Welcome to Chelo's Waterfront!Located right on Greenwich Bay in Warwick, RI, Chelo's Waterfront Restaurant provides excellent views, great food and live entertainment!
Enjoy local seafood, fresh raw bar, and hand-crafted cocktails dockside on Rhode Island’s largest waterfront deck at Blu On The Water. Blu is located in the beautiful waterfront district of historic East Greenwich, right on a bustling marina. We have something for everyone; fresh, local seafood delivered daily, a variety of non-seafood options, including both vegan and gluten-friendly dishes, hand-crafted cocktails, local spirits, and local craft beer options. Our picturesque waterfront deck is lined with stunning fire features and three outdoor bars. Don’t forget to check out our talented local artists performing live music 7 days a week from Memorial Day Weekend through the end of September.
OUR MISSIONThe Shanty is a modern American restaurant pairing local farm fresh ingredients with unsurpassed service in a comfortable ‘locals' atmosphere.We offer a great variety of craft brews and classic cocktails with a hint of eclectic. We strive to educate and inspire through food by letting the local ingredients shine.
Kon Asian Bistro & Hibachi Grill - East Greenwich à Rhode Island, avec un regard neuf et moderne qui vous donnera le goût de vouloir plus. Le restaurant sur Greenwich East à Rhode Island propose d'excellents sushis japonais, une cuisine fusion et des hibachis japonais. Le restaurant a été élu « meilleur restaurant asiatique » par Rhode Island Monthly durant 7 années de suite. Kon est vraiment un endroit merveilleux pour socialiser et se faire plaisir en buvant un cocktail ou un verre de vin. Kon East Greenwich dispose de tables japonaises pour hibachis et d'une salle des fêtes privée qui peut accueillir les grands groupes, allant des réunions d'affaires aux fêtes d'anniversaire. Des groupes populaires en concert les samedis soirs de 21 h 30 à 1 h du matin.
Cork and Rye Gastropub is a small whiskey and wine bar with a scratch kitchen, specializing in upscale pub food. We have carefully selected local and domestic labels, along with a touch of craft cocktails & brews and combined it with a local and fresh menu comprised of classic comfort foods and beyond. We have high top tables and limited amount of low tables. If your party requires a low table, please inform us ahead of time. We are operating 90 minute table times during peak volumes.Walk-ins and reservations welcome. Our outdoor patio is now open for the season. Bar and Patio seating served on first come first serve basis. Please call the restaurant directly for parties larger than 5 as our space is limited.To keep track of the latest and greatest Cork & Rye info, check out our website, Facebook and Instagram page - and don’t forget to join the CORK’D CLUB!
The Safehouse design was originally inspired by the ski culture of Jackson Hole Wyoming and Vermont living then infused with a contemporary influence. Why the SafeHouse? Where else would you go to not be TRAPPED anymore? You go down into the SAFEHOUSE. Our goal was to make dining really fun again by creating a vibe that focuses on fun sharable foods, upbeat music and creative cocktails. We are an upscale modern neighborhood eatery with a focus on hand selected ingredients. We pride ourselves on our hand cut steaks, fresh caught seafood from sustainable sources, hand crafted pastas, and a few famous Chianti’s inspired authentic Italian dishes. SafeHouse evokes a visit to an upscale urban ski resort and creates an unforgettable experience.
Tapas originated in Andalucia, a Southern province of Spain, and are considered a fundamental way of life. These tasty small dishes are traditional Spanish dishes found in every bar, cafe, restaurant, and home. A tapa is an appetizer or snack in Spanish cuisine that can be combined to make a full meal and can be cold (such as mixed olives and cheese) or hot (such as gambas al ajillo (shrimp in garlic) or patatas bravas). We wanted to bring this culinary experience to the heart of East Greenwich creating a shareable experience, transporting our guests to Southern Spain with a variety of diverse flavors and wine pairings that will entice their tastebuds.
La Masseria RI est inspirée des anciennes fermes fortifiées appelées «Masseria» dans la région des Pouilles en Italie. Le chef exécutif et co-propriétaire, Pino Coladonato, a passé son enfance sur une ferme dans les Pouilles. Forcé à manger les aliments qui était localement disponibles, il s'est vite tanné de la purée d'haricots. Il a décidé de prendre les choses en main et de créer de nouvelles façons d'utiliser ces mêmes ingrédients. Maintenant que le choix est grand entre les fèves, les pois chiches, les lentilles et autres légumineuses, elles demeurent néanmoins un ingrédient essentiel dans la majorité de ses recettes. Merci à la décoratrice d'intérieur, Libby Langdon, pour son décor chaleureux, et son atmosphère invitante. D'inspiration rustique et détendue, il arbore un décor à l'ancienne. Des bougeoirs en fer surdimensionnés faits sur mesure à partir d'antiques portes de fer accentuent les murs. Des outils agricoles traditionnels et des photos de l'Italie natale du chef rappelle le côté fermier du Masseria RI. La carte des vins englobe toutes les régions de l'Italie et propose les meilleurs crus américains et du reste du monde.
Ce restaurant décontracté et pourtant élégant propose une cuisine nouvelle américaine éclectique et une carte de vins soigneusement choisis, avec un choix de pas moins de vingt vins au verre, et beaucoup d'autres par la bouteille.