Le Farmers Fishers Bakers est un restaurant détenu majoritairement par plus de 40 000 d'agriculteurs familiaux membres du NDFU. Son bar avec service complet propose une sélection de 24 bières en fût et de délicieux cocktails tikis préparés à la main. Son menu se compose entre autres de sushis, de pizzas, de poisson frais et de tacos. Le restaurant met à votre disposition une terrasse ensoleillée avec vue sur l'eau. La brigade est fière de préparer la nourriture entièrement sur place avec des ingrédients de qualité.
Le restaurant est haut de gamme et décontracté. Le code vestimentaire s'étend des tenues de ville décontractées aux tenues appropriées d'un bon restaurant, ce qui comprend les jeans, les vêtements sports et les vêtements légers d'été.
Le Tony & Joe's Seafood Place un restaurant à la gestion familiale situé dans Washington Harbour à Georgetown, servant uniquement des fruits de mer. La salle à manger et terrasse spacieuse offrent une vue panoramique sur le Potomac, le Kennedy Center et les belles fontaines de Washington Harbour. Le Tony & Joe's Seafood Place est l'endroit parfait pour vos événements privés, occasionnels ou familiaux, les anniversaires, les événements d'entreprise, les bar mitzvahs et les mariages. Il vous servira des repas sous forme de buffet et à la carte.
Les réservations sont possibles uniquement pour l'intérieur du restaurant. Les tables extérieures sont attribuées par ordre d'arrivée.
Le Pinstripes est un lieu de restauration et de divertissement unique doté d'un bistrot servant une cuisine et des vins italiens/américains, d'un bowling, d'un terrain de pétanque, d'une terrasse ouverte toute l'année avec un foyer extérieur, ainsi que de salles de réception/fête pouvant accueillir 20 à 600 personnes.
Welcome to Limani at the District Wharf, redefining waterfront dining. Enjoy stunning multi-level views and a culinary journey from timeless classics to innovative dishes, emphasizing fresh, seasonal ingredients and globally sourced fish and seafood. Our approach combines modern and traditional culinary methods, supported by a diverse beverage selection, including fine wines, champagnes, and a dynamic cocktail program with non-alcoholic options. Experience upscale dining with white tablecloths on our first and second floors, or embrace the open air on our 190-seat third-floor Terrace. Here, enjoy the same exquisite menu in a lively, open-air setting with a fresh breeze, string lights, and panoramic water views creating a casual upbeat ambiance. Our Mediterranean-inspired dishes promise an exceptional dining experience. This is Limani, your table awaits.
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Top of the Gate rooftop will open for the season on April 18th! The energetic and sophisticated rooftop bar and lounge at The Watergate Hotel has views of the Potomac River, the Key & Arlington bridges, and Georgetown. It is the perfect place for an after-work cocktail or the season’s most talked-about event.Parties of 8 to 19 are subjected to a $100 minimum per person. This includes separate reservations that are together. By making your reservation(s) you agree to these terms. If we close for the day for any reason (such as weather), all reservations will automatically be cancelled, and an email will be sent to alert you. There is a cancellation fee of $50 per person. See our cancellation policy for more. We can hold your table for 15 minutes before we release it & charge the no-show fee. Should you have questions you may call our reservations team at 844-617-1972 or email us at dining@thewatergatehotel.com.
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Chef Roberto Santibañez presents a new American menu focused on Woodfired cooking, with an emphasis on steak, seafood and vegetarian fare. His Mexican roots and French training lend an inspired touch to the American table.