Experience upscale Mexican cuisine with a delightful twist at Comomango Mexican Kitchen and Cantina. Our newly redesigned downtown spot offers a charming ambiance, perfect for enjoying drinks and appetizers at the bar or dining on our enclosed porch year-round. Indulge in our inventive tacos with homemade tortillas, featuring flavors like savory shrimp or succulent pulled pork tamales. Cap off your meal with our creamy Tres Leches dessert. With prompt service and engaged waitstaff, every visit is a celebration of flavor and hospitality.
Fondée en 1983, l'exploitation viticole Chamard Vineyards est l'une des premières à avoir proposé des circuits œnologiques dans le Connecticut. Situé entre le détroit de Long Island et le fleuve Connecticut, le Chamard bénéficie d'un microclimat marin unique idéal pour la culture de cépages européens tels que le Chardonnay, le Riesling, le Gewürztraminer, le Cabernet Sauvignon, le Cabernet Franc, le Merlot et le Pinot Noir, lui permettant de produire d'excellents vins d'inspiration française sur la côte du Connecticut. Pour accompagner ses vins, la ferme du Chamard travaille en partenariat avec les cultivateurs et producteurs de la région pour proposer une cuisine gastronomique mettant à l'honneur l'agriculture locale.
Le restaurant Wharf est situé à l'intérieur de l'hôtel Madison Beach nouvellement construit. On peut profiter de la beauté naturelle de Long Island Sound tout en étant assis confortablement dans l'élégante salle à manger ou sur la terrasse couverte. Des classiques de la Nouvelle-Angleterre sont préparés avec une touche innovante et fraîche. Une carte des vins dans laquelle se trouvent des vins rares ainsi que des millésimes difficiles à trouver saura ravir les palais les plus fins. Venez découvrir l'hospitalité authentique qui est le fondement de leur philosophie de service.
The Griswold Inn is an inn and restaurant located in the historic seaport village of Essex. The Gris, as it is affectionately known, has been in continous operation since 1776.`Currently we are offering dine in, dine out, and Gris To Go! Inside, guests may enjoy dining in historic, art-filled rooms which exude character, charm and tradition. Seating for the alfresco experience is available on a first-come, first-served basis, with the exception of larger parties of 7 or more which may be made by calling 860.767.1776. The Inn boasts a wine list consistently recognized by Wine Spectator with the prestigious Award of Excellence; Food & Wine and Travel + Leisure have recently recognized the Inn's restaurant as "Connecticut's coziest" and it is included in Patricia Schulz's "1000 Places to See Before You Die". The Griswold Inn is also the recipient of Connecticut's Highest Award for Hospitality. The best of old and new meet here.
Wood fired Artisanal pizza and brewpub. Cold and hot share plates, Neapolitan Pies, and chef driven cuisine. House brewed beers, wines, mixology. Large patio, family and dog friendly.
If you’re looking for an authentic tavern cuisine and rustic ambiance, Scotch Plains Tavern is the place to be. Located minutes from Essex Steam Train, Rt. 9, and I-95, guests can kick back with a drink and some wings in our newly renovated upstairs bar, redesigned in a modern vintage industrial style while maintaining the original bar from Oliver’s Tavern. The bar, retrofitted for additional space, was originally built in 1913 for a bar in Chicago where Al Capone is rumored to have regularly tipped a glass.
Bacari Social, located in Westbrook Safe Harbor Pilot's Point Marina is a Seasonal waterside restaurant specializing in fresh seafood, unique small plates, and plentiful sandwiches and entrees! Our restaurant offers ample waterside views inside and outside while you enjoy our creative cocktails, extensive wine list, and fresh menu options.
Café Routier, bistro et lounge, vous propose trois options de menu; Régional (une région différente du monde est proposée toutes les 8 semaines), saisonnière (en utilisant les ingrédients saisonniers locaux) et un menu bistro classique. Un salon de 40 places servant des « petites assiettes » et des tapas est contigu à la zone du bar. L'éthos est important pour l’équipe.
Le Restaurant at Waters Edge propose le meilleur brunch du Connecticut ainsi qu'une multitude de plats raffinés pour le dîner et le souper. Vous savourerez une cuisine américaine innovante, dont des préparations créatives de fruits de mer parmi les plus frais, des steaks, des côtelettes, des pâtes faites maison et des desserts décadents, préparés dans la partie pâtisserie de la cuisine. Offrant une vue spectaculaire sur le littoral du Connecticut, le Restaurant at Waters Edge constitue le lieu idéal pour des repas en plein air au gré des saisons, un souper romantique et un dîner stupéfiant. Le Water's Edge Resort & Spa a été élu « Meilleur Hôtel-Restaurant de l'État » et « Meilleur brunch du dimanche de l'État » par le Connecticut Magazine, tandis que le Hartford Courant et le New York Time l'ont qualifié d'« Excellent ».
Great food, generous drinks, and a lively pub atmosphere you'll feel right at home in. A rustic neighborhood gathering place with a relentless focus on customer service, value, and fun.