M Waterfront Grille dining at its very best, M Waterfront Grille offers contemporary cutting edge American cuisine with the accent on Florida Fusion, seafood, steaks, organics and pasta. The Village on Venetian Bay provides the scenic backdrop for both indoor & outdoor dining for lunch, dinner and our award winning Sunday Brunch. Minutes from the Artis of Naples, M Waterfront Grille midtown location is conveniently accessible to all the major hotels and resorts. Award winning menu items served with a friendly, accommodating attitude reflect the independently owned and managed restaurant's philosophy – "Our guests deserve the best – it's our business to make that happen.Voted one of the BEST Naples Restaurants. Member of Naples Originals.
There are three ways to enjoy the Bayside Seafood Grill & Bar, one of Naples most beloved waterfront restaurants for locals and visitors alike. The Café, on the sidewalk level, has the wonderful, bustling ambience of a big city neighborhood café. The Café menu offers sandwiches, salads and light entrees through the late afternoon and evening. The Grill, accepting reservations, is upstairs and overlooks the Venetian Bay -- one of Naples best waterfront dining views. The Grill specializes in creative and superbly prepared seafood, meats, and pasta dishes. The Grill menu is also served on the Upper Deck Bar and Covered Patio, an award winning outdoor cocktail and dining spot that overlooks Venetian Bay and provides spectacular hues of the setting sun. Between 2-4:30p.m. the Upper Deck Bar offers a lighter, late lunch menu.
Le MiraMere vous accueille avec style dans un restaurant au bord de l'eau. Au MiraMare Ristorante, un nouveau restaurant nord-italien servant une cuisine authentique de Naples, vous apprécierez l'élégance décontractée d'un repas en plein air sur la terrasse donnant sur l'eau. Vous profiterez d'une expérience culinaire inoubliable. Commencez votre repas par un des antipasti traditionnels, des pâtes faites maison, puis une viande ou des fruits de mer en plats de résistance. La fraîcheur des produits, la sélection incroyable de vins et l'ambiance décontractée vous inciteront à revenir savourer la meilleure cuisine italienne dans le sud-ouest de la Floride. Le restaurant dispose également d'un bar intérieur/extérieur.
Le Fish prépare chaque plat de façon à mettre en évidence les différentes saveurs des produits et leur qualité irréprochable. Vous vous détendrez à votre table, en admirant la vue sur la Venitian Bay, et vous serez ébloui par le vaste menu de fruits de mer choisis avec soin. Le restaurant propose un menu qui change en permanence, composé de poissons locaux de saison, ainsi que d'autres délicieux fruits de mer, tels que des crabes épineux en saison, du homard et du crabe royal d'Alaska. Vous apprécierez la fraîcheur des produits choisis parmi les fermes biologiques locales. L'équipe du Fish a développé des relations étroites avec ses fournisseurs, que ce soit de petites entreprises familiales de la Méditerranée ou des pêcheurs indépendants du sud-ouest de la Floride, afin de vous assurer la qualité exceptionnelle souhaitée. Dans le bar spacieux, vous dégusterez un verre de vin, mais également un éventail d'huîtres, de palourdes et d'autres délices de la mer. Vous pourrez enfin vous laisser tenter par le menu sushi, où le maître sushi vous concoctera des plats inventifs destinés à mettre en valeur ce que le Fish fait de mieux : faire ressortir les saveurs naturelles.
Welcome to Nosh on Naples Bay, an upscale, modern waterfront and open kitchen dining experience at Naples Bay Resort created by award-winning Chef Todd Johnson. By sourcing only the finest ingredients and flavors, Nosh on Naples Bay delivers the best of global cuisine, craft cocktail and incredible wine list. We invite you to enjoy our small plates to your hearts content! At Nosh on Naples Bay, you can explore many types of global cuisine. Whether its Wagyu beef flown in from Japan and Australia or freshly caught seafood and home-grown produce, each delicious plate features only the purest ingredients and flavors. In addition to small plates, we offer traditional entrees and large shareable dishes. Thanks to its prime waterfront location and an open-kitchen concept Nosh on Naples Bay offers both indoor & outdoor dining with spectacular views Chef Todd and his team are ready to provide you with most excellent experience from start to finish! $40 corkage 1 btl limit. No cakes or balloons
The waterfront ambiance of the Boathouse on Naples Bay is as enticing as the food and at the heart of Naples’ history. Spectacular views, great food, friendly seasoned staff, and a very relaxed attitude.
The Syren Oyster & Cocktail Bar is Naples' newest waterfront restaurant from the hospitality family of The Claw Bar, The London Club, & The Bellasera Hotel. Expect bold flavors and exciting dishes that celebrate the bounty of our world's great oceans, as well as ceviche, crudos, and a chilled seafood bar full of oysters and all things crustacean. Enjoy creative cocktails and a first-rate wine program while experiencing the marina lifestyle of Naples Bay!
Rare. And very well done. With warm, rich woods, deep, vibrant colors, the open layout of the dining room and floor-to-ceiling windows allow for a full lake view and as the sunset. , , you know you have entered a special place. Whether it’s for an intimate dinner or a charming night out with friends or family, Olde Florida Chop House provides an evening and dining experience to remember. This petit waterfront steakhouse specializing in Floridian style dishes including seafood, Prime steaks, and daily features. Our Chefs have handpicked each ingredient only from the highest of quality. With quality, steaks come great wine, a collaboration between the culinary and beverage teams results in wines and cocktails that perfectly complement your meal and add to your enjoyment, pairing each dish with masterful recommendations. From your first glimpse to final bite, you will leave wishing every dining experience could be as wonderfully memorable as this one.
Le Chez Boet est un bistrot chic de style parisien qui sert d'authentiques et classiques plats inspirés du marché français comme le bœuf bourguignon Kobe, la bouillabaisse, le canard à l'orange, des fruits de mer d'origine locale et la fondue de fromage. Le menu est désormais à 90 % sans gluten et le bœuf Kobe est cuisiné avec des épices biologiques et du sel de mer sain de France. La cuisine de la campagne française est inspirée par les recettes traditionnelles préparées avec des ingrédients frais de saison transmis à travers les générations de cuisiniers français. Le mixologue Philippe recommande des apéritifs français, des cocktails classiques, des digestifs ou des scotchs du bar à service complet. Le service chaleureux et la décoration design créent une ambiance accueillante parfaite pour un souper intime ou pour s'amuser entre amis. La terrasse couverte offre une vue sur le village de bord de mer de Crayton Cove. Depuis 2003, les Parisiens Lisa et Philippe Boët ont organisé des soirées privées pour les groupes et les célébrations.