Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Discover a culinary voyage like never before at Jacksonville's latest sensation! This groundbreaking restaurant and bar seamlessly blend the rich flavors of Italian, Spanish, and Mediterranean cuisine within the opulent confines of one of the city's most breathtaking dining spaces. Boasting over 6,000 square feet of luxurious ambiance, the venue underwent a multi-million-dollar transformation, culminating in the creation of two exquisite bars, an enchanting 250-seat dining room, and captivating lighting and decor. The carefully curated menu promises a gastronomic symphony featuring succulent steaks, fresh seafood, and artisanal pasta, complemented by an international selection of wines and cocktails that span the spectrum from classic to cutting-edge, including both clarified and craft concoctions. Prepare to embark on a culinary journey that transcends boundaries and sets a new standard for dining excellence in Jacksonville.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Iguana on Park is now open in Historic Avondale! Please come in for our chef driven menu from all over Central and South America. Enjoy our firepit tables, play some corn hole, or have a fantastic margarita from our bar. Whether its a private function, family dinner, date night, or just fun with friends, we have the spot for you!
Rue Saint-Marc is a modern restaurant serving French inspired cuisine in the San Marco neighborhood. We have an extensive cocktail program and a unique wine and craft beer list. The ambiance is stylish while still being quite comfortable. Seating includes tufted leather booths, handmade wooden tables, a beautiful bar-height communal table, and an outdoor patio. An open kitchen allows guests to view the chefs in action.
« Une cuisine italienne classique servie dans une ambiance détendue et contemporaine. »
Rendez-vous au My Husbands Bar qui propose une carte de boissons complète composée d'un grand choix de bières, vins et spiritueux, le tout accompagné chaque soir de la musique d'un pianiste. Des cours de cuisine et des événements avec traiteur sont accueillis dans la salle de banquet. Né à Palerme, en Sicile, le restaurant Enza sert une cuisine italienne réconfortante, ainsi que des grands classiques italiens revisités tels que les raviolis au homard ou les lasagnes aux fruits de mer. À ceci s'ajoutent les créations culinaires du propriétaire et chef exécutif Michael Huff, grand passionné de gastronomie, qui concocte pour vous un poulet Stephanie, un penne Ryan ou un poulet caprese ainsi que des plats typiques comme le veau ou le poulet au parmesan. Les amateurs de poisson frais ne sont pas reste. Chaque jour, un choix de mérou, bar chilien, saumon écossais et sole commune ainsi que des pétoncles géants frais, toujours préparés à la demande, sont proposés. Des pâtes sans gluten sont également au menu. Côté sucreries, vous pourrez savourer un dessert maison comme le Chef Mike's Banana Cream Pie, une crème brûlée ou un tiramisu. Alors qu'attendez-vous pour succomber aux délicieuses saveurs italiennes de l'Enza ?
Matthew's est l'un des restaurants gastronomiques les plus distinctifs de Jacksonville. L'atmosphère raffinée et la cuisine innovante ont fait de Matthew's l'un des restaurants les plus appréciés dans le nord de la Floride depuis près de vingt ans. Pour le respect de tous les clients, une tenue d'affaires décontractée est appropriée pour la salle à manger (pas de baskets, de shorts, de t-shirts ou de vêtements abîmés).
Led by two-time James Beard nominee Chef Tom Gray, Town Hall is a community gathering spot for sharing good food and drink in good company in the heart of Historic San Marco. Our contemporary American menu draws inspiration from the seasons and we fill our menu with ingredients from local farms and artisan purveyors. Start with our Cured & Aged meat and cheese tower or Duck Fat Cornbread with spicy slaw. Signature entrees include Housemade Pasta & Sugo, Seared Scallops and Filet Mignon. From our Brunch menu, enjoy classics like Smoked Salmon Toast with Truffled Egg Salad, Crab Cake Benedict, or French Toast to pair with a mimosa or bellini.Full craft cocktail bar offered with wines from around the world and Jacksonville’s finest local craft beers served in our comfy lounge, bar or intimate full-service dining room. Happy Hour offered daily, private dining and group bookings available. Join us for our weekly themed wine tastings on Wednesdays and Thursdays from 4:30pm - 7:00pm.
Vous désirez faire une réservation ? Appelez le restaurant au (904) 396-6200 et l’équipe fera de son mieux pour satisfaire votre demande. Ruth's Chris Steak House vous sert le meilleur bœuf de qualité USDA disponible sur le marché. Il est grillé à 980°C et servi sur des plaques à 260°, afin que votre steak demeure toujours bien chaud, tendre et délicieux, de la première à la dernière bouchée. Profitez des entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, des fruits de mer frais, des plats d'accompagnement signatures et des desserts faits maison. Tout cela pendant que vous profitez de l'ambiance chaleureuse et accueillante connue et reconnue des restaurants Ruth's Chris. Que vous soyez un habitué ou tout simplement curieux de découvrir pourquoi cet endroit est si populaire, l'excuse est parfaite pour profiter d'une sortie exquise. Le souper est servi tous les soirs et les réservations sont fortement suggérées. Il est également possible de faire une réservation pour une salle privée. Vous pouvez aussi commander des plats à emporter.