Nestled in the downtown area of Asbury Park, Barrio Costero invites you to immerse yourself in a culinary journey that blends the rich traditions of Mexican cuisine with the fresh, vibrant flavors of the coast. Under the guidance of our celebrated Chef Anthony Bustamante and the innovative Sous Chef Isyufran Reyes, Barrio Costero offers a dynamic, seasonally rotating menu that highlights the best market-driven ingredients. Our chefs' passion for quality and simplicity shines through in every dish, from our signature tacos and colorful shared plates to the artisanal cocktails and an exquisite selection of the finest agave spirits.
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
Intimate dining experience that showcases Asbury Parks trendy neighborhood. Located on the boardwalk, we showcase those stunning oceanfront views in every area of our restaurant. We feature fresh seafood, fish, and a raw bar serving the highest quality ingredients, along with our specialty craft cocktails and our assorted wine list. This concept serves as the perfect dining destination for any occasion day or night. Iron Whale is open 7 days a week.
We are a shared plate concept, dishes come to your table planned by our culinary team, designed for everyone to enjoy together. REYLA marries our most memorable experiences dining in the Middle East and beyond. We encourage you to dine with friends and family here; every dish is meant to be shared. Pop in for an electrifying, laid back experience.
The Break is a sister restaurant to Low Dive and is situated in the middle of the beautiful Asbury Park boardwalk. This venue boasts beautiful views of the beach. Sit back, have a drink and enjoy some coastal cuisine and sushi from our scratch kitchen!
At Hen Vietnamese Kitchen & Bar, customers can expect to be transported to a place of peaceful elegance, where food is deeply contemplated, and the unique flavors of Vietnam are celebrated. In addition to offering a wide variety of traditional dishes, Hen will also feature art and cultural events that aim to educate and engage customers in the vibrant history and diversity of Vietnam. At HEN "We believe that the Vietnamese culture deserves to be celebrated and better understood. With Hen, we aim to do just that – to create an experience that combines the best of Vietnamese culture, art, history, and intellectual thought with delicious, beautifully-presented food. We want to serve beautiful stories of people of Vietnamese origin and create meaningful community events through our elegant and deeply relaxing hospitality.” HEN is more than just a restaurant.
Le restaurant Brandl vous propose une cuisine américaine innovante, du jazz joué en direct les vendredis soirs ainsi que des événements spéciaux tout au long de l'année. En plus des plats de saison, le menu vous propose des spécialités telles que le homard (Lazy Lobster) poché au beurre vanillé servi sur un risotto aux asperges, ainsi que le porc braisé (Braised Pork) servi avec des champignons sauvages sur des pappardelle et truffle au jus. Brandl est LA destination culinaire sur la côte du New Jersey !
Shipwreck Grill
Niché près des quais sur la rivière Manasquan River dans la belle ville de Brielle au New Jersey, le Shipwreck Grill vous propose une ambiance élégante et décontractée.
L'équipe souhaite vous faire vivre une soirée mémorable en vous proposant les meilleures coupes de viandes, les fruits de mer les plus frais et des ingrédients de la plus grande qualité, assemblés par des chefs experts et passionnés, et servi par des serveurs professionnels et attentionnés.
Le bar utilise les ingrédients les plus frais pour l'elaboration des cocktails. Composée de plus de 150 bouteilles, la carte des vins propose quelque chose pour tous les goûts. Les entreprises vinicoles les plus rares sont recherchées afin d'offrir des bouteilles que vous ne retrouverez pas ailleurs.
Blend on Main is committed to using as many local sustainable products as possible. In doing so we have met some incredible farmers, artisans, and fishermen along the way. Our menu is a celebration of their hard work. We genuinely care about serving really good, high quality food. Thank you to all of you who walk through our doors. We are fortunate to have you here sharing our vision with us. - Chef Lou