Le célèbre chef Michael Cirafesi apporte au Hilton Head Island et à la région des basses terres l'un des plus célèbres restaurants italiens et bar de la région, Ombra Cucina Rustica, est situé dans le magnifique village à Wexford à l'extrémité sud de Hilton Head Island. Venez déguster une cuisine italienne innovante ainsi qu'une liste de vins étendue, y compris des vins italiens de référence. Arrêtez-vous pour vous détendre au bar et au salon avec une sélection spectaculaire de cocktails italiens spécialisés, apéritifs et digestifs.
Entice Your Senses While You Dine in our Fine Art Gallery. Innovative International Cuisine featuring Local Seafood, Grassfed Beef as well as Vegan, Vegetarian & Gluten Free Menu Options. Also offering Live Musical Entertainment, Artists Creating at the Easel, Patio SeatingPrivate Dining Room Available for up to 35 PeopleWine Spectator Award of Excellence
Focusing predominately on fresh local seafood with a French, Lowcountry flare, Charlie’s is the place for good food, good wine and unforgettable memories all enjoyed in a quaint French country atmosphere.A Savannah native, Charlie Golson’s interest in the French language and culture took him to Paris. After a long stint in the fast paced hotel kitchens of Washington DC, he was ready to move back closer to home. It was at that time he was able to open up a one room French bistro. The restaurant has grown over the years, but the ‘Green Star’ remains steadfast in offering the finest ingredients the Low country has to offer with a menu that is hand written daily. Resort Casual.
L'Ela's Blu Water Grille, mis en vedette dans le Bon Appétit et gagnant de nombreux prix du Open Table, est une étoile qui brille sur la scène culinaire de Hilton Head. Son menu vous propose des fruits de mer frais pêchés et des steaks de première qualité, préparés dans les règles de l'art par une brigade experte. Une impressionnante sélection de vins de caractère complètera votre repas. Situé au Shelter Cove Harbour et surplombant la marina et Broad Creek, l'Ela est reconnu pour offrir les meilleures vues sur l'eau de l'île. Un intérieur intimiste et décontracté, une terrasse extérieure qui entoure l'établissement et des prestations d'artistes locaux en soirée rendront parfaite votre expérience culinaire. L'emplacement peut aussi accueillir des événements spéciaux, des fêtes privées ou des soupers de répétition de mariage.
Chez Georges is a gathering place for families, friends, and neighbors located on the South End of Hilton Head Island.We serve traditional bistro staples, incorporating fresh, locally sourced ingredients from the Lowcountry. Our spirits are high quality and hand picked and our wine list is carefully curated of French imports and French-style selections.Reservations recommended. Indoor & outdoor dining available.
Skull Creek Dockside Restaurant, dropped its anchor in the Fall of 2017 and forever changed the culinary landscape of the Lowcountry. In early 2017 the partners of the restaurant began to transform it into their vision for Hilton Head's newest waterfront dining destination. This restaurant, which resembles an old-style river house, is full of authentic architecture, reclaimed wood, and nautical accents that leave you feeling like you've stepped into a Melville novel.
The sweeping waterfront view is showcased by full pane glass windows throughout the restaurant which you can enjoy no matter where you dine. The covered patio dining area, and massive outdoor bar, the shark bar, allows patrons to enjoy the Lowcountry climate and serve to further highlight the amazing sunset views over skull creek. If you are concerned about long wait times, the good news is the restaurant accepts reservations and provides a family recreation area between dockside and boathouse. Kids and adults can enjoy a variety of games, the very popular shark bar and 'shrimp boat' playground. Kids can play while families are waiting for a table, or simply enjoying the amazing waterfront views.
Poseidon garde 75% des places pour les clients sans réservation afin d'éviter les temps d'attentes trop longs. Toutefois, la disponibilité des grandes tables peut varier selon le jour ; merci d'appeler en avance pour les réservations de 7 personnes ou plus. Même avec une réservation au Poseidon, il est possible que vous ayez à attendre 15 petites minutes avant que votre table soit prête. Pourtant, vous éviterez complètement la liste d'attente pour les clients sans réservation, ce qui peut être considérable.
Vous ne pourrez vous abstenir de retourner encore et encore à Poseidon pour découvrir le NautiBar extérieur, le bar intérieur « The World is Your Oyster », les soupers sur la terrasse couverte au Front Porch, les spectacles au Rooftop Bar, le magasinage au Coastal Provisions et le Town Park adjacent au bord de l'eau. Au Poseidon, le but est de vous donner des souvenirs inoubliables que vous partagerez avec vos enfants et vos petits-enfants, grâce à la « Coastal Hospitality® » (hospitalité côtière) et l’expérience culinaire sincères et uniques. Bon appétit!
Chef Lynden Zuniga grew up in Honduras, CA and worked in kitchens through high school to pay rent. He quickly realized making people happy through his cooking would be his lifelong passion. Shortly after marrying his wife Sally, they dreamt of their concept of Tio's and in 2018 it became a reality!Quality matters. We're committed to serve the highest quality steak, pork, chicken, and seafood. Our proteins are always fresh- sourced locally and domestically across the United States.You'll hear the sizzle of the grill in our open kitchen as each meal is made to order. Pairing our high-quality proteins with our delicious salsas and vegetables, rice, beans, and tortillas is a winning combination. We pride ourselves on making great tasting food made with simple ingredients. You might be entering Tio's for the first time as a guest, but we hope you leave as a friend. We hope you enjoy your experience. Thank you for dining with us. Cheers,Lynden & Sally Zuniga
Situé au beau milieu de vieux chênes dans Harbour Town, ce restaurant combine plaisir, cuisine raffinée, le tout avec une petite touche de l'histoire du Hilton Head Island. CQ détient l'ambiance d'une ancienne, accueillante, et chaleureuse auberge. Des planchers en pin, des vitraux, des photographies et des souvenirs provenant de la culture de Lowcountry; tous contribuent au charme qui fait que CQ est l'endroit idéal pour profiter d'un bon repas depuis 1973. Leur menu est inspiré par les variétés abondantes de fruits de mer frais, de viandes et de gibiers disponibles. D'ailleurs leur chef crée des plats qui sont décrits comme étant américains et contemporains avec des influences classiques. Reconnu pour avoir la plus grande liste du vin sur Hilton Head Island, CQ vous propose plus de 400 sélections avec plus de 70 choix au verre.
The Carolina Room is a casual, family-friendly venue that serves fantastic seasonal offerings and unique Lowcountry cuisine. The Culinary Team creates inspiring dishes using the freshest local and sustainable ingredients. The menu also includes the signature Westin Brand Eat Well Menu, ensuring delicious and healthy options for guests. Join us at The Carolina Room for a dining experience that celebrates the flavors of the Lowcountry and promotes wellness through mindful eating.