Kairoa is the culmination of our passion for food, beer and our original home country of New Zealand. The food is New Zealand comfort food mixed with southern Californian favorites. Nothing beats our New Zealand style smoked lamb fries and a crisp pilsner.Our mission is to create delicious beer and food that makes people feel at home in our modern farmhouse designed space, a nod to our family past. Enjoy our rooftop bar with friends while enjoying the sunset over the San Diego urban scenery.
Le Kettner Exchange possède uniquement une terrasse sur le toit du Little Italy et offre une vue imprenable sur le port. Il propose une cuisine américaine avant-gardiste préparée par le chef, acclamé par la critique, Brian Redzikowski, et habilement pensée par Steven Tuttle.
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
L'établissement sert le déjeuner en semaine, le dîner, le souper et le brunch. Cette « table européenne » propose des plats de saison, des tartes fraîches maison et des cocktails à base de produits locaux. Il dispose d'un bar complet, d'une carte des vins conviviale, d'une salle à manger extérieure, d'un bar avec comptoir, d'un self et d'une salle à manger. Chariot à cocktail pour les cocktails spéciaux et hors-d'œuvre servis sur un plateau de 2 mètres. Bon appétit !
Puesto is family-owned and operated by first generation Mexican American brothers Eric, Alan and Alex Adler, alongside their cousins Isidoro and Moy Lombrozo and founding chef and partner Luisteen Gonzalez. With eight locations in California, Puesto provides an innovative and contemporary approach to authentic Mexican cuisine. Sourcing its ingredients locally and regionally, the restaurant has earned national acclaim for its Mexico City-inspired tacos made with non-GMO organic, heirloom Masienda blue corn stone-ground tortillas, crispy melted cheese and scratch salsas.
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary.
Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.
From the Owners of Barbusa .we bring you "Lala" a captivating blend of modern and classic Italian cuisine, paired with handcrafted cocktails in a cozy, sexy-chic ambiance. Our menu showcases timeless Italian flavors with a contemporary twist, from traditional Stuffed Shells to inventive loaded potato gnocchi. The intimate atmosphere, with dimmed lights and plush furnishings, sets the stage for romantic dinners or vibrant gatherings.Our bar is a haven of mixology artistry, featuring classic Negronis and signature creations like the "Lala Martini." Sustainability is a core value—we source responsibly and implement eco-friendly practices in both the kitchen and the bar. "Lala" isn't just a restaurant; it's a community that appreciates culinary excellence, inviting you to savor the extraordinary in every bite, sip, and moment. Join us for a celebration of Italian cuisine, crafted with contemporary flair, and served in an ambiance that exudes romance.
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.