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Meilleurs restaurants végétaliens à Ridgefield

Prix
Type de cuisine

7 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bailey's Backyard
4.7
Exceptionnel(1089)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Ridgefield
Réservé 13 fois aujourd'hui
Un véritable restaurant américain de la ferme à la table.
Photo du restaurant Bareburger - Ridgefield
4.2
Génial(23)
Prix : raisonnable
• Burgers • Ridgefield
In 2019, after our doors have been open for a decade, we took a step back and looked at ourselves as a company. We looked beyond what we created, we reflected upon the journey that brought us here and explored ideas of where this path and our growth will lead. Our greatest strength has always been creating a menu with choices that feel good for everyone. We source mindfully, with our farmers, our environment and our guests in mind at all times. We now look to the future of food, and plant-based proteins are undoubtedly at the forefront of sustainability. Our menu is now half vegan; plant-based and more delicious than ever. What we eat is who we are, and at Bareburger, we celebrate everyone.
Photo du restaurant Elm Restaurant
4.8
Exceptionnel(851)
Prix : cher
• Américaine • New Canaan
Réservé 18 fois aujourd'hui
Welcome to Elm. Here in the heart of New Canaan, CT., we believe that great meals start with the best ingredients, friends, family, (and of course), our favorite wines. In our charming neighborhood restaurant, we serve seasonal American dishes, inspired by elm’s farmers and fishmongers, and on occasion, a far away place. Elm is the showcase for the inventive and seasonally inspired cuisine. You can enjoy our daily changing a la carte and chef's tasting menus in all of our distinct dining areas...our beautiful bar, the elegant dining room, at the chef's counter with a view of the kitchen, or we can customize a private dining event at our 14-seat chef's table. Come celebrate the bounty of the season with us.
Photo du restaurant Market Place Kitchen and Bar - Danbury
4.4
Génial(74)
Prix : très cher
• Américaine • Danbury
Réservé 7 fois aujourd'hui
Market Place Kitchen and Bar is a traditional American restaurant, operating with a theme of preparing all cuisines with organic and sustainable ingredients. The restaurant has a decent wooden décor, constructed with 300-years old barn wood from Brook Field's farm. Market Place Kitchen and Bar has a full-service banquet with modern business facilities for corporate events and meetings. Alex Lowe, the executive chef, has prepared a healthy menu for guests in Market Place Kitchen and Bar. Surf and turf is the specialty meal here. It is prepared with pork belly meat braised in duck fat for four hours. It is served with apple marmalade, caramelized scallops and house made kale chips. The ‘famous rigatoni Bolognese GF' pasta is prepared with sweet Italian sausage, milk-fed veal, pomodoro tomato cream, fresh ricotta, grana padano parmigiano cheese and fine herbs. The bar serves a variety of European wines and tap beers.
Photo du restaurant Gates Restaurant
4.3
Génial(164)
Prix : raisonnable
• Américaine • New Canaan
Réservé 3 fois aujourd'hui
Gates a ouvert ses portes en 1979 et est depuis une véritable institution de New Canaan. Il s'agit de l'endroit idéal pour les réceptions, les réunions familiales, les soupers en tête à tête et bien plus encore !
Photo du restaurant The Inn at Pound Ridge by Jean-Georges
4.5
Génial(4490)
Prix : raisonnable
• Américaine • Pound Ridge
Réservé 4 fois aujourd'hui
Visitez le site web pour en savoir plus sur The Inn at Pound Ridge par Jean-Georges au http://www.theinnatpoundridge.com/. Le chef Jean-Georges présente son tout dernier projet, un restaurant élégant et décontracté installé dans la ville pittoresque de Pound Ridge, New York. Jean-Georges cultive sa passion pour la cuisine de saison conçue selon le principe « de la ferme à la table », avec des ingrédients de la vallée de l'Hudson et de la Nouvelle-Angleterre. Construit en 1833, le bâtiment qui était d'abord une résidence a été converti plus tard en auberge. Il a été soigneusement rénové afin de préserver autant de matériaux d'origine que possible, y compris ses quatre cheminées encore fonctionnelles. Thomas Juul-Hansen a conçu l'intérieur du restaurant avec une sensibilité moderne et rustique, en y incorporant du zinc et du marbre, des éléments de pierre et du bois récupéré. L'éclairage du restaurant, astucieusement conçu par Hervé Descottes, emploie des ombrages sur papier et des lustres Edison pour y créer une chaleur conviviale.
Photo du restaurant 121 Restaurant & Bar - North Salem
4.2
Génial(565)
Prix : cher
• Américaine • North Salem
121 Restaurant has been serving the North Salem and the larger Westchester Community since 1999. Our chef mandates the use of local, organic, and sustainable products, never compromising quality. The simplicity and bold flavors of our dishes stimulates a culinary driven dialogue between diners, allowing them to find their common ground through food. 121’s menus hold no allegiance to any one cuisine or culture, rather a compendium of comfort foods throughout the world, with a modernized flare.The restaurant’s country / modern décor juxtaposed against our New Comfort cuisine, will have even the most timid diner savoring new flavors, without feeling overwhelmed. The North Salem country atmosphere represents a simple, yet unique dining experience that can be appreciated by families, young adults, and individuals from numerous walks of life.
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