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Meilleurs restaurants végétaliens à Collingswood

Prix
Type de cuisine (20 sur 69)

83 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Paloma
4.3
Génial(92)
Prix : raisonnable
• Mexicaine Contemporaine • Collingswood
Réservé 1 fois aujourd'hui
Welcome to Paloma Restaurante, where the vibrant spirit of Traditional Mexico meets the stunning look of Modern Mexico. Located in the heart of Collingswood, NJ, our restaurant offers a sensory journey through Mexico's diverse culinary landscape. Our menu blends traditional Mexican dishes with contemporary interpretations, inspired by Chef Jorge's expertise. From authentic birria tacos to innovative seafood and tempting vegetarian options, our menu showcases Mexican culinary artistry.Step into our boho-meets-modern Mexico oasis, reminiscent of Tulum and Cabo. Rattan light fixtures cast a warm glow, a cactus wall adds desert magic, and wood details echo Mexican beachfront haciendas. Abundant greenery complements our cuisine, creating an inviting ambiance.Secure your spot in our lush oasis by making a reservation in advance, as Collingswood's dining scene is bustling.
Photo du restaurant Talula’s Garden
4.9
Exceptionnel(12804)
Prix : très cher
• Américaine • Washington Square
Réservé 145 fois aujourd'hui
Derrière la porte en fer forgé, après le patio herbacé et à travers l'atrium se trouve le Talulas Garden, le restaurant chaleureux et élégant de Washington Square de Aimee Olexy et Starr Restaurants. Le menu moderne, préparé avec des ingrédients soigneusement choisis et son style européen, change avec les saisons. La cuisine savoureuse, le personnel hospitalier, les vins, et l'accent mis sur le fromage rendent cette expérience culinaire mémorable.
Photo du restaurant Fitzon4th
4.9
Exceptionnel(412)
Prix : cher
• Végane • Queen Village
Réservé 8 fois aujourd'hui
At Fitz on 4th, we believe in providing an exceptional, inclusive experience for our community, allowing customers to enjoy delicious meals curated with fresh flavorful ingredients, locally sprouted to your plate. We are committed to serving seasonal sustainable ingredients that make a positive impact on your health, well-being, and the environment. Our ultimate mission is to enhance the community in which we reside by leveraging the power of quality whole foods paired with superior service in an employee-centric environment.
Photo du restaurant Tomo Sushi & Ramen
4.8
Exceptionnel(651)
Prix : raisonnable
• Japonaise • Old City
Réservé 18 fois aujourd'hui
We are a BYOB sushi and ramen restaurant located in Old City, Philadelphia, serving traditional style sushi and ramen with a newfangled twist. Tomo was funded out of passion by two lifelong tomodachi (friends in Japanese): Sushi Chef Andy and Ramen Chef Steven.
Photo du restaurant Buddakan - Philadelphia
4.8
Exceptionnel(11093)
Prix : cher
• Asiatique • Old City
Réservé 80 fois aujourd'hui
Le Buddakan de Stephen Starr est un restaurant spectaculaire proposant les saveurs exotiques d'une cuisine asiatique moderne avec créativité et prestance. Bon Appetit indique « l'espace blanc est saisissant avec une table commune dont émane de la lumière au milieu de la pièce, une chute d'eau et un Bouddha de 3 mètres orné de bougies. L'icône religieuse veille sur vous tandis que vous savourez une cuisine pan-asiatique que dépasse de loin les plats que l'on peut trouver dans ce genre d'endroit. » Newsweek signale « La décoration est également annonciatrice d'une excellente cuisine. Vous entrez dans le Buddakan, l'un des nouveaux restaurants de Philadelphie les plus tendances, passez devant une chute d'eau chatoyante et des rochers japonais et vous vous dites "ginger-miso everything" avant même avoir aperçu le magnifique Bouddha de 3 mètres qui domine la salle à manger. Figurant parmi le America Top 50 Restaurants par Travel & Leisure et dans le Top Restaurant for Fun par Gourmet, le Buddakan est devenu l'un des restaurants dont on parle le plus dans tout le pays.
