Antepli Mediterranean Grill- Serving up Chicago’s favorite Mediterranean tastes,baklava,kunefe and flavors that happen to be healthy- since 2020! Fresh baked pita, zesty meats,lahmacun,pide,hummus and baba ghanoush that will show up in your dreams. All of our meals will leave you saying Place your order, and bite into your falafel fantasy today! Eat, Live, Love, Antepli Mediterranean Grill!
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Café Ba-Ba-Reeba ! bar à tapas original de Chicago, sert une authentique cuisine espagnole. Avec une sangria, des tapas et pintxos (les fameux petits plats de l'Espagne) et paella (un plat traditionnel de riz de Valence) primés, le menu propose des combinaisons savoureuses et colorées de légumes, fromages, viandes et fruits de mer. Évadez-vous vers l'Espagne et expérimentez un service inspiré tout en dînant dans le patio toutes saisons et chaleureux, l'ambiance hip renforcée par une musique entraînante. Des événements spéciaux mensuels, des cours de cuisine et de restauration pour les groupes privés de toutes tailles sont aussi offerts. Pluie ou soleil, été comme hiver, dîner dans le patio toutes saisons, avec un toit en verre coulissant qui ouvre au cours des mois les plus chauds. Café Ba-Ba-Reeba! appartient au chef Gabino Sotelino et à Lettuce Entertain You Enterprises.
We are thrilled to host our first annual fundraising celebration this fall, presented by our sponsor The Lactation Network! We welcome you to gather for an evening of delicious food and drink, entertainment, learning, and more. Generously held at our board member Jodi Fyfe’s restaurant eden, the celebration will feature an exclusive VIP hour, a silent auction with a variety of exciting items, and the chance to mix and mingle with esteemed chef personalities. Our complete chef lineup is: Johnny Clark/Beverly Kim - Anelya, Parachute HiFiStephanie Izard - Girl & the Goat, CabraDiana Davila - Mi Tocaya AntojeriaPaul Kahan - One Off HospitalityMargaret Pak - ThatthuJason Hammel - Lula CafeDevon Quinn - edenSarah Stegner - Prairie Grass CafeJoe Flamm - Rosemary, BLVDMatthias Merges - Billy SundayHeather Bublick /D’Andre Carter - Soul & SmokeDebbie Gold - Le TourKen Polk - Batter & Berries
*** Our eden team is grateful and proud to announce that we won the 2024 Judges’ Choice Award at Chicago Gourmet’s Annual Hamburger Hop competition. *** Available on our lunch and brunch menu for a limited time!Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Serving up the best sushi in Chicago and binchotan roasted meats using the freshest ingredients we can find, all with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer.
Lark's dining experience is hip, friendly and fun: perfect for date night, groups, weekday dinner or weekend brunch with the family. Our specialty is wood-fired Neapolitan pizza, with excellent burgers, sandwiches, and pasta, plus a late night After Dark menu. The walnut finished oak bar features 15 craft beers to grab before taking a seat by our cozy fireplace. Or enjoy one of our handcrafted cocktails on our award-winning patio. There's something for everyone at Lark!
Trendy bar and pizzeria in Chicago’s Wicker Park neighborhood, Paradise Park brings you the fun and the flavor! From the team that brought you Homeslice in Lincoln Park and Happy Camper in Old Town/Wrigley, we invite you to indulge in our creative cocktails and extensive beer selection, paired with specialty pizzas and mouth-watering appetizers. All can be enjoyed on our kitschy trailer park themed patio open year-round! Come for the food. Stay for the vibes.Minors must be accompanied by parent or guardian.We only accept Credit Card. No Cash.
Le Juno est un restaurant japonais intimiste situé au cœur de Lincoln Park. Porté par l'expérience du chef et propriétaire BK Park, il vise la perfection en alliant qualité et constance au niveau du service, comme de la nourriture qu'il propose. Connu pour son Omakase innovant et élégant, le Juno sert également une variété de plats traditionnels et non-traditionnels japonais ainsi qu'un vaste choix de sashimi, de nigiri et de saké de qualité.