PSOMI literally translates to “bread” but its essence is so much more. Psomi refers to the best bite, the “choice” piece, the crumb that everyone at the table fights over. Whether you’re a local or just passing through- Psomi is more than just an incredibly delicious, beautiful bakery + eatery, it’s a place to call home.
Boulon Brasserie is an elegant dining experience featuring modern interpretations of French classics, a vibrant atmosphere and truly genuine hospitality.
Ulele (prononcé you-lay-lee) célèbre la fusion dynamique des ingrédients des eaux la Floride, terre de nombreux Américains autochtones à une époque, y compris le légendaire jeune princesse Ulele. Situé sur la rivière Hillsborough à Tampa Heights, à 365 mètres du Centre Straz pour les arts de la scène. Salle de front de mer intérieure et extérieure. Déjeuner et dîner tous les jours. Fermé pour le jour de l'action de grâce et Noël. Avec des plats finement aromatisés visuellement attrayant préparés sur notre barbecue. Ulele est situé dans le charmant bâtiment Tampa Heights Water Works ré-imaginées 1903, qui comprend également son Ulele Spring Brewery pour fournir un certain nombre de bières artisanales en fut. Juste à côté de Water Works Park.
Meat Market is a modern American Steak House with a glamorous, upbeat vibe—and truly unique in Florida. Meat Market features the posh Crudo Bar—an outdoor lounge featuring an eclectic, sumptuous raw bar with staples such as: fresh oysters and indigenous seafood—offering our diners a raw bar experience unlike anything in town. World renowned Executive Chef Sean Brasel has created a menu that embraces the staples of a classic steakhouse – a variety of prime cuts, amazing sides and appetizers, top notch wine list – by infusing it all with an artful, contemporary spin.
Through meticulous attention to detail and a commitment to sensory excellence, ro elevates the art of modern Asian cuisine. With each dish, guests are transported to a realm where taste, aroma, texture and presentation converge to create an unforgettable experience that transcends the ordinary.
Le restaurant Haven propose la cuisine moderne du Sous-Chef Tchad Johnson et du Chef de Cuisine Courtney Orwig dans une atmosphère simple, décontractée pleine de style. Il offre à ses clients la possibilité de goûter à des saveurs et des textures différentes, créées de manière artisanale dans un ambiance de cave raffinée. Le restaurant est spécialisé dans le fromage artisanal, la charcuterie faite maison d'importation, ainsi que de petites assiettes composées.
The Pearl is a well-polished culinary jewel that showcases made-from-scratch food, classically inspired cocktails and an exclusive selection of Ales, Lagers & Stouts. All within one cozy tavern.