Hattie’s serves a variety of Southern and Louisiana cuisine, including our award winning famous Southern fried chicken. We look forward to having you dine with us soon!
La mission du Wheatfields est d'apporter les meilleurs ingrédients locaux directement à votre assiette. Soutenant fièrement les agriculteurs et viniculteurs de New York, tout est préparé à partir des produits régionaux. Action, réaction! Pâtes fraîches, pizzas et pains sont faits maison tous les jours. Les steaks sont coupés et vieillis sur place. Les spécialités du chef sont disponibles à tous les soirs. Il dispose également d'un impressionnant menu sans gluten, et d'un menu pour emporter. Il a remporté le Wine Spectator Award of Excellence en 2008 et 2009, et il est reconnu par le Wine Spectator pour sa liste des vins d'une valeur exceptionnelle. Il sert plus de 30 vins au verre. Profitez du menu «Happy Hour» du lundi au vendredi de 16h à 19h.
Providing both an intimate an elegant dining experience, the Mouzon House Restaurant serves dinner daily. In keeping with its farm-to-table philosophy, it uses only fresh and locally grown ingredients in all of its recipes. A diverse menu, the Mouzon House Restaurant serves everything from fried chicken to crawfish beignets.Formerly a Victorian home, the décor at the Mouzon House Restaurant features lots of period furniture and beautiful artwork. It further provides an outdoor porch space for dining with a view of High Rock Park. Private dining rooms are also available for special occasions such as bridal showers, engagement parties or holiday dinners.