The Edge is an upscale dining destination conveniently located near Shore points. The design is a stunning combination of reclaimed wood, steel and leather with a gorgeous custom-made bar and lounge. A communal table, fireplace and cascading water walls create an atmosphere of warmth and intimacy. A New-American menu, highlighting locally sourced and sustainable classic dishes, seafood and prime cut meats infused with Latin and Asian accents. The Edge has an impressive wine list with many American and global selections. In addition to serving signature and classic handcrafted cocktails by our mixologists, the bar is stocked with an extensive list of single malts, blended whiskies, rye, bourbon, rum, gin, tequila, mezcal and some of the finest cognacs, armagnacs and other brandies. To complete all this we are proud to serve local, domestic, premium imported draft and bottled beers.
Welcome to Urban CoalHouse where we serve up old world Neapolitan traditions in a friendly, relaxed, welcoming atmosphere.We invite you to enjoy our carefully handcrafted signature menu which is prepared in our 900 degree Coal Fired oven using only the freshest, highest quality ingredients.Our award winning coal oven roasted wings, delicious appetizers, selection of artisan old world style pizzas and dinner platters are the perfect complement for time shared with family, friends colleagues, or that special someone.Urban CoalHouse boasts a wide selection of craft beer on Tap, homemade Sangria and signature cocktails for you to enjoy while dining, watching your favorite sports team on one of our many TV’s or during our extended after work & weekend happy hours.We invite you to enjoy and we look forward to seeing you again at Urban CoalHouse.
La Lupa embodies a philosophy of upbeat hospitality, seasonality in our menu and ingredients, and the deep roots of regional Italian cooking. lead by chef Giorgio, who is a master in the old world techniques of handmade pastas, Neapolitan wood fired pizza, meat, fish, and poultry.
This homage to Little Italy, from the same team behind Michelin-starred The Musket Room, has everything you could want, from outstanding pastries courtesy of Camari Mick and incredible entrees from Mary Attea.
La Poached Pear Bistro.
Il est situé au 816 Arnold Ave, dans la belle communauté côtière de Point Pleasant Beach, dans le New Jersey.
Ce restaurant américain élégant mais familial et contemporain où vous pourrez apporter votre propre vin propose une excellente cuisine et des prix raisonnables dans une ambiance chaleureuse et conviviale.
Son chef et propriétaire, Scott Giordano, était l'ancien chef du Whispers à Spring Lake, dans le New Jersey, et sous-chef au Saddle River Inn à Saddle River, toujours dans le New Jersey. Sa cuisine très professionnelle et ses serveurs se sont engagés à fournir une expérience culinaire vraiment agréable et mémorable.
Top 1% of restaurants in the worldRanked #32 most romantic restaurants in the United States*Reservation times are not guaranteed. As a high-volume restaurant we will do our best to accommodate you as close to that time as possibleThe 618 experience doesn't have to end after dessert. Bring a piece of 618 home with you or send it to family & friends. We offer an array of our signature items such as an Espresso Martini Candle, Decanter sets or the most comfortable sweatshirt you'll ever own!*** https://www.618nj.com/618athome ***
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.