Agnes Restaurant and Cheesery is a neighborhood oasis that showcases live-fire cooking with seasonal ingredients behind an adorable cheese shop that offers unique and thoughtfully curated artisan cheeses and renowned provisions. With our spaces for large parties, an open kitchen, darling outdoor patio, and a beautiful marketplace, Agnes offers many opportunities for celebrating a wide variety of occasions.The holidays are a wonderful time to discover Agnes with the Cheesery offering several stunning products worth sharing with all of your friends and family. From large format cheese, meat and crudité platters, tinned fish, delicious gifts, freshly baked treats, to our decadent Sides & Pies holiday offerings. Enjoy and relax during the holidays with Agnes catering your parties and family get-togethers. Founded by Chefs Thomas and Vanessa Tilaka Kalb, stop by while exploring the famous Gamble House, Rose Bowl, Castle Green, Huntington Library or strolling through Old Town Pasadena.
We are a family run Sushi Restaurant striving to provide the highest quality dining experience for our customers. We use the highest quality ingredients and offer a wide variety of options to cater your sushi cravings.
Upscale Japanese kitchen serving up an exquisite selection of sushi and fusion masterpieces. We are the pinnacle of quality, and the cornerstone of service. Join us and create incredible memories in our peaceful and cozy environment.
Gyu-Kaku Japanese BBQ à Pasadena en Californie est l'endroit idéal pour une expérience incroyable à Los Angeles! Situé au cœur de l'action, au centre-ville de Pasadena, vous serez heureux d'avoir fait une réservation! Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est connu pour ses délicieuses viandes fraîches, et jamais congelées, de haute qualité. Profitez d'une bière bien fraîche pendant que vous grillez votre propre viande. Profitez des meilleurs prix sur la nourriture et les boissons lors de vos cinq à sept, donc détendez-vous et commencez la soirée avec nous.
Souhaitez-vous réserver? Composez le (626) 583-8122 et le personnel fera de son mieux pour vous accommoder.
Le Ruth's Chris Steak House à Fresno (Californie) sert le meilleur boeuf USDA Prime disponible, grillé à 980 degrés Celsius et servi sur une plaque chauffée à 260 degrés, de sorte que votre steak reste chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Savourez les entrées inspirées de la cuisine typique de la Nouvelle-Orléans, les steaks de qualité USDA Prime, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement et les desserts maison. Le tout pendant que vous profitez de l'atmosphère chaleureuse et accueillante, et de l'hospitalité légendaire du Ruth's Chris. Peu importe si vous êtes un habitué du restaurant ou simplement curieux par rapport à cet établissement célèbre, le Ruth' Chris constitue l'excuse idéale pour s'offrir une soirée parfaite. Ouvert tous les soirs pour le souper. Les réservations sont recommandées, et des services de réception privée et de traiteur sont également offerts.
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.
MYA Rooftop Restaurant is a lush outdoor hideaway perched on the 7th story of The Glenmark, where sweeping views and open-air vistas await you for cocktails, events or special celebrations. The 5,000 square foot al fresco space features a full rooftop kitchen. Text us at (818) 731-7741 for reservations or DM us on Instagram @mya_losangeles Click on the link below to reserve your table now. https://www.opentable.com/r/rooftop-at-the-glenmark-hotel-reservations-glendale?restref=1080793&lang=en-US&ot_source=Restaurant%20website
Le Fleming's Steakhouse - Pasadena vous accueille dans un steakhouse et un bar à vins raffinés. Il conjugue une passion pour le service ainsi que pour les ingrédients de saison comme le meilleur bœuf de qualité USDA. Tous ses plats sont concoctés méticuleusement de A à Z et servis par un personnel attentionné. Vous pourrez choisir le vin se mariant idéalement à chaque occasion dans la carte des vins Fleming 100®, composée de 100 crus médaillés servis au verre. Cette sélection de vins honore les meilleurs vignobles du monde entier. Vous pourrez réserver des salles à manger privées et les services d'un directeur de salle privé qui saura parfaitement organiser l'événement, quels que soient le budget et le nombre de personnes participant au repas. Au Fleming's, toute visite est synonyme d'un éventail de possibilités.
Sushi Roku Pasadena a réinventé l'expérience du bar traditionnel à sushi pour le transformer en un repas complet. Les clients peuvent apprécier leur visite au bar à sushi, en s’asseyant autour d’une table en bambou fabriquée à la main adjacente à une chute d'eau ruisselante, ou s’esquiver sur la terrasse du jardin donnant sur la cour. Le menu de Sushi Roku propose un large choix de sushis frais de Californie, de succulentes salades, d’entrées maison et de plats de résistance chauds. Notre bar propose une variété de saké chaud et froid ainsi que des martinis asiatiques et une carte des vins très complète.
Pizza of Venice (POV) pays homage to the vibrant culture of Venice Beach in its prime, a time when artistic innovation and boardwalk hustle thrived. It was established by friends Chef Sean St. John, who grew up in Barbados, and Chef Jamie Woolner, a Los Angeles native with New Orleans roots. POV is a fusion of diverse backgrounds and a shared passion. Their transition from Venice Beach teenagers to restaurant owners is driven by their friendship and dedication to culinary excellence. At POV, they take pride in creating homemade ingredients, most notably their signature pepperoni aged for 100 days. From oak-smoked mozzarella to freshly squeezed limeade, every detail is a labor of love that reflects their respect for the craft and commitment to providing extraordinary flavors.***IMPORTANT NOTE***When you arrive for your reservation, you will proceed to the counter to order your food. Once you are seated, we will bring your food directly to your table.