Edwins Too is a new fine dining concept by EDWINS Leadership & Restaurant Institute and Brandon Chrostowski. The team behind the acclaimed fine French eatery and training center, where formerly incarcerated adults gain foundational culinary and hospitality skills, invites epicureans and enthusiasts to escape the tried and true and experience a culinary adventure. Edwin's Too is open for Brunch, 10:30-2:30 Saturday and Sunday.“edwins too allows our students, graduates and Management Fellows to elevate their crafts, and showcase the healing power of food, while delivering on the EDWINS promise to strengthen, support and enrich the community.”
If you are into unique restaurant concepts and love horror movies. The Haunted House Restaurant in Cleveland Heights have created something for you.Senior Executive Chef: SuperChef Darnell FergusonSignature Dish: The Twilight
Le restaurant Table 45 offre un nouveau concept de restauration cosmopolite au cœur de Cleveland à l'Hôtel InterContinental, à quelques minutes du centre-ville et de Circle University. Issu de l'idée du chef et restaurateur Zack Bruell, le Table 45 offre la fine pointe de la gastronomie contemporaine en mettant l'emphase sur le croisement des cultures culinaires de partout dans le monde. Le menu propose des saveurs des quatre coins du monde en passant par la maison, le tout créé par les chefs à partir d'ingrédients non transformés. Il est possible de regarder travailler l'équipe de cuisine car l'endroit s'est muni d'une cuisine à aire ouverte. Mais pour l'expérience ultime, on suggère de réserver la Table 45, située directement dans la cuisine, au centre de l'action. L'atmosphère chaleureuse et vibrante conviendra autant aux amateurs de haute couture qu'aux amateurs de jeans. Le restaurant Table 45 promet d'être différent de toutes les autres expériences culinaires proposées dans le Midwest. Le décor épuré servant de toile de fond pour l'attraction principale: l'exquise cuisine toute en simplicité du chef Zack Bruell et les gens qui la dégustent.
Paloma opened in 2022 in The Van Aken District by Carl Quagliata and Zach Ladner’s Q&L Hospitality.Paloma has been led by two remarkable young women who have been part of the Q & L Hospitality family for more than a decade. Alyssa Ladner serves as the General Manager, overseeing the front of house and the beverage program. She collaborates closely with Chef de Cuisine Ky’tana Bradley, who manages the kitchen.Originally launched as a casual taco concept in 2022, Paloma has transformed over the past two years into something much more sophisticated. While tacos remain available at the bar, our dinner menu now showcases a selection of artfully crafted appetizers, main courses, and desserts, with steaks being a highlight. Our inspiration comes from the diverse flavors, ingredients, and techniques of Latin America.The goal at Paloma is simple: give people the best food and the best service that we can in a space that can only be described as transformative.
Irashaimase!!! We welcome you to enjoy Ginko Sushi Bar and traditional Japanese cuisine in Tremont. Our fish is always fresh, flown in from around the world, picked for Ginko. Ask about our daily specials and Ohio's largest Sake and Japanese Craft Beer offerings. We look forward to seeing you and walk-ins are always welcome!!!
Bienvenue au Benihana: une expérience culinaire pas comme les autres! Ici, les clients sont tous rassemblés autour de la même table pour un moment de convivialité. Le chef expose son savoir-faire et livre ses astuces! Vous en aurez plein la vue! L’art ancien japonais du teppanyaki (cuisson des aliments sur plaque chauffante) n’aura plus de secrets pour vous. Il vous restera à faire votre choix parmi la diversité des mets proposés (boeuf, poulet, fruits de mer, etc.). Vous pouvez également déguster des sushis préparés par un chef talentueux et vous faire plaisir avec un cocktail de spécialité. Le Benihana de Cleveland est situé juste après le Pavilion Mall, un kilomètre et demi à l'ouest de l'autoroute 271, en face des appartements Vue. Prenez l'ascenseur jusqu'au niveau inférieur de l'immeuble à bureaux et entrez dans la salle à manger. Venez pour le dîner ou pour un souper pareil à nul autre. S'il vous plaît garder à l'esprit que le restaurant est fermé entre le dîner et le souper, c'est-à-dire de 14h30 à 17h, du lundi au jeudi. Il rouvre à 17h pour le souper et le «happy hour». Des frais de service de 18% sont ajoutés pour les groupes de huit ou plus.
Le Michelson and Morley est un charmant petit bistrot américain créé par le chef Tony Smoody. Mettant en vedette des produits locaux et saisonniers, il offre une variété de tapas, de pizzas, de sandwichs et d'entrées diverses. Le restaurant est situé à l'intérieur du nouveau centre universitaire du CWRU.
C2 Restaurant, in Cleveland, situated in the InterContinental Suites, is a casual relaxed restaurant & bar setting focused on healthy and cultural dishes composed from locally sourced ingredients and complimented by a selection of beverages,and craft cocktails serviced by a passionate and empathetic team. Sandwiches on the menu at C2 Restaurant include the smoked turkey club, Greek salad wrap and more. For entrées you can enjoy the likes of meat loaf, Prime 8oz Grilled Bistro Steak, Mushroom Stroganoff & Grilled Salmon. You'll also find a dessert menu offering warm Smores Cake ,Espresso Crème Brule , Chocolate Cherry Cheesecake and Apple Galette.
Frederick's Wine and Dine is a new restaurant to the city of Warrensville Heights creating a casual, friendly sophisticated full service restaurant and lounge. Featuring a stage for live entertainment in a supper club atmosphere. At Frederick's you'll enjoy a warm welcoming ambiance with rich mahogany accent, and a must see fifty (50) foot custom built Bar for our daily weekday happy hour. Frederick's is open for Lunch and Dinner daily, with extended hours on the weekend.