Serving USDA Prime Steaks, the highest grade of USDA Beef Produced in the U.S.The finest in Northwest-raised USDA Prime Steaks and Fresh Wild Seafood are specialties of Brickhouse.Comfortable booth seating, fully stocked bar, award winning wine list and outdoor dining.Brickhouse serves you only Hormone Free and Antibiotic Free Food. Brickhouse Procures only the finest Ingredients available including many Organic Products. - Located in the Firehall building across from the Oxford Hotel.
Serving up a French American fusion with a twist. Join us in a relaxing environment in downtown Bend Oregon with professional staff. Full bar with amazing cocktails, and wine to balance any dinner. Serving up scratch cuisine. Ethically sourced meats and local produce. Beautiful hidden garden seating during warmer seasons. Classy dining room seating is great for date nights. Executive Chef Kelly Day and Owner Laura Bliss bring a classy yet fun vibe to Downtown Bend Dining.
DRAKE est un resto de quartier authentique qui sert de la nourriture réconfortante et créative au centre-ville de Bend, dans l'état de Oregon.
DRAKE réinvente les classiques américains avec des touches fraîches et modernes. Parmi les spécialités, il y a le poisson et le risotto frais du jour, les moules et frites, des choix de salades, des dégustations et des accompagnements.
Profitez de la vue depuis les énormes fenêtres au coin emblématique de Wall Street NW et de NW Franklin Ave. au centre-ville de Bend. Pendant les journées plus chaudes, prenez une des places privilégiées sur la terrasse qui donne sur le trottoir animé. A l'intérieur, vous profiterez d'une ambiance de type 'diner américain' avec un beau bar sculpté, des banquettes confortables et une cuisine ouverte que vous pouvez admirer depuis vos sièges au comptoir.
Passionnés par l'hospitalité, chaque client est servit en toute sincérité, à chacune de ses visites. Amoureux de domaine dans lequel ils oeuvrent, DRAKE's souhaite vous faire vivre une grande expérience, du début jusqu'à la fin.
Contemporary European-influenced Restaurant in Downtown Bend, Oregon serving modern Italian and Mediterranean food, classic cocktails, and wine in an intimate and comfortable environment. Executive Chef/Owner Jeremy Buck.
Experience the ambiance and satisfy your food cravings at ROAM, featuring menus expertly curated by Chef Bryant Kryck that evolve with the seasons drawing upon both locally-sourced ingredients and flavor inspirations from around the globe. ROAM has crafted an exceptional selection of Modern American cuisine with robust options for all ages and dietary needs, including gluten-free and vegan / vegetarian options. Whether you are in the company of your favorite people or dining solo, you will find a variety of delicious options for award-winning cocktails, Happy Hour shareables, indulgent entrees, and brunch delectables for all-day dining. Enjoy the scenes of the season on the pet-friendly patio with plenty of shade in the summer and warming heaters in the winter while sipping on late-night cocktails, or join us inside for a casually elegant ambiance. Located in the heart of downtown Bend, ROAM is an experience like no other.
Le Blacksmith Restaurant a rouvert les portes le 7 mars 2013 avec des nouveaux propriétaires!!! Découvrez le meilleur de la scène culinaire de Bend! Le Blacksmith présente une cuisine distinctive et osée dans l'ancien Pierson's Blacksmith Shop à l'angle de Greenwood Avenue et Harriman. Récemment rénové, le restaurant vous invite à découvrir la cuisine réconfortante d'antan - la nostalgie avec une touche contemporaine.
Welcome to Hawkeye & Huckleberry Lounge, where celebrated Chef Brian Malarkey and his brother James bring a slice of their Central Oregon ranching heritage to Bend. Our 'modern cowboy' restaurant & bar with its wood-fired oven, semi-private canvas tent dining, and a vibrant outdoor patio, perfectly embodies Oregon's majestic outdoors.Our menu, deeply rooted in ranch-to-plate traditions, showcases beef & produce from our nearby Tumalo ranch. With an onsite butcher shop and smoker, we utilize every part of the animal, delivering high-quality steaks and inventive dishes at friendly prices. Favorites include our Happy Hour Texas Toast Smash Burger, Whole Snapper and Beef Tongue Tostadas, all to be enjoyed alongside cocktails, mocktails local beers, and PNW wines.Hawkeye & Huckleberry Lounge also serves as a dynamic venue for private events, from intimate dinners to grand celebrations. Join us for a dining experience that celebrates the culinary heritage of Central Oregon.
Le Washington Dining & Cocktails est un savant mélange de traditionnel, de chic, de rustique et de moderne, qui vous garantit un accueil chaleureux. Cette cuisine de quartier est servie dans un style américain typique, tout comme les bières, les vins et les cocktails à votre disposition au bar. Le directeur culinaire, John Gurnee, a mis en place un menu consistant et accessible à tous. Il y a ajouté un côté ludique avec des plats du jour renouvelés quotidiennement, mais aussi une vitrine de fruits de mer, ainsi que la possibilité de personnaliser vos salades et d’en choisir les composantes et les sauces. Le menu enfant proposé par l’établissement présente de nombreuses options aussi bien diététiques qu’appétissantes. Vos enfants seront ravis !
Welcome to Anthony’s at the Old Mill District! Overlooking the busy Deschutes River, our menu features fresh Northwest seafood complemented by Northwest designer steaks and fresh in season produce. A large variety of Oregon and Washington wines as well as local microbrews complete your Northwest dining experience. The spectacular view of the Deschutes River as well as Mt. Bachelor and the Three Sisters Mountains provides a wonderful atmosphere for your meal!