CIEL Restaurant and Lounge offers an elegant mix of modern Japanese and French cuisines complemented by craft cocktails and a curated wine and champagne list. CIEL, meaning ‘sky’ in French, is inspired by vibrant restaurants of the French Riviera and brings an elevated and festive dining experience to Houstonians. Reservation times may be subject to change and final confirmation. Reservations may be subject to deposit and minimums and final confirmation. NOTE: Dress Code Strictly Enforced!
Le Melting Pot Restaurant est l'endroit où le plaisir fusionne avec la fondue. C'est l'endroit idéal pour fêter un anniversaire, un rendez-vous galant qui dure jusqu'à tard ou célébrer avec un groupe.
C'est un restaurant à fondues de première qualité situé sur Westheimer, offrant une expérience culinaire à l'élégance décontractée avec une atmosphère intime. L'expérience de quatre services relaxants commence avec une fondue au fromage préparée à la table et des salades fraîches pendant que votre plat se réchauffe. Ensuite, vous laissez mijoter une variété de viandes, de fruits de mer et de légumes dans le style de cuisson de votre choix. Chaque morceau est chaud, frais et délicieux et tous les plats sont accompagnés d'une gamme de sauces. La fondue au chocolat fait office de grand final, servie avec des éléments à tremper décadents. La plupart fait des réservations pour l'expérience 4 services, quelques-uns vont se satisfaire d'une expérience que fromagée ou chocolatée. Le Melting Pot dispose également d'une grande carte des vins, de cocktails spéciaux et de martinis.
Discreetly located next to The Annie Café & Bar, Emilia’s Havana is an intimate, 50-seat lounge reminiscent of a vibrant 1950s Cuban club with a luxe Latin vibe. The latest from Berg Hospitality Group, guests will enjoy inventive interpretations of classic and contemporary Cuban-inspired cocktails by the James Beard award winning mixologist, Alba Huerta, along with an elevated wine list and bottle service. Perfect for a post-dinner snack, the light, Latin-inspired small plates by Executive Chef Brian Sutton are not to be missed.* The highlight of the evening? The live “bossa nova style” music performed at every seating by our house band along with tunes by local DJs on Friday and Saturday nights. *PLEASE NOTE: Emilia’s Havana has lounge-style seating with Cuban-inspired small plates but does not have a full dinner menu.