Bullvino's Churrascaria is a family owned traditional Brazilian steakhouse located in Lowertown St. Paul, MN. Churrascaria, which translates from the Portuguese word "barbecue" is served all-you-can-eat. Roving waiters serve the barbecued meats from large skewers directly onto the seated diners' plates allowing each guest to enjoy a variety of options. Included in our flat rate pricing is our large self serve salad bar which has a wide range of salads, soups, meats, and cheeses.Bullvino's Churrascaria was established in the spring of 2021 by two partners who each have a lifetime of experience working in churrascaria style restaurants. Through their experience they have assembled a dedicated team of service professionals who have perfected the art of churrascaria down to the finest detail.Bullvino's Churrascaria is the product of a lifetime of hard work, dedication, and Brazilian pride. We welcome you to come visit and enjoy the heart o
Le Chianti Grill propose une cuisine italienne authentique et contemporaine ainsi que des steaks angus âgés et des fruits de mer frais. La cuisine primée est complétée par une liste de vins provenant de Californie, d'Italie et du reste du monde. Le service aimable du Chianti Grill et son ambiance chaleureuse et invitante en font une expérience inoubliable.
Boca Chica Mexican Restaurant vous sert une savoureuse et authentique cuisine mexicaine. Depuis 1964, Guillermo et Gloria Frias vous ouvrent les portes de leur restaurant qui peut accueillir seulement 28 clients. Aujourd'hui, le Boca Chica a évolué et est considéré comme "l'un des meilleurs restaurants mexicains dans les Twins Cities" selon le Minneapolis-St. Paul Magazine. L'authenticité des plats est conservée, car tout est cuisiné de A à Z avec des ingrédients frais et en respectant les façons de faire anciennes. Même la salsa est préparée avec des tomates fraîches, des piments avec une petite touche spéciale de la famille Frias. Leur menu est composé de certains mets plus traditionnels tels que les guisados, sopes, carne asada, chile rellenos et les tamales. Le goût n'est jamais compromis. L'endroit est aussi muni d'un bar complet avec la meilleure sélection de bières mexicaines et tequilas haut de gamme de la ville. Boca Chica a également été voté "Best Margarita" par le City Pages.
Welcome to Sawatdee Saint Paul! We are OPEN for dine in, take out and delivery. Serving award-winning Thai cuisine since 1983, Sawatdee is home to Thai food, a great daily happy hour and impeccable service. When we first opened our doors at 1983, the Sawatdee mission was simple: to take our community on an adventure full of Thai flavors and good times. Many years later, that adventure is still as exciting as ever. Sawatdee Saint Paul was the first Sawatdee which opened in 1983. Located in lowertown, it has been referred to as & the old Sawatdee" since it closed to make way for the new. With a new location on Robert Street in downtown Saint Paul, & the old Sawatdee & is now & the new Sawatdee; offering you a full menu of authentic Thai cuisine that we are famous for plus a full bar. Thai it. You'll Like it! (c)
Le Buca di Beppo sert une cuisine italienne authentique dans un cadre éclectique et rétro. Les plats familiaux sont destinés à être partagés par toute la table. Deux tailles sont disponibles : le BUCA SMALL à partir de 2 personnes et le BUCA LARGE prévu pour 4 ou plus. Au Buca, vous apprécierez l'atmosphère animée sur des airs classiques de Frank Sinatra et Dean Martin, tandis que vous pourrez admirer la décoration agrémentée de photos de famille et d'instantanés d'icônes italo-américaines, comme Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'ambiance vitaminée, la nourriture délicieuse et le personnel chaleureux font du Buca di Beppo l'endroit idéal pour profiter d'une succulente cuisine italienne et de son atmosphère joyeuse.
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
Une cuisine réconfortante avec une touche haut de gamme...
Situé au cœur de Minneapolis, dans un bel espace souterrain, le restaurant Hell's Kitchen est connu pour sa bonne nourriture. Ouvert 7 jours/7 pour le déjeuner, le dîner et le souper, il sert des boissons ainsi que de la VRAIE nourriture et non pas des inventions fantaisistes... Les critiques gastronomiques le décrivent comme « unique, mais pas surréel, intéressant, mais pas difficile. » Presque tous les plats sont faits de A à Z, du beurre d'arachide primé au ketchup maison... ce qui a valu à cet établissement plus de 67 meilleurs prix ainsi que des éloges dans le Gourmet Magazine, le Conde Nast Traveler, le Midwest Living ainsi que d'autres magazines nationaux. Et les enfants sont les bienvenus... ils aiment bien nous laisser des notes coquines !
« Plutôt que de chanter ses louanges, disons tout simplement que si vous êtes dans le Minnesota et que vous voulez impressionner vos papilles, rendez-vous au Hell's Kitchen. C'est un restaurant inspiré et inspirant. » (Jane et Michael Stern, NPR)
Affichant une décoration masculine et lumineuse avec du bois et du cuir, le Manny's Steakhouse évoque les grands steakhouses de New-York et de Chicago. Il bénéficie d'une renommée et d'un succès populaire. Le Manny's Steakhouse a été classé dans les 5 premiers restaurants par le guide américain Zagat, il a été reconnu comme l'un des meilleurs steakhouses de l'Amérique par le Knife & Fork Club, le journal des hommes et l'association indépendante Cattleman. Il est également le gagnant pérenne des sondages effectués dans les journaux et les magazines. Le Manny's bénéficie de nombreuses commandes locales et d'une réputation nationale. Le New York Times a écrit : « Il y a de bonnes nouvelles à Minneapolis pour ceux qui partagent encore les plaisirs secrets de la viande rouge, bien coupée et bien servie." Vous pourrez déguster du bœuf de qualité USDA vieilli à sec et coupé au centre. Le Manny's sert également des côtelettes, du poulet et des fruits de mer frais. Sa carte des vins a reçu une récompense accordée par le Wine Spectator.
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
We are fine-casual dining with a fire at the core of its heart. Through the smoke and whiskey ashes of the previous iteration which closed its doors in 2020 rises a new haze of smoke and whiskey as we bring back this iconic brand, smoked meats, bourbon, beer, deep hues, and various spaces to a new location in the North Loop. Butcher & The Boar will honor its beloved roots, while spreading new ones in the fresh foundation that will help our guests embark on a journey with notes of nostalgia that carry the torch forward with new tastes and experiences. With immense gratitude, we invite you to Live Full Boar with us.