Reservations are not needed but are recommended, Walk ins are Welcome.The newest creation from the owners of the beloved Villa Azteca in Downtown Salinas (Salinas City Center), the eatery honoring the Alvarez family patriarch will open Summer 2023 in Carmel Plaza. The 5,000-square-foot restaurant will have indoor dining, bar seating and a small outdoor space, serving specialty Michoacán dishes as well as other Mexican favorites, incorporating three generations of family recipes.
Toro offers creative Japanese cuisine, and we believe in sourcing high quality ingredients. Our beverage program has a lovely sake and wine collection, as well as some creative sake cocktail creations. Join us soon!
Pangaea on Ocean Ave is a Carmel-by-the-Sea restaurant that offers a unique dining experience. The restaurant's menu features a variety of Asian fusion dishes, as well as classic comfort foods. Pangaea on Ocean Ave is known for its bold flavors, ample portions, and cozy atmosphere. The restaurant is located on Ocean Avenue in Downtown Carmel, California. Pangaea on Ocean Ave is open for Breakfast, Lunch and Dinner 7 days a week! We also offer a special early 3-Course Sunset Dinner and Happy Hour during the week! Pangaea on Ocean Ave is a popular spot for both locals and tourists.**Please keep in mind that on busy days, our smaller restaurant may experience some delays with reservations. We truly value our guests and can't wait to show you some love!
Our current hours are as follows.Monday - Thursday, Dinner 4:30pm to 9:00pmFriday- Saturday, Dinner 4:30pm to 9:30pmPolicies: We do require a credit card for reservations. We reserve the right to charge guests who do not show up for their reservations or cancel within a 24 hour notice. The charge for NO SHOW is $35 per guest. We will hold your table for 15min max, and will automatically allot 2hrs for your dining pleasure.Parties of 5 or more will need to make special accommodations with the hostess.Thank you for your continuous support!
Chaque ville possède son restaurant à ne pas manquer, où les plus grandes célébrités se sentent comme chez elles et où tous les autres clients ont l'impression de devenir des célébrités. Depuis le 2 octobre 1968, le prestige du Sardine Factory a transformé un repas dans l'historique Cannery Row en une véritable institution pour les dirigeants du monde, les plus grand sportifs et les icônes du spectacle. Ses chefs primés préparent de délicieuses créations de fruits de mer frais et durables ainsi que du bœuf de qualité USDA maturé à sec. Le restaurant a également remporté le prix de « La meilleure carte des vins des États-Unis » du magazine Restaurant Hospitality. Les spectacles, la happy hour et les menu abordables du salon représentent une alternative décontractée aux autres salles à manger. Le restaurant célèbre sa 47ème année sous la même direction et le même propriétaire !
Located on Mission Street between Ocean Ave & 7th Ave, in Carmel California. Mission Bistro Restaurant is owned by Shaheen Alnuaimi. Our history-rich location is warm, charming, and above all cozy. We offer brunch, lunch, dinner, local, and import wines. Chef Matt Zimny sources from Monterey and Santa Cruz County farms and ranches with the goal of serving what is fresh and currently available. At Mission Bistro we do Seafood and Steaks right. Cheers!
Le Grasing's, situé dans le centre-ville de Carmel-by-the-Sea, se trouve sur la côte Pacifique, dans le comté de Monterey, en Californie. Il est implanté à 193 km au sud de San Francisco, à 112 km au sud de San Jose et à 563 km au nord de Los Angeles.
Kurt Grasing et Narsai David, chefs connus et partenaires, ont vraiment créé un bijou. Décoré dans des tons chauds avec des œuvres d'art moderne, le Grasing's affiche un cadre festif et intimiste. Le service amical et professionnel, la carte des vins primée ainsi que les cocktails saisonniers aux ingrédients frais, locaux et durables ne sont que quelques-unes des raisons pour lesquelles le Grasing's reçoit toujours des critiques dithyrambiques de la part de la presse.
Le Passionfish propose une expérience culinaire unique en Californie avec de la nourriture et du vin de qualité dans une atmosphère ludique et décontractée. Le menu en constante évolution présente les plus frais des fruits de mer provenant de source durable, de la viande à cuisson lente, des légumes bio et de délicieux desserts, le tout accompagné par une carte des vins médaillés dont les tarifs correspondent presque au prix de vente au détail, bien plus accessibles que le prix attendu. Le Passionfish appartient et est géré par le chef Ted Walter et sa femme Cindy Walter, ardents défenseurs d'une éducation sur la durabilité des sources de provenance des produits de la mer. L'établissement fut le premier restaurant officiellement certifié « vert » dans le comté de Monterey.
Welcome to the famous Hog's Breath Inn, Carmel.Formerly owned by Clint Eastwood, and sold to a good family friend, Kaiser Morcus,a seasoned restaurateur, hotelier, grocer, butcher and entrepreneur.PATIO DINING, LUNCH & DINNER, OPEN 11 AMOur belief is that you are what you eat.