la destination parfaite pour créer un repas italien authentique ou tout simplement pour déguster un espresso, un sandwich, une salade ou un bol de pâtes. En plus de la trattoria, le Nicoletta's comprend une enoteca, une boutique de café et un marché italien qui offre des pâtes fraîches ainsi que les plats Gourmet2Go, plats gastronomiques frais et surgelés qui peuvent aussi bien être des entrées et des soupes que des repas complets, pour nourrir une seule personne, une famille ou un grand groupe.
Discover the authentic taste of Japan at Sushi Kuni Restaurant. Our expert chefs have scoured the seas of Japan to bring you the freshest and rarest fish available. From succulent tuna and buttery salmon to the elusive and rare akamutsu, we only import the highest quality fish to ensure an unparalleled dining experience. Each roll is carefully crafted with the utmost attention to detail, combining traditional techniques with modern flavors to create a unique and delicious taste sensation. Whether you're a sushi connoisseur or new to the world of Japanese cuisine, our menu has something for every palate. So come and visit us at Sushi Kuni Restaurant and discover why we're the best source for the freshest fish from JapanFor intimate occasionsA private dining room seats up to ten, ideal for smaller gatherings with family, friends, or colleagues. Special celebratory feasts can be arranged to suit the occasion. For larger events, the entire restaurant may be booked.
Bienvenue au Benihana qui vous invite a vivre une expérience culinaire pas comme les autres ! Vous serez assis en groupe à des tables communes, où votre chef personnel manipulera devant vous l'art ancien du Teppanyaki. Maniant ses ustensiles avec dextérité, le chef élabore devant vous ses créations culinaires : steak savoureux, poulet tendre ou fruits de mer succulents, qui ne manqueront pas de combler votre palais et de ravir vos yeux. Vous dégusterez également des sushis préparés par un talentueux maître sushi et des cocktails de spécialités. Le Benihana - Beaverton est situé à proximité du centre commercial Washington Square, du côté ouest de l'autoroute 217. Le restaurant possède une superbe terrasse où vous pourrez déguster un dîner de sushis et de Teppanyaki pendant la journée ou auprès du foyer extérieur le soir. Il propose également deux salles à manger privées, la première dotée de 2 tables de Teppanyaki pour 16 à 20 personnes, la seconde munie de 3 tables, parfaite pour les plus grands groupes.
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.