alaMar is a Contemporary Dominican Kitchen located in the hip Uptown Oakland area. Bravo TV's Top Chef Season 18 Contestant, Chef Nelson German, dives deep into his Dominican culture at alaMar by offering a regional menu of foods he grew up on that his mom, grandmother, and Aunt Maritza would cook and NYC-style Dominican street foods he enjoyed as a child. German brings a unique take to family recipes with his contemporary NYC twist on traditional dishes, including his popular braised oxtail dish. There is indoor seating and a dog-friendly patio with heaters for al fresco dining. The not-to-be-missed craft cocktail program reflects Caribbean influences such as the signature Mamajuana cocktail.
Depuis 1995, le Millennium s'engage à vous fournir une cuisine végétalienne fraîche et innovante. Il propose des plats végétaux dans une salle à manger accueillante et raffinée. Travaillant en collaboration avec de petites exploitations agricoles, son menu change constamment afin de mettre en valeur les meilleurs produits locaux, durables et bio de saison. Mélangeant habilement des saveurs du monde entier grâce à des techniques classiques, le restaurant crée des plats énergiques et parfaits pour tous les repas. Le bar sert des cocktails innovants à partir de ses infusions et jus de fruits frais maison, ainsi que des bières artisanales et une carte des vins de renommée internationale.
Récemment agrandi pour inclure plus de sièges intérieurs, un bar complet et des tables à réserver.
Réservations limitées disponibles en ligne. La majeure partie du restaurant est accessible sans réservations. Au plaisir de vous voir!
FLUID510 is a love letter to the experience of Oakland; diverse, passionate & fun. It's downtown's destination for food & fun times! FLUID510 is open for food & beverage Wednesdays through Fridays at 4pm and open for our delicious, fun brunch program every Saturday & Sunday at 11am. We have Happy Hour until 6pm every day.We are the perfect place for your celebration especially brunch birthdays.We host DayThinking Trivia Brunch every 1st & 3rd Saturday from noon to 2pm and starting Sunday, January 26th, 2025 a Drag Brunch on the 4th Sunday of the Month produced by The Port Bar. FLUID510 is the host of 5 nights a week of HellaFunny HellaSecret Comedy. Tickets for those must be purchased on Eventbrite or FunCheap.com
Le restaurant A16 doit son nom à l'autoroute reliant la Campanie aux Pouilles. Il propose un menu qui puise ses racines dans les traditions rustiques de ces régions italiennes méridionales hautes en couleurs. Sa carte des vins met à l'honneur les cépages italiens du sud et plus de 40 vins sont disponibles au verre et en carafe. Le bar propose quant à lui des cocktails traditionnels et modernes ainsi qu'un grand choix de liqueurs.
Le The Star propose le même style délicieux de pizzas Chicago qui a fait le succès du Little Star Pizza, régulièrement récompensé Best of the Bay Pizza par le Guardian. Il dispose d'un vaste menu comprenant des salades, des entrées et des sandwichs. Le bar artisanal à service complet sert une variété de bières et de vins. L'établissement accueille les familles et accepte les réservations pour les grandes fêtes. L'équipe du The Star a hâte de vous accueillir !
Le Limewood Bar & Restaurant met en valeur une cuisine préparée à partir de produits régionaux. Le menu tire le meilleur des agriculteurs, éleveurs, pêcheurs, boulangers, artisans et vignerons durables de Californie du Nord.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Tout comme les petites trattorias familiales d'Italie, le Marzano affiche un cadre sobre, rustique et chaleureux. Le chef de cuisine, Robert Holt, puise son inspiration du sud de l'Italie, en mettant l'accent sur la pizza napolitaine cuite au feu de bois.
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.