TAO Los Angeles is a dynamic two-level space, complete with two private dining rooms, outdoor patio, lounge with large bar. and main dining room anchored by our 16 foot Quan Yin statue.
Open Wednesday through Saturday, MainRo is Hollywood’s newest restaurant & supper club that provides a senses-stimulating experience that’s smart & sophisticated. A modern technological Moulin Rouge, MainRo perfectly blends the restaurant and nightlife scene into one venue. MainRo’s culinary concept takes a modern approach with locally-sourced ingredients and imported premium meats blending bold French, Japanese & Vietnamese flavors that will fulfill the senses with arousing fragrances and crave-worthy fare. The décor blends classic Hollywood Regency elements with art deco style in a technologically designed space outfitted with ultra 4K digital mapped screens. As the DJ varies the musical content the surrounding ambiance of the venue transforms and guests experience a show unlike any other, an artistic blend of live musical acts and performances throughout the evening, creating a magical experience where you are the star with the show happening in front, behind, & all around you.
Le bar-restaurant sophistiqué Saint Felix sert une excellente cuisine et des cocktails spéciaux artisanaux. Il vous accueille au cœur d'Hollywood, à quelques minutes de marche du cinéma ArcLight, du W Hotel, du magasin de disques Amoeba et de l'Hotel Cafe & Pantages. La salle à manger affiche une charmante décoration, à la fois élégante et sans prétention. Le Saint Felix propose l'happy hour la plus primée de Los Angeles, 7j/7 de 16h00 à 20h00. Le dimanche, vous pourrez composer vous-même un Bloody Mary personnalisé au bar Powder Room, qui sert notamment de la vodka au bacon pour compléter son menu de brunch primé.
Room Number 13 is the newest addition to Escape Hotel, featuring a one of a kind themed dining experience in the heart of Hollywood. Find the secret entrance to the stairway behind the red velvet curtains that lead up to the mezzanine. The seats spread throughout the upper floor balcony with a 360 degree view to the astonishing lobby where patrons check in for their experience. Travel back in time to the Golden Age of Hollywood surrounded by vintage furniture and an Art Deco flare. The restaurant serves guests an exquisite selection of classic cocktails and international fusion meals. The menu features Chef Verso’s signature multi-ethnic dishes including: Tagliatelle All' Amatriciana, Seared Sea Scallops and Chicken Paprikash. The restaurant features a gorgeous bar with a glowing countertop and also a more secluded lounge area with a vintage tropical atmosphere that is perfect for private events or larger groups. Legend has it that the hotel is haunted.Don't be surprised if...
Danny Trejo, Tinseltown’s favorite tough guy, has taken his delicious offerings of non-traditional Mexican cuisine to LA! This prolific actor has chosen to display his dedication to the City of Angels by serving up a savory selection of tacos made with the finest ingredients. His Steak Asada, Carnitas, Jackfruit, and Chicken Tinga tacos are all top notch served along with date-sweetened horchata, aguas frescas, and fresh chips and guacamole. Trejo's Tacos is the perfect choice to give your guests a taste of the star treatment with this high-end food that’s unforgettably flavorful.
Jemma pays homage to old-school Italian-American joints with a touch of modern California flair. Experience the classics like spicy rigatoni and spaghetti & meatballs, as well as pizzas made with a dough that took over 4 years to perfect. A Dining Experience By Memento Mori Hospitality of Ospi, Jame and Jemma di Mare, from Jackson and Melissa Kalb.
Voté le « Best Sushi Restaurant » au sud de la Californie dans le Los Angeles Times Readers' Choice, et l'un des « 50 Hottest Restaurants in the U.S. » selon OpenTable, Katsuya mérite son titre de restaurant japonais superbe à Los Angeles. Vous vous régalerez chez Katsuya South Beach, création du duo dynamique Katsuya Uechi, grand chef de sushi et Philippe Starck, impresario de design. Avec des rouleaux de sushi uniques et des plateaux de sashimi et de sushi spectaculaires, le chef Uechi adapte avec grande habileté les saveurs japonaises aux papilles américaines.
Dégustez des spécialités de la maison telles que le riz croustillant au thon épicé et le sashimi yellowtail aux jalapeños avec du cabillaud noir mariné au miso. Avec grand talent et un exigeant sens du détail, Katsuya donne un nouveau ton à la cuisine japonaise.
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.