RESERVATIONS: We are accepting dining reservations 30 days out, simply meaning today's date plus 30 days.CANCELLATION POLICY: If you cancel or no show within 12 hours of your reservation, your credit card will be charged $25/per person. (This includes updating guest count)All proceeds go towards the kitchen’s continued culinary education, research, and development.YOUNG GUESTS: We do not offer child seating (high chairs/booster seats) of any kind, nor a children’s menu, and we are unable to accommodate strollers in the dining room.Please feel free to bring your own portable dining chair(s) for your little one(s).PATIO: Our patio is located outside, along Annapolis Street, in West Annapolis.Most of our patio tables are in full sun, with a limited amount of tables in the shade.You may request a patio table, however it is not guaranteed. Please take note if you are uncomfortable with sun exposure and outdoor elements. Heaters are not provided in the fall through spring.
A neighborhood, family owned and operated restaurant and lounge located just off the Chesapeake Bay. Specializing in regional dishes and creative cuisine using only the freshest ingredients available. Serving Lunch, Dinner and Sunday Brunch Buffet.
Que vous souhaitiez déjeuner, dîner, souper ou prendre un verre, l'Iron Rooster vous propose une toute nouvelle définition d'une cuisine traditionnelle réconfortante, d'une hospitalité légendaire et d'un véritable sens de la vie de quartier. Vous pouvez venir tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper, ainsi que pour prendre un verre tard le soir. À chacune de vos visites, vous pourrez profiter d'une cuisine délicieuse, d'une boisson fraîche et d'une touche d'hospitalité supplémentaire.
Founder Dave Rather graduated from Towson in 1991. He spent many years socializing in the York Rd. corridor. He created Mom’s Social Club that brought New Orleans bands to Baltimore for New Years Parties and brought Marylanders to the New Orleans Jazz and Heritage Festival. Having success with the social club, Dave started working on a tavern concept. His brother Adam, the cofounder and executive chef, learned his trade in St. John, Virgin Islands from Chef Aaron Willis. The two brothers combined forces to create Mother’s Federal Hill Grille to sold out crowd New Years Eve 1997. Mother’s Federal Hill has fed over 500,000 meals to hungry guests. Mother’s has won many awards including Top Sports Bar in the country by Sporting News, Ultimate Burger in Maryland by the Food Network, multiple Best of Baltimore awards including Best Bar Food. Mother's North outdoor patio now open. Please join us on our patio, seating is first come first serve.
An american craft Gastropub concentrating on local and small batch beers, whiskey, spirits and hand crafted cocktails along with a brick oven menu with Wood Fired Pizza, shareable items, and small plates. *Please note for online wait listed reservations do have a 5-10 min time frame to arrive for your reservation to be sat*
La fondue est une expérience culinaire amusante et interactive. Pendant plus de trois décennies, The Melting Pot a exploité cette niche sur la scène gastronomique américaine. Au Melting Pot, la fondue devient une expérience culinaire à quatre services mémorable où les clients peuvent plonger dans quelque chose de différent - et découvrir de nouveaux ingrédients dans une atmosphère détendue, sur des tables privées, avec un service attentionné et des vins haut de gamme.
Venez savourer le soleil au Caribbean Grille Pusser sur Annapolis Harbor. Ce restaurant, bar et magasin de détail unique de bord de mer offre un «goût des Caraïbes» en mettant en vedette la cuisine des Caraïbes fraîchement préparée et les favoris des locaux, à un emplacement exclusif au cœur du centre-ville d'Annapolis. Au bar sur le quai, vous trouverez une sélection colorée de boissons au rhum tropicaux, y compris le fameux "Pusser's Painkiller." Le magasin offre une grande variété de vêtements tropicaux et nautiques de marque privée avec une sélection intéressante d'accessoires, d'épices, de chutneys et mélanges pour boissons. Que vous décidiez de dîner sur notre quai en bord de mer, en face de notre cheminée romantique, ou simplement pour attacher votre bateau au bar sur le quai, Pusser's Caribbean Grille est l'endroit parfait pour une expérience vraiment unique.
Le Cooper's Hawk Winery & Restaurant propose une cuisine moderne accompagnée de vins artisanaux primés dans un cadre convivial. Le menu comprend des spécialités américaines contemporaines agrémentées de saveurs du monde entier. De l'entrée au dessert, chaque plat est associé à un numéro de cuvée pour vous aider à choisir le vin s'accordant le mieux. Le Cooper's Hawk comporte également un bar à service complet, des espaces événementiels privés et une salle de dégustation de style Napa avec une boutique proposant des spécialités où vous pourrez déguster des vins dans une cave traditionnelle. S'approvisionnant uniquement en raisins de grande qualité provenant des meilleurs vignobles du monde entier, le Cooper’s Hawk possède une liste croissante de plus de 200 vins primés. Le Cooper’s Hawk Winery & Restaurants a notamment été élu « Hot Concept 2010 » par le Nation's Restaurant News et a reçu le prix MenuMasters dans la catégorie « Menu Trendsetter » en 2013.