With 2 locations including West Seattle and Issaquah, JaK's Grill has been the greater Seattle area's favorite neighborhood steakhouse for over 20 years! Reservations recommended, but not required.
If you wish to make reservation for bigger size parties, please email admin@amaroneristorantebar.com (preferred) or call and leave us a voicemail and we will try our best to accommodate! Please use the link below to place a to go order!https://www.toasttab.com/amarone-ristorante-1084-ne-park-drYou can also curb side pick up or have ubereats or Doordash deliver to your home! And we do offer happy hour at our round bar everyday 4-6pm we are open!No reservation needed! Salute!
Seattle's premier destination since 2005 for authentic Pakistani and Indian cuisine. Our Halal menu offers traditional dishes such as Biryani, Haleem, Seekh Kababs, and Malai Boti. The restaurant's vibe is perfect for a date night, family gathering, bringing guests from out of town, and special occasions. Our goal is to provide a modern vibe while preserving our classic Pakistani and Indian fare.
We are pleased to offer free 4-hour parking validation for guests parking in the lot within our building. If you choose to stay longer, please note that additional parking fees may apply for any time exceeding 4 hours.We look forward to welcoming you! Whether you’re celebrating a special occasion or seeking an unforgettable meal, we promise to take you on a culinary adventure like no other at Itadaki Yakiniku. Experience the perfect blend of indulgence, harmony, and quality that defines our approach to fine dining.
Le Wild Ginger propose une cuisine qui vous fera voyager le long du littoral du Pacifique, de la Chine à l'Indonésie. Il vous servira des plats traditionnels de ces régions typiques, élaborés avec des ingrédients faits maison. Vous dégusterez des sambals aux piments, du lait de coco frais, de délicieuses nouilles aux œufs et de la sauce aux huîtres piquante, tous concoctés de A à Z. Le Wild Ginger sait que pour obtenir les saveurs sublimes de l'Est, il n'existe pas de substitut aux coutumes séculaires de ces cultures riches et anciennes.
L'Earls Bellevue vous accueille dans un élégant bar-restaurant haut de gamme et décontracté à la fois. Il sert des hamburgers gastronomiques, des plats internationaux de réconfort, des cocktails artisanaux ainsi que du vin et des bières du Pacifique Nord-Ouest. L'Earls occupe le Bellevue Collection, un complexe du centre-ville abritant des boutiques, restaurants, bureaux, loisirs, lieux de vie nocturne et hôtels de luxe. L'Earls est situé dans la tour Lincoln Square, en face du centre commercial Bellevue Square Mall et à quelques minutes de marche du parc Bellevue Downtown Park.
Récemment voté « Best Steak » par le choix des lecteurs dans le magazine de Seattle, la maison du steak du restaurateur John Howie vous propose des steaks USDA de première qualité, du bœuf Wagyu américain et australien, ainsi que du bœuf japonais « A% 100 » Wagyu, des poissons et fruits de mer saisonniers frais du Pacifique, des champignons sauvages fourrés et des fruits et légumes provenant de producteurs locaux. John Howie Steak dispose de deux grills à bois : charbon de bois de mesquite et de pommier qui ajoutent des saveurs subtiles aux aliments. La carte des vins propose un "Best of Award of Excellence" de Wine Spectator. Dans le salon vous pourrez savourer des cocktails de spécialités classiques et saisonniers, ou le meilleur scotch single-malt du monde, des bourbons et des cognacs fins. Deux salons privés magnifiquement aménagés sont disponibles pour des réunions ou des occasions spéciales.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Le chef de cuisine John Howie est reconnu pour sa cuisine du nord-ouest. Élu « Meilleur nouveau restaurant dans l'ouest de l'État de Washington » par les téléspectateurs du KING5 Evening Magazine, le Seastar Restaurant & Raw Bar a également remporté le prix de la « Meilleure nouvelle carte des vins en Amérique » du FOOD & WINE en juillet 2003. Le menu du chef Howie comprend des fruits de mer du PacifiqueNord-Ouest, des steaks de Kobe, du bœuf du Nebraska nourri au maïs, des pâtes, des salades et un bar à aliments crus incluant des articles alléchants comme des sushi, des ceviches, du poké et des huîtres fraîches écaillées.