Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.
En tant que restaurateurs de deuxième génération nés et élevés dans le milieu, l'équipe de Maple Tree Inn se dévoue à l'art de la cuisine cajun / créole et au maintien de leur statut en tant que premier et plus ancien restaurant cajun / créole de Chicagoland. Toute la nourriture est préparée sur place, allant des andouilles fumées, du jambalaya et de l'étouffée à leurs célèbres crevettes beurrées au noyer et grillées au barbecue accompagnées de gruau. Leur sélection de boissons propose des cocktails signatures de la Nouvelle-Orléans, comme le Hurricane et le Creole Voodoo Zombie, 8 vins de boutique en fût et une carte soigneusement organisée de 24 bières artisanales en fût, y compris quelques rares bouteilles millésimées.
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it