Ouvert depuis 1993, le Harry's Restaurant est un établissement indépendant, à la gestion familiale et fier de voir sa troisième génération à la tête de la gestion.
Ayant célébré son 21ème anniversaire l'année dernière, le Harry's Restaurant s'est construit lui-même avant de devenir le lieu incontournable de restauration des alentours. Il présente un restaurant convivial et animé servant une cuisine de qualité et honnête à des prix abordables. Ainsi, les plats de résistance commencent à partir de 9 £!
Affichant un esprit lié à la fameuse philosophie ''du Champs à l'Assiette'', le restaurant rassemble tous ses efforts pour apporter constamment le meilleur produit possible à votre table et afin de travailler avec des producteurs locaux fantastiques.
Toutes les viandes du Harry's sont élevées 100% à Devon et portent le certificat de qualité South West Quality Meat Certificate.
ALL DIETARY REQUIREMENTS REQUIRED WHEN BOOKING.Booking the 'Bar' means Chef's Table which is on extra high stools by the kitchen.PLEASE ONLY CHOOSE BAR IF THESE ARE ACCESIBLE TO YOUUse the 'special request' box to denote all dietariese.g 2 x pescatarian, 1 x pregnant, 1 x GFIf unsure, please email.Stage, an immersive tasting menu experience.WEEKDAY LUNCH - 4 courses at 12:30pm - £30LUNCH FLIGHT - drinks pairings - £25WEEKEND LUNCH - 6 courses from 12:30pm - £55LUNCH FLIGHT - drinks pairings - £45DINNER - 6 courses from 6pm - £55DINNER FLIGHT - drinks pairings - £45CHRISTMAS DATES Tuesday 24th & 31st December - 6 course lunch £55Space is limited so please let us know if you plan to bring a dog, buggy or wheelchair. Stage does not provide high chairs.Please note Stage's seating utilises upcycled materials and most seats are without backs or are on high stools.Tables are required back after dinner for another party on 6pm sittings.
We’re not supposed to be biased, but is there anywhere in the UK more beautiful than Devon? We think not (sorry not sorry). With cathedrals, canals and our very own Bill’s right at the heart (with a sunny outdoor seating area we might add), this place is a feast for the eyes and our food a feast for the belly *chef’s kiss*.