In November 1977, Helen And I opened Oriental Wok pursuing our American Dream. We poured our hearts into this business, meeting great customers along the way. Now, I am proud to call many of you my friends. Your support and friendship for nearly 50 years have meant so much to me and my family.With so many restaurant choices, I am honored each time you visit Oriental Wok. Thank you for celebrating all the big and small occasions with us throughout the years. My family and I look forward to sharing more great food and laughter with you for years to come.Truly,Mike and Helen WongSusanna, Angela, Guy and Travis
L'héritage de l'histoire légendaire des brasseries de Cincinnati est remis en scène
sur les rives de la rivière Ohio par ce restaurant-brasserie de classe mondiale.
Le Moerlein Lager House, idéalement situé dans le dynamique Smale Riverfront Park, offre une expérience incomparable. Une microbrasserie y produit la gamme complète des bières artisanales Moerlein. Le menu propose des pains délectables faits à partir de la drêche, des sandwiches tranchés à la main et des viandes de rôtisserie fumées. Ces aliments rappellent ceux qui étaient servis dans les célèbres brasseries en plein air de la ville au 19e siècle.
• Réservation de tables avec bouteilles • Cincinnati
Réservé 28 fois aujourd'hui
Standing high above the city on the 10th floor of the City Club Apartments, at 309 Vine Street; resurrected from the history that has stood here before our time, Shires' Rooftop is inspired by the first amusement resort in this part of the country, Shires' Garden.
Though the original Shires' Gardens burned to the ground, "in a most picturesque fire," the legacy that was left behind is everlasting and an integral part of the Queen City's history.
The creation of the Matinee Performance, the regal guests Shires' hosted, an unsolved murder and other noteworthy events that took place at the original Shires' Gardens, are an inspiration to our program that we look forward to sharing with you.
One of the hottest restaurant concepts for the past 2 years, E+O Kitchen has become synonymous with the freshest flavors, an opulent & inviting atmosphere, and truly eclectic offerings. Now, due to popular demand Earth and Ocean Restaurant Group has brought the E+O Kitchen to The Banks. Located across from the ICON Music Center, mere feet from Paul Brown Stadium, and a short walk from Banks Entertainment District & Great American Ballpark, E+O at the Banks is the go-to riverside getaway for any occasion. Whether it's a buzzing brunch, a once-in-a-lifetime power lunch, a romantic & vibey dinner, or just a pre-game/pre-concert cocktail hour, E+O is always ready to serve as your very own private cabana club. Led by corporate chef Ben Toney, the asian-fusion concept has expanded its menu to offer items for any palate and any diet. Gluten free, vegan, vegetarian, pescatarian, and carnivore diners can all find something to indulge in. - Just don't forget the "famous" Brussels S
Forged from the fires of Covington, Ky. Opal is a casual, chef-driven, fine-dining restaurant that offers wood-fired grilled foods, craft cocktails, and a curated wine menu using locally focused products. The menu, developed by the company's culinary director, Chef Eric Polhamus, features Contemporary American dishes. Opal is the third restaurant installment in the portfolio of Bill and Morgan Whitlow. Opals are known to be the stone that represents justice, harmony, protection, love and passion. Just like the gemstone, Opal Rooftop Restaurant & Bar is different from every angle you approach it from. Patrons will enjoy a 360-degree backdrop of downtown Cincinnati and Northern Kentucky or dine indoors as the flames from the unique Grillworks grill reflect off of the bar. For more information and a glimpse of the menu, follow us on Facebook or visit opalrooftop.com. All tables are booked with a two hour window. If you would like more time please leave us a note to accommodate!
Le Bouquet Restaurant and Wine Bar, situé au coeur de Mainstrasse Village à Covington, a ouvert ses portes à l'automne 2007 sous la propriété du chef Stephen Williams. Bouquet offre l'expérience unique de la gastronomie dans une ambiance chaleureuse et intime qui propose un menu saisonnier de cuisine américaine contemporaine fait à partir d'ingrédients frais et cultivés localement. Découvrez une liste de plus de 200 vins du monde entier récemment récipiendaire du Prix d'Excellence du Wine Spectator Magazine. Venez profiter d'un verre de vin et dîner avec nous, et voir ce que vous manquiez!
Le Primavista, nommé d'après sa vue imprenable, vous éblouira ! Vous dégusterez les plats italiens primés du chef Chris Prince tout en surplombant les toits de Cincinnati, la rivière Ohio et les collines du Northern Kentucky. Établi en 1989, le Primavista est la création d'un lieu confortable mais élégant des propriétaires Frank et Joan Lenkerd. Leurs efforts conjugués à ceux du chef Chris Prince pendant plus de 18 ans ont assis leur réputation de longue date pour une cuisine et un service d'excellence qui attirent des visiteurs de partout dans le monde. Quelle que soit l'occasion, un repas en tête à tête de bal de finissants, une soirée de 50ème anniversaire, des dégustations pour un souper de répétition ou un repas d'affaires ou encore une fête d'anniversaire, vous êtes sûr d'impressionner vos invités au Primavista. Situé à 5 minutes à l'ouest du centre-ville, le Primavista présente toutes les commodités dans tous les domaines. Pour les itinéraires, les offres et d'autres informations, veuillez consulter le site Internet à l'adresse suivante : www.pvista.com (513-251-6467).