Tucked away in a hidden corner of historic Union Station, the Conductor Club is a unique rotating themed cocktail bar. We feature a specialty cocktails, small bites from Pierpont's kitchen and lots of fun.*All guests must be 21+ years old. Reservations are exclusively through OpenTable. Kitchen is open until 9pm on weekdays and 10pm on weekends.
• Autrichienne • Crossroads / Freight District / Boulevard
Réservé 67 fois aujourd'hui
Le Grünauer est un restaurant de style viennois classique avec des influences allemandes d'Europe centrale et de la Hongrie et propose des spécialités internationales. Peter Grünauer, chef exécutif, son fils Nicholas et sa fille Elisabeth ont ouvert le Grünauer en mai 2010. Peter vient d'Autriche; son frère et sa soeur tiennent toujours le restaurant familial de la région Neubau, à Vienne. Le menu présente une cuisine abordable et simple, tout en mettant en avant quelques aspects de l'excellente cuisine d'Europe centrale. Son menu vise à satisfaire chaque client passant la porte de cet établissement. Le Wunder Bar sert quant à lui un éventail de vins, de bières et de spiritueux que vous ne trouverez dans aucun autre restaurant de Kansas City. L'authentique Biergarten est l'un des meilleurs également. Vous ne trouverez pas d'autre endroit dans la ville bénéficiant de l'atmosphère du Grünauer. Ce restaurant vous assure son meilleur service et sa connaissance des produits. Si vous souhaitez vivre une expérience gastronomique en famille, réservez dès aujourd'hui!
Percheron, the rooftop hotspot at Crossroads Hotel is back for the 2024 season. Regularly cited as one of the city’s - if not the country’s - best rooftop bars, Percheron is the place to sip in the sun, connect and enjoy the city’s most iconic views. This year, Percheron Concert Series returns as well as a regular lineup of DJs on Friday and Saturday nights.Bright, sunny, and cheerful, Percheron takes its name from the famed horses of the once Pabst Brewery, a breed known for its intelligence and liveliness. The venue’s vibe channels its namesake breed, with spirited groups of locals and tourists alike filling the low-slung cozy couches and convivial picnic tables throughout the season.For those who prefer to plan ahead, Percheron accepts reservations for groups of 6-16 with a $100 table minimum per reservation. Any cancellations within 12 hours of the reservation time will result in a cancellation fee of $10 per guest. Seating/table requests are welcome but are not guaranteed.
• Grillade • Crossroads / Freight District / Boulevard
Réservé 71 fois aujourd'hui
Depuis sa création en 1999, le Pierpont's at Union Station a élaboré des plats et fourni un service aussi mémorables que son cadre historique. Tirant son nom du chemin de fer du notable J.P. (Pierpont) Morgan, le Pierpont's sert des steaks de qualité parfaitement maturés et des fruits de mer frais du jour. Pour accompagner les délices culinaires, le restaurant propose une vaste carte des vins comprenant des bouteilles provenant du monde entier. L'établissement possède également un superbe bar à deux étages équipé d'une échelle de bibliothèque coulissante.
Les salles à manger privées, situées dans la cave à vin, et la mezzanine du Pierpont donnant sur le hall spacieux, constituent un cadre plus intime pour les groupes de six à soixante personnes. Ces endroits sont parfaits pour les repas d'affaires ou de loisirs. Chaque pièce, décorée individuellement, est un lieu exceptionnel pour célébrer une occasion spéciale, conclure une affaire ou tout simplement se retrouver entre amis.
• Italienne Moderne • Crossroads / Freight District / Boulevard
Réservé 38 fois aujourd'hui
Welcome to the Crossroads, where Kansas City comes together. An evening at Lazia begins at the hearth with a complimentary house amaro blend as the sound of hip hop's greatest legends fill the room. The menu is both familiar and surprising in its selection of Italian favorites. It offers a collection of Cicchetti and Antipasti to start your meal; an expertly prepared and seasonal selection of handmade, fresh pastas; a satisfying collection of Secondi; and few moments of surprise & delight! Named for another Crossroads O.G. and pal of Pendergast, Johnny Lazia, our dinner-only restaurant sits at the Crossroads of Italian culinary inspiration and the farms and fields of the Heartland in the Midwest.We are currently open 7 days a week from 5:00pm - 10:00pmValet Parking for Lazia guests is $9, but street parking is also available. Lazia is happy to accommodate most dietary restrictions.
Kon Tiki Room Presents - Halloween Pop Up Bar. Reserve a 90 minute time block. 2 spooky cocktails included in ticket price. 2 selfie stations for photos. Interactive RAVE experience with DJ lights, lazers, and house music. $34.99 advance / $44.99 on October 19th
Blue Sushi Sake Grill unites creative ingredients with energetic vibes, premium cold sake with happy moments to give you a fresh and fun new way to experience sushi. Our sushi and grill menus allow you to explore your sushi favorites in new and unexpected ways. We like to say that sushi is for sharing, and our menu encourages it. Order a spread of all your maki, nigiri and sashimi favs from the sushi bar, and throw in a few orders of starters from the grill. We'll stagger your plates so you can savor it all bite-by-bite, and maximize the sushi experience you've been craving all week. If you're not sure where to start, tour the menu during Happy Hour, where all our guest favorites — from our sushi, grill and drink menus — are available at an amazing value. We offer Happy Hour every day of the week at Blue Sushi Sake Grill!
Inspired by Kansas City’s legendary political figure, Tom Pendergast, Tom's Town Distilling Co. blends history and innovation in every glass. Our tasting room reimagines classic prohibition cocktails with a contemporary twist, featuring our award-winning spirits: Double Oaked Bourbon, Pendergast’s Royal Gold Bourbon, Double Grain Vodka, Botanical Gin, Barreled Gin, and Straight Rye Whiskey. Every cocktail, crafted by our expert mixologist, JT, is a bold, creative expression of flavor.Join us in our inviting tasting room or explore our seasonal, revolving speakeasy downstairs for a truly unique experience. Walk-ins are welcome for both spaces if available, but reservations are encouraged. Scroll down to 'Experiences' if you would like to book our speakeasy.If you’re interested in bringing a larger group but don’t need a private room, contact us at 816-308-2131. We cannot split checks by item, but multiple cards are accepted. Must be 21+ to enter the Tasting Room.
Le 801 Chophouse présente l'intérieur typique d'un Steakhouse à New York à la fin des années 1920, avec du parquet, un mobilier en bois de cerisier, des banquettes en cuir de marque, des comptoirs en granit et de hauts plafonds éclairés de façon spectaculaire.
Le 801 Chophouse ne propose que des viandes, des fruits de mer et des légumes de tout premier choix et de la plus grande fraîcheur.
Le chef exécutif, Hugo Xolo, crée un menu frais qui met en valeur des plats uniques chaque semaine. Vous dégusterez des soupes et des salades de saison fraîchement préparées, des huîtres sur écaille, cinq espèces de poissons frais, des homards vivants du Maine et des pattes de crabe royal, sans oublier le soufflé au Grand Marnier concocté de A à Z !
Le 801 Chophouse sert également du bœuf de qualité USDA, des côtelettes de porc Duroc d'Iowa et de l'agneau du Colorado. Le 801 Chophouse vous accueillera avec professionnalisme pour des réceptions sur-mesure de 6 à 80 personnes, en reconfigurant les lieux pour les adapter précisément à l'espace nécessaire, ainsi qu'en modifiant le placement des tables et des sièges pour favoriser la conversation. À ces occasions, des menus personnalisés peuvent être élaborés, allant de cocktails avec hors-d'œuvre à des repas de plusieurs plats.