True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in Plano for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in Plano at Legacy West, off of Windrose Avenue, next to Tecovas and M.A.C. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
HAYWIRE offers a hearty, refined Texas cuisine made with only the freshest ingredients that Texas has to offer. From the scratch made Cinnamon Bun, Route 66 Pecan Pie in our bakery, to the locally sourced beef on display; we have what it takes to indulge your taste buds. Come enjoy one or all three full service bars located on each level! From our First Floor Whiskey Lounge, Second Floor Main Dining Bar and Third Floor Rooftop Bar you are bound to find the perfect atmosphere for your Haywire experience. We take pride in our mind blowing whiskey selection, award winning wine list, and the variety of local beers and our signature craft cocktails. It's time for you to experience our Texas hospitality on a whole new level. Join us every Friday & Saturday night from 11p-midnight for cigars & cocktails on our 3rd floor rooftop patio - no reservation required.
Le Sixty Vines vous invite à venir « comme vous êtes » pour découvrir un nouveau point de vue sur la culture du vin. Avec 60 vins au verre, 40 vins au robinet et une vaste carte des vins en bouteille, le Sixty Vines pourra satisfaire tous les goûts. Le menu inspiré par la cuisine de pays viticole est préparé de bout en bout dans la cuisine ouverte, ravissant tous les sens. Le personnel compétent se fera un plaisir de vous aider à conjuguer chaque plat avec le cru idéal. Parce que la nourriture a bien meilleur goût avec du vin.
Le Seasons 52 est un grill et bar à vins proposant un menu fluctuant au gré des saisons et inspiré du marché des producteurs locaux. Le Seasons 52 utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme la rôtisserie au four en brique et les grillades à feu sur bois de chêne et de mesquite afin d'infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques exceptionnels vous sont également proposés.
Le restaurant est ouvert chaque jour pour le dîner et le souper. Les horaires sont particulièrement flexibles le week-end.
Vous recherchez une salle pour un événement de groupe ? Le Seasons 52 offre le cadre idéal pour accueillir votre réception privée ou semi-privée. Il propose également des repas « à la table du chef » pour les groupes plus petits ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet www.Seasons52.com.
Welcome to Earls Legacy West, our restaurant located in the heart of Plano in the trendy, multi-use development of Legacy West. During your visit, make sure to explore our collection of local art, relax on our sun-soaked patio, and experience all the newest dishes our test kitchen has to offer. Delight in our extensive selection of refined wines and beers, inventive cocktails, and a menu that combines well-known classics with modern favorites. Your table is ready. We can’t wait to see you!
Que vous mangiez avec des amis ou un proche, Steakhouse & Grille Perry saura toujours vous ouvrir l'appétit. Le menu étoilé et son dévouement pour l'hospitalité sont arrivés au Centre Stonebriar avec une atmosphère ouverte et engagente, avec ses murs de vins dominant, son bar 79 (du nom de son année de fondation) avec une carte des vins bien fourni et son programme de mixologie, et des chambres privées élégantes pour des groupes et des occasions spéciales. Avec son bœuf de qualité USDA qui sort de chez le boucher, ses plats d'accompagnement ses desserts enflammes préparés à votre table, la famille Perry est restée fidèle à ses racines de boucherie en créant une expérience qui est vraiment rare and bien faite.
Le Kona Grill vous propose des plats fraîchement préparés entièrement sur place, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse et moderne, afin de créer une expérience culinaire exceptionnelle et abordable. Le menu diversifié comprend une grande variété de plats traditionnels américains et plusieurs choix de repas et d'entrées avec une influence internationale. Les spécialités incluent le bar commun cuit au four dans une marinade au miso et au saké, les steaks de catégorie Angus, le filet de porc en croûte d'amandes et la spécialité du Kona Grill : le poulet aux noix de macadam. Le Kona Grill sert également un menu de sushis renommé qui propose tous les grands classiques connus des amateurs, ainsi que plusieurs plats uniques créés par des chefs talentueux spécialisés dans la préparation de sushis.
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
In 2018, Florida-based Centurion Restaurant Group announced that its popular tapas restaurant, Bulla Gastrobar, has opened its first Texas location. The rapidly expanding concept is located at 6007 Legacy Dr., Suite 180 in Plano’s thriving Legacy West district.Authentic Spanish tapas featuring culturally rich ingredients and imaginative cocktails are served in a lively, social setting, complete with a beautifully appointed gather-around bar, main dining area, private dining room, and outdoor terrace.Ideal for events of any kind including intimate dinners, private luncheons, cocktail parties and more, guests will indulge in Bulla’s signature flavors, wines, and hand-craft spirits. Bulla is where you go to indulge in a celebration of good taste for brunch, lunch and dinner.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.