Welcome to Nosh on Naples Bay, an upscale, modern waterfront and open kitchen dining experience at Naples Bay Resort created by award-winning Chef Todd Johnson. By sourcing only the finest ingredients and flavors, Nosh on Naples Bay delivers the best of global cuisine, craft cocktail and incredible wine list. We invite you to enjoy our small plates to your hearts content! At Nosh on Naples Bay, you can explore many types of global cuisine. Whether its Wagyu beef flown in from Japan and Australia or freshly caught seafood and home-grown produce, each delicious plate features only the purest ingredients and flavors. In addition to small plates, we offer traditional entrees and large shareable dishes. Thanks to its prime waterfront location and an open-kitchen concept Nosh on Naples Bay offers both indoor & outdoor dining with spectacular views Chef Todd and his team are ready to provide you with most excellent experience from start to finish! $40 corkage 1 btl limit. No cakes or balloons
The waterfront ambiance of the Boathouse on Naples Bay is as enticing as the food and at the heart of Naples’ history. Spectacular views, great food, friendly seasoned staff, and a very relaxed attitude.
The Syren Oyster & Cocktail Bar is Naples' newest waterfront restaurant from the hospitality family of The Claw Bar, The London Club, & The Bellasera Hotel. Expect bold flavors and exciting dishes that celebrate the bounty of our world's great oceans, as well as ceviche, crudos, and a chilled seafood bar full of oysters and all things crustacean. Enjoy creative cocktails and a first-rate wine program while experiencing the marina lifestyle of Naples Bay!
La salle à manger du Sale e Pepe®, qui surplombe le golfe du Mexique, vous propose une cuisine italienne gastronomique et une ambiance authentique tout simplement sublimes. Cette expérience culinaire vous transportera au cœur de l'Italie romantique dans un décor doté de pierres vieillies, de planchers en marbre, de murs arabesques et de fresques peintes à la main. Le chef Giuliano Matarese et sa brigade conçoivent à tous les jours un menu de A à Z directement inspiré de son Italie du Sud natale, qu'il conjugue à des vins d'une vaste collection reconnue par le magazine Wine Spectator.
Le Chez Boet est un bistrot chic de style parisien qui sert d'authentiques et classiques plats inspirés du marché français comme le bœuf bourguignon Kobe, la bouillabaisse, le canard à l'orange, des fruits de mer d'origine locale et la fondue de fromage. Le menu est désormais à 90 % sans gluten et le bœuf Kobe est cuisiné avec des épices biologiques et du sel de mer sain de France. La cuisine de la campagne française est inspirée par les recettes traditionnelles préparées avec des ingrédients frais de saison transmis à travers les générations de cuisiniers français. Le mixologue Philippe recommande des apéritifs français, des cocktails classiques, des digestifs ou des scotchs du bar à service complet. Le service chaleureux et la décoration design créent une ambiance accueillante parfaite pour un souper intime ou pour s'amuser entre amis. La terrasse couverte offre une vue sur le village de bord de mer de Crayton Cove. Depuis 2003, les Parisiens Lisa et Philippe Boët ont organisé des soirées privées pour les groupes et les célébrations.