Step into the rich maritime history of Claudio’s Tavern & Grill, in the bustling port town of Greenport, New York. This 154 year old seaside legacy steeped in maritime charm, offers a warm welcome serving up delicious seasonal fare including local Day Boat Scallops and the best Ribeye in town. Join us to savor a taste of tradition and unwind in the heart of coastal charm.
Le Noah's est reconnu pour ses petits plats de fruits de mer inspirés qui mettent l'accent sur des ingrédients frais et de saison provenant du North Fork et de l'East End de Long Island. Les menus changent tous les jours car ils sont conçus pour refléter ce qui est de saison chez les agriculteurs, les pêcheurs, les artisans et les vignobles qui approvisionnent le restaurant.
Turkish Restaurant offering numerous Mediterranean menu items. Unwind in our comfortable atmosphere while sipping of a cup of coffer or tea. Join us for Breakfast, Lunch, or Dinner!
SpecialTea House is an intimate Tea Room serving traditional Afternoon Tea. Our tier options include all fresh, homemade sweet + savory bites, starting at $29/person. We have 30+ special teas to choose from.All food and drink is served in fine, vintage china to create the ultimate experience for our guests. The atmosphere is truly something special!
Take your seat on The Terrace, the Pridwin's magnificent water-view restaurant and bar. Indoor seating spills out to the deck, where each seat commands spectacular views over Crescent Beach. True to Pridwin tradition, this reimagined restaurant serves classic Long Island food and drink—with a focus on high-quality ingredients sourced from local farms, fisherman, and makers.
Lisa et Terry Harwood, à la fois chefs et propriétaires, vous accueille au Vine Street Cafe. Ouvert en 2003, il se trouve au sud de Ferry Road, à seulement 2,5 km de la station de métro South Ferry. Le chef Terry travaille en collaboration avec les agriculteurs, les pêcheurs et les vignobles de la région. Ces produits naturels sont proposés dans des menus de saison. Tous les plats sont faits maison, dont les desserts de Lisa, des crèmes glacées et des chips de fruits. Un petit marché a ouvert récemment derrière le restaurant. Vous pourrez y prendre vos commandes à emporter et des produits pour votre garde-manger. Vous pourrez déguster des spécialités culinaires fraichement préparées telles que des boulettes de viande, des salades de poulet, du pain, des côtes levées fumées, de la sauce barbecue et une sélection de pâtes artisanales. Les réservations sont fortement recommandées toute l'année.
Le nouveau venu sur la scène culinaire de Sag Harbor se trouve à l’hôtel-restaurant Baron’s Cove qui a été entièrement rénové et récemment réouvert. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, ce restaurant classique américain propose des plats frais et locaux par Matty Boudreau, l'un des chefs les plus acclamés d’Hampton. Choisissez parmi le surf & turf, les hamburgers savamment grillés, le succulent poisson, les rouleaux de homard au beurre et une sélection de plats saisonniers. Admirez les légendaires couchers de soleil sur Sag Harbor Cove depuis le deuxième étage du restaurant. Pour vos évènements privés il vous est possible de réserver The Map Room.
Welcome to MJ Dowling’s Steakhouse and Tavern, a friendly neighborhood pub. Family owned and operated, MJ Dowling’s offers a casual dining experience with great food at reasonable prices. Featuring an eclectic menu, MJ’s is sure to please every member of your family. From juicy burgers and steaks to fajitas and nachos, we aim to please. Our nightly specials offer some of our most popular dishes at an even lower prices. Whether you are getting together with friends, going to happy hour or treating the family to a dinner out, MJ’s is the place to be!
Be sure to check our game room which features two pool tables, a basketball hoop, and several arcade games!
We refuse to compromise on quality in our restaurant. That's why we source our fresh ingredients from local farms and fish markets. Everything from in house hand cut steaks to our daily "catch of the day." No matter what time of year, you can be sure you're eating the best of the season.