Photo du restaurant Fork - Philadelphia
4.7
Exceptionnel(4977)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Old City
Réservé 29 fois aujourd'hui
Fork, reconnu pour sa cuisine américaine contemporaine depuis plus de 15 ans, vous présente une carte innovatrice mais abordable créée par le chef Eli Kulp, récipient du prix 2014 Food & Wine Best New Chef. La carte prend son inspiration des meilleurs fruits et légumes, fruits de mer et viande ainsi que de l'histoire profonde de la région. Une grande partie de l'attraction au Fork est l'ambiance chic et sophistiquée, grâce à laquelle votre expérience culinaire sera loin d'être trop formel et inconfortable. Vous vous apercevrez des chandeliers peints à la main si vous regardez par-dessus le bar en béton coulé. Des fresques modernes et contemporaines peintes par Anthony DeMelas font ressortir la hauteur des plafonds. Depuis son ouverture, Fork a reçu les éloges de nombreuses publications au niveau local et national, y compris le New York Times, l'USA Today, le Town and Country, le Food and Wine, le Wine Spectator, Zagat et le Gourmet. Fork est le récipient de 15 prix Best of Philly dans la Philadelphia Magazine.
Photo du restaurant Morimoto
4.8
Exceptionnel(6652)
Prix : très cher
• Japonaise • Center City
Réservé 38 fois aujourd'hui
Le Morimoto est un restaurant haut de gamme servant une cuisine japonaise contemporaine. Le chef Masaharu Morimoto, rendu célèbre par l'émission Iron Chef, propose des plats traditionnels avec une touche moderne. Vous pourrez choisir de réserver une table en salle ou une place au bar, deux options tout aussi fabuleuses ! Les demandes spéciales sont encouragées mais non garanties ; merci de contacter le restaurant afin de soumettre votre demande spéciale avant votre date de réservation.
Photo du restaurant Fringe Bar
4.3
Génial(95)
Prix : raisonnable
• Américaine • Society Hill
Réservé 9 fois aujourd'hui
Set on the Delaware River waterfront and located inside a historical riverfront pumping station, Fringe Bar is Philadelphia’s newest experiential, active fun space. As the latest addition to the FringeArts campus hub, the newly renovated bar and restaurant provide a highly versatile venue for unforgettable experiences year round. Dine indoors and enjoy our soulful pub cuisine featuring snacks and bites alongside an array of eclectic and funky beverage options enhanced by custom entertainment ranging from jazz ensembles, to funk bands, to cabaret, and more. Dining experiences are further accentuated by the soaring views of the Delaware River and Benjamin Franklin Bridge in our industrial-chic space directly adjacent to FringeArts’ renowned state-of-the-art 220 seat theater. Outdoors is Haas Biergarten, which serves as a vibrant, plant filled space in the warmer months and an intimate, cozy space in the cooler months.
Photo du restaurant Eddie V's - Cherry Hill
4.7
Exceptionnel(595)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Maple Shade
Réservé 50 fois aujourd'hui
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Photo du restaurant Wanda BYOB
4.5
Génial(702)
Prix : raisonnable
• Américaine • Haddonfield
Réservé 1 fois aujourd'hui
So you ask why Wanda Byob? Wanda Pollyana Boos/Lipot was my Mother and my inspiration to become a Chef. Wanda was an amazing cook who actually had some serious training in her country of Trinidad and Tobago. In fact, one of my most prized mementos is my mother's... her cooking manual from Naparima Girls High School in Trinidad. What started as my mother's inspiration many years ago has turned into a career that I love and am very proud of. So here I am, my mother's son, who has spent 38 years in the kitchen, perfecting my craft. I now want to share what I've learned with all of you in a place I can call my own.With the help of my wonderfully supportive wife, Gilda and my wonderful family behind me, I look forward to what's to come. Thank you and God Bless.
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