*Brunch hours are on a walk-in basis only. Thank you for your cooperation & support during this time!Cocina de Barrio by Chef Jose J. FloresBienvenidos a Cocina de Barrio, the newest modern-urban Mexican restaurant located in Hillcrest, San Diego! We are proud to feature the culinary richness of Oaxaca as well as other Mexican regions. Stop by and enjoy our bar stocked with plenty tequila and mezcal selections, MUCHA cerveza, and wines sourced from Valle Guadalupe. Don't forget to join us during our daily brunch (where we add a Mexican kick) and our happy hour every Tuesday-Friday from 3-5pm! Stay Chido!
Le bistrot mexicain Ortega's propose les saveurs authentiques de Puerto Nuevo. Goûtez au homard et au guacamole à la façon de Baja tout en dégustant une splendide margarita à la grenade. Profitez d'un souper dans le restaurant ou pour une soirée plus énergique, soupez au bar - La Cantina. D'autres saveurs comprennent le Huachinango en croûte avec bananes, le steak de bœuf de Kobe et le poulet mole. Nouvellement agrandi et conçu pour capturer les traditions festives et les saveurs au bon goût de Puerto Nuevo.
NOLA on 5th brings the flavors and spirit of New Orleans dining to San Diego. You will find a casual bar and outdoor patio downstairs, with a more upscale experience in our upstairs room overlooking bustling 5th Avenue in San Diego's famous Hillcrest neighborhood. We've been featured on Food Network's Diners, Drive-Ins and Dives, as well as on A&E and The Travel Channel.Chef Andrew Boyer, a long-time New Orleans resident, has left no detail untouched in our food, from ingredients to presentation. You will find all of the traditional NOLA favorites here like jambalaya, gumbo, po'boys, red beans and rice, and more. We fly our bread in from Leidenheimer's bakery in Louisiana, and we'd love to serve you a delicious Abita beer with your meal. And while they are in season, be sure to stop by for one of our Louisiana crawfish boils, which are some of our busiest and most fun days of the year.
Le Kettner Exchange possède uniquement une terrasse sur le toit du Little Italy et offre une vue imprenable sur le port. Il propose une cuisine américaine avant-gardiste préparée par le chef, acclamé par la critique, Brian Redzikowski, et habilement pensée par Steven Tuttle.
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary.
Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.
From the Owners of Barbusa .we bring you "Lala" a captivating blend of modern and classic Italian cuisine, paired with handcrafted cocktails in a cozy, sexy-chic ambiance. Our menu showcases timeless Italian flavors with a contemporary twist, from traditional Stuffed Shells to inventive loaded potato gnocchi. The intimate atmosphere, with dimmed lights and plush furnishings, sets the stage for romantic dinners or vibrant gatherings.Our bar is a haven of mixology artistry, featuring classic Negronis and signature creations like the "Lala Martini." Sustainability is a core value—we source responsibly and implement eco-friendly practices in both the kitchen and the bar. "Lala" isn't just a restaurant; it's a community that appreciates culinary excellence, inviting you to savor the extraordinