To make reservations for 6 or more people, please email maria.vacaflores@maizyagave.us for better assistance."Experience the heart of Mexican culinary artistry at Maíz y Agave. Every reservation is a passage to a world where tradition and innovation meet on a plate. Our dishes, a vibrant testament to Oaxaca's rich gastronomy, celebrate the sacredness of maize, the core of Mexican cuisine. From our handmade tortillas, crafted with heirloom corn from our native fields, to our signature mole that dances on your palate, each recipe tells a story of heritage, passion, and the art of Mexican cooking. Join us for an authentic experience where every bite is a journey, and every dish is an invitation to explore the depths of true Mexican flavors. Book your table now through OpenTable and let us guide you through a culinary adventure that's as soulful as it is delightful."
Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce bar gastronomique.
Ce nouvel établissement proposant des ceviches est un endroit animé servant des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspirée par les meilleurs restaurants au Pérou et conçu par Celano Design Studio, l'atmosphère du Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate.
"Let the party begin! The only 450 GRADI experience for all your senses. You will taste an exquisite menu. You will be overwhelmed by fantastic smells. Everything you touch will be charming. Everything you hear will be fascinating. You will see glorious people, delicious presentations and incredible shows. You will live unforgettable moments. Have fun, enjoy and pamper yourself.
*2 hour limit per table.*Reservations are guaranteed for 15 min.Kuba Cabana, a lively, new dining concept which stems from the beautiful traditions of Latin and Caribbean music, cuisine and culture, has debuted at the popular leisure destination CityPlace Doral in Doral, Fl. The energetic, culinary experience-based venue, which serves a Modern Latin-inspired menu, can best be described as an atmosphere where “Old World Cuba Meets Modern Miami.” Kuba Cabana features unmistakable Cuban and Caribbean flair with stunning, vibrant décor from neon signs and tropical foliage to walls donned with Cuban-inspired art from ten local artists.For a 3 hour dining experience please contact (305) 850 - 2425
Experience the soul of jazz at Armstrong Jazz House, Coral Gables' finest destination for an unparalleled jazz experience. Nestled on the vibrant Miracle Mile, our intimate jazz lounge, with its dim lighting and five-star customer service, offers a cozy ambiance perfect for indulging in the rich heritage of jazz culture. Every night from 7-10 PM, we feature live jazz music, enveloping you in the rhythmic heartbeat of Miami's jazz scene.At Armstrong Jazz House, love is our main ingredient. Our menu, a French cuisine-inspired delight, curated by Chef Jeremy Heastie, includes a range of appetizers, entrees, desserts, and signature drinks. You must try our signature dish, French Chicken Fricassee.We are dedicated not just to serving exquisite meals but to preserving and celebrating jazz culture. Join us for an evening where fine dining meets the vibrant world of jazz, and discover why we are the go-to jazz destination in Coral Gables.
Miami's Peruvian food pioneer, CVI.CHE 105, is now open at The Plaza Coral Gables.World renowned Peruvian gastronomy is honored by chef Juan Chipoco at CVI.CHE 105's fifth location.Featuring a diverse menu of traditional, seafood, nikkei and fusion options, combined with a refined and artistic golden ambiance as a tribute to the rich Inca culture.Experience the most famous Peruvian restaurant in the world today.
Le Bulla (boo-ya) est l'endroit dont tout le monde parle en ce moment. Les membres du personnel s'assurent de vous éblouir en vous servant les meilleurs plats espagnols tels que les « patatas bravas », les « huevos bulla », les « buñuelos de bacalao » et autres tapas ainsi des plats du jour alléchants toujours faits sur place.
Le Bulla sélectionne que des ingrédients frais afin de créer une cuisine authentique et savoureuse. L'ambiance est créée pour remuer les sens et stimuler votre appétit. Toute l'équipe vous invite à venir goûter à des plats savoureux!
Elia offers an unparalleled dining experience on the river, combining stunning views with a carefully curated menu showcasing a harmonious blend of Mediterranean flavors and locally sourced ingredients. Guests can look forward to enjoying their meals surrounded by luxurious imported marbles and a stunning hand-painted mural masterpiece, all while taking in panoramic views of passing yachts and breathtaking sunsets.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Le 94th Aero Squadron est le restaurant le plus romantique. Il offre une vue sur l'aéroport de Miami où les gens
de tout âge prennent plaisir à regarder les avions décoller et atterrir. Cet établissement s'inspire d'une vieille ferme française durant la Première Guerre mondiale.
Les murs sont tapissés de photos qui vous plongeront dans cette époque héroïque.
Le chef Gabriel Del Valles sert une délicieuse cuisine qui vous donnera envie de répéter l'expérience.
Il tente constamment d'innover afin de vous faire découvrir de nouveaux plats tout en vous faisant apprécier les incontournables qui figurent au menu.
Le menu propose des plats tels que le plus authentique gumbo de fruits de mer avec un « pot luck » au pain à l'ail, les rouleaux de homard du Maine, le mérou du golfe et les vidalias fumés du printemps, ainsi qu'une sélection en constante évolution d'huîtres très fraîches de la côte Est et Ouest.
Le brunch du dimanche sert une grande variété de mets internationaux incluant les fameux œufs Bénédicte, les gaufres belges,
le saumon fumé, les crevettes, les pattes de crabe, les jarrets d'agneau, les côtes levées, etc. Le champagne et les mimosas
sont servis à volonté.
Pour le repas du midi, profitez du buffet à volonté ou
commandez des plats à la carte.
Un arrêt s'impose dans cet établissement où vous pourrez savourer des mets exquis et faire de joyeues libations.