Best Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu.
In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery.
Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Le Bliss est en permanence cité parmi les meilleurs restaurants de San Antonio en termes de qualité, de service et d'ambiance. Situé à quelques pâtés de maisons du centre-ville de San Antonio, dans le quartier en plein essor de Southtown, il propose une cuisine américaine contemporaine et gastronomique dans un cadre authentique, confortable et élégant. Régulièrement renouvelé, le menu se compose de plats créatifs préparés avec des produits de saison.
Join us in our open-air restaurant on the Historic San Antonio River Walk with a natural ambiance where curated contemporary art intersects with a historical setting. Domingo's menus offer the flavors of South Texas and an agave-forward beverage program celebrating the culture of San Antonio with modern culinary flair.
Bienvenue à Ácenar Restaurant, où une nourriture alléchante, une conception branché et un service stylé vous attend!
La restauratrice, Lisa Wong, et son partenaire d'affaires, Pete Selig, ont uni leurs forces en 2005 pour lancer Ácenar. Il s'agit de l'un des plus grands et des plus innovants restaurants et bars mexicains contemporains sur la River Walk. Les clients pourront profiter d'une inspiration moderne de plats mexicains texans inspirés par l'histoire et le patrimoine de leurs cultures.
L'équipe professionnelle, dirigée par le chef exécutif Richard Sánchez, offre une explosion culinaire de saveurs latines audacieuses. Profitez de nombreuses sélections de poissons du golfe, de crabes et de crevettes, ou encore d'enchiladas typique de San Antonio, avec des saveurs de chile rellenos, de grésillantes parrilladas. d'asadas et de cabrito,
tous à votre goût.
Notre spacieux restaurant multi-étages propose des places assises au rez-de-chaussée, au balcon et sur la terrasse. L'intérieur et l'extérieur reflètent les couleurs et les dessins laissés par l'héritage mexicain et asiatique de Lisa.
A vibrant dining space serving modern South Texas cuisine with a touch of Latin and French Fusion. The menu includes seasonal and regional dishes and locally sourced proteins. High energy and vibrant mix of service and flavors.Complimentary Valet for up to 3 hours.
Submerse yourself in a dessert bar that will challenge your expectations by embracing acid, sweet, bitter, and savory all while extracting the nuances that truly makes them unique. Located at The Pearl, Nicosi only has only 20 seats that hug the kitchen, fostering one on one dialogue with the chefs. To best accomodate your experience, reservations are required. We are offer 2 seating times per night: 5:30 and 8:00. Chef Tavel Bristol-Joseph and Chef de Cuisine Karla Espinosa will guide an intimate journey through every dish, its ingredients, what makes it special and why it has been chosen for the evening. We offer wine and cocktail pairings or non-alcoholic beverage pairings for each course. Because Nicosi is about delighting in the present, we have a no phone/photography policy and the menu will be revealed as you dine. We are able to accommodate most dietary aversions and special requests with 24 hour notice. Please allow 90 minutes for your visit. Guests 16 and up, please.
Southtown restaurant featuring globally inspired food, locally sourced ingredients, a spice library, botanical cocktails, and natural wines. At Pharm Table there is a seat for everyone; we can accommodate food preferences and allergies as our kitchen is gluten and dairy free. We feature regeneratively-farmed meats, as well as a large selection of vegetarian dishes.*We love large parties! We offer ala carte menu options for groups eight and under. Groups larger than eight can enjoy our "Rasas" experience, a family-style, chef-curated menu that reflects the ethos of our kitchen. Email support@pharmtable.com to book a table.*We validate parking for up to 90 minutes * We kindly ask for no more than two credit cards payments per reservation.*Table reservations for 5 or less are held for 1.5 hours unless you submit a request prior to arriving.
Le Cured est le premier et très attendu resto-bar du chef Steve McHugh. Il a été ouvert en décembre 2013, dans le bâtiment centenaire qui appartenait autrefois au siège du président de la célèbre brasserie Pearl Brewing Company. Ce chef expérimenté a passé dix ans à la Nouvelle-Orléans comme chef de cuisine pour le chef John Besh, suivi de deux ans au Lüke à San Antonio. Pourtant, sa plus grande réussite a été de battre le cancer. Après un tel succès dans sa vie, McHugh a choisi de créer le Cured (qui signifie « guéri »), en lui donnant un nom évoquant son combat réussi et les viandes artisanales fumées suspendues. La pureté des ingrédients et une méthodologie pratique ont amélioré son processus de guérison. Parmi le menu saisonnier concocté de A à Z figurent des patates douces agnolotti à la sauge et au bourbon/cassonade, ainsi que du porc bio cuit lentement, accompagné d'andouille fumée et de gombo. McHugh a trouvé le moyen de mettre en œuvre un « don gastronomique » en reversant 1 USD par plateau de charcuterie à un organisme de bienfaisance différent chaque trimestre.
Le restaurant Ostra at Mokara Hotel & Spa est fier de proposer des plats élaborés avec la meilleure sélection de poissons frais ainsi que des produits locaux et biologiques provenant du monde entier. Il sert une cuisine unique créative et savoureuse. Si vous vous promenez au bord de la rivière, arrêtez vous pour venir savourer un plat raffiné et l'une de nos fameuses margaritas. Pour répondre à toute vos demandes, l'Ostra dispose d'une terrasse exclusive aménagée en bord de rivière, d'un bar à huîtres spectaculaire en pierre et en verre et de 2 salles privées. Vous bénéficierez de produits de qualité, d'une vaste carte des vins, de spécialités vintage de tequilas et du plus haut niveau de service dans une atmosphère détendue et contemporaine.
Landrace celebrates the rich culinary heritage of the Lone Star State by sourcing ingredients from local heritage growers. Nestled in the heart of San Antonio, our restaurant offers a dynamic menu that evolves with the seasons, featuring exquisite dishes such as dry aged Tomahawk Ribeye and wild-caught scallops. Whether you choose to relax in our stylish banquettes, enjoy al fresco dining on the patio with views of the River Walk, or sit at our captivating k-bar to observe the chefs at work in the semi-open kitchen, Landrace promises an unforgettable dining experience.