Bammy'sA modern Caribbean restaurant with a cruise ship theme, designed to take your taste buds and visuals on a journey through the vibrant flavors of the Caribbean. Experience the bold, authentic tastes of Jamaica and Trinidad, infused with a unique splash of Chinese cuisine.Our Mission is to deliver the true Caribbean vibe to Navy Yard, complemented by beautiful water views, exceptional service and unforgettable dining experiences. Inspired by our travels through Jamaica, Trinidad, and Barbados, our culinary offerings reflect a deep love for Caribbean food and culture. At the heart of our menu is the bammy, a vegan, gluten-free, and nut-free cassava root flatbread that is a staple in Jamaica. Soaked in coconut milk and fried to golden perfection, the bammy serves as the ideal vessel for savoring the rich flavors of our dishes.Join us at Bammy's, where meals are crafted with love, and every gathering is a celebration of family and friends.
A comfortable neighborhood restaurant conveniently located across the street from Nats Park. Walters is equipped with a state of the art pour your own beer system loaded with the latest trends in brewing. It doesn't stop there, Walters kitchen is more then your classic bar fare, featuring items ranging from Tuna Crudo to a sous vide Steak Sandwich. With 30 TVs across the restaurant its hard to miss your favorite sports teams. Walk on over to Walters and check us out!
Elizabeth's Gone Raw est une addiction hebdomadaire où chaque vendredi soir vous bénéficierez d’une expérience unique de souper. L’établissement propose son magnifique cadre pour un menu de dégustation proposant des mets végétaliens crus à un prix forfaitaire. Chaque plat est créé de sorte à refléter l’eseence de la cuisine vivante, cuisiné avec imagination et méticulosité, avec une sélection saisonnière de produits biologiques. Chaque plat referme une variété de saveurs, de couleurs et de textures combinant des ingrédients crus de telle sorte que le plat soit non seulement sain mais aussi innovateur. Les fromages sont préparés en mixant de fraîches herbes, des noix et des graines.
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.