Le Kona Grill vous propose des plats fraîchement préparés et un service personnalisé, le tout dans une ambiance chaleureuse et contemporaine qui vous assurera une expérience culinaire expérience à un prix abordable. Le menu varié se compose d'un grand choix de plats américains populaires, ainsi que de plusieurs plats de résistance et entrées aux influences internationales. Parmi ses spécialités, vous pourrez déguster le bar cuit dans une marinade de miso et de saké, le filet de porc à la croûte d'amande, et le plat emblématique du Kona Grill : le poulet aux noix de macadamia. Le restaurant propose également un menu de sushis primé, notamment des spécialités traditionnelles accompagnées de recettes uniques créées par ses talentueux maîtres sushi.
Le restaurant Morton's The Steakhouse de Baltimore est impatient de vous accueillir ! Tout son personnel se fera une joie de vous servir. Morton's propose du bœuf vieilli de qualité USDA, de succulents fruits de mer, des vins raffinés, des cocktails frais, des desserts décadents, le tout sur de superbes nappes blanches et servi par un personnel exceptionnel. Le Morton's sert le meilleur steak, un point c'est tout. Depuis plus de 30 ans, ce steakhouse est devenu LA référence en la matière. Visitez le site Web du restaurant pour avoir plus d'informations concernant les événements spéciaux, les salles de réunion privées, l'adresse des établissements dans le monde, les cartes-cadeaux et les réservations en ligne.
Atlas Restaurant Group presents Monarque, a French brasserie located in Baltimore’s Harbor East neighborhood. Monarque is inspired by the French era of prosperity when culture boomed and extravagance flourished. The food menu is perfectly complemented by a beverage program with over 500 French wine labels and an extensive collection of cognac and armagnac.Striking a balance between transporting guests to another time and place while being rooted in the present, Monarque hosts an exciting rotation of acts on stage every weekend including dancers, singers, musicians, contortionists, sword swallowers, poets and more.The restaurant promotes a mature environment with artwork and entertainment that is only appropriate for adults. Only guests 18 years of age and older will be permitted to enter at all times.
Tagliata, an Italian chophouse, boasts an impressive menu featuring hand cut steaks, fresh rolled pastas, house made charcuterie & a bounty of fresh seafood. Tagliata offers the largest wine list in Baltimore with bottles from around the world & a focus on Italian wines. We host live music in the piano lounge. Open windows overlook our majestic courtyard, which is illuminated with strung lights & features an outdoor bar.The suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
Ouvert en 2014 et détenteur de 4,5 étoiles au Baltimore Sun, l'Azumi Restaurant vous accueille devant le port Inner Harbor de Baltimore, au sein de l'élégant Four Seasons Hotel. Offrant de pittoresques vues panoramiques sur le front de mer, il vous propose une authentique cuisine japonaise avec une attention particulière portées aux sushis. Sa sélection de sakés et de whiskeys japonais est l'une des plus fournies dans la région. L'Azumi est également l'un des incontournables de la vie nocturne avec ses 4 concerts de DJ par semaine. Il a été récemment nommé meilleur restaurant japonais de la ville par le Baltimore Magazine et l'un des 8 meilleurs restaurants à Baltimore par le guide Zagat. Vous pourrez déguster votre repas sur la terrasse qui peut accueillir facilement 70 personnes et qui offre une vue sur l'Inner Harbor. Le restaurant Azumi est maintenant ouvert pour le dîner du lundi au samedi de 11h00 à 14h00.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation d'au moins 9 personnes ou pour tous renseignements complémentaires.
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
Venez prendre un fabuleux repas au Fogo de Chão® de Baltimore, idéalement situé dans le Inner Harbor. L'extérieur contemporain s'harmonise bien au décor intérieur. Celui-ci reflète les racines de l'établissement : les ranchs du sud du Brésil. Le Fogo de Chão est un steakhouse brésilien authentique - une churrascaria – et est devenu une référence au Brésil depuis 1979. Aujourd'hui, les chefs « gauchos » manient toujours aussi habilement le gril et taillent à votre table chacun des délectables morceaux de viande : la coupe picanha (surlonge de spécialité), le filet mignon, le faux-filet, la coupe fraldinha (la surlonge brésilienne), le cordeiro (l’agneau) et plus encore. En plus des plats principaux, profitez d'une sélection de salades gastronomiques de type « table du marché » et d'autres plats d'accompagnement authentiques brésiliens, ainsi que d'une carte des vins renommée. Vous pouvez également opter pour des plats plus légers tels qu'une sélection de fruits de mer frais ou l'option « table du marché » prise seule. De plus, vous pouvez réserver des zones semi-privées ou privées qui peuvent accueillir des groupes allant jusqu'à 180 personnes.
Experience the incredible range and romance of Latin American culture at Maximón,Stop by for food and drink menus inspired by South American and Mexican cuisines, perfectly complemented by stunning stone architecture, wood and marble furniture, and lush greenery throughout the space.Stay awhile—listen to live music acts from all across the nation, or blend your own bottle in our tequila tasting room. Even better, spend a gorgeous day at our Spanish-style courtyard, featuring fountains, an outdoor bar, and Inner Harbor views.Named for a protective Mayan deity, Maximón brings exciting Latin flavor and flair to beautiful Harbor East. Come eat, drink, and enjoy.
Now open in the newly remodeled Cross Street Market, Watershed is a classic Maryland seafood house serving some of the region’s signature dishes, including steamed hard-shell crabs. An expansive rooftop deck provides an intimate outdoor experience in the heart of Federal Hill, complete with a covered bar, gaming area and an abundance of televisions for sports viewing.
A dining experience blending the area’s finest in tastes & talents, Blackwall Hitch is a coastally inspired concept that creates a local connection. Here you’ll find seasonally driven and locally sourced food and spirits, great local music and the area’s friendliest staff and patrons. With each visit as you take in the local flavor, we guarantee you’ll be hooked in no time. Get hooked on the flavor.Located in Baltimore’s famous Inner Harbor, Blackwall Hitch Baltimore sits in the historic sightseeing hub of downtown Baltimore. Home to the Maryland Science Center and the National Aquarium as well as Top of the World Observation Level, the Inner Harbor of Baltimore not only hosts a collection of historic warships but amazing attractions for the whole family. Blackwall Hitch joins one of the area’s greatest nightlife attractions, Power Plant Live!, heading up a street filled with late-night bars and concert venues perfect for touring through after enjoying a private dinner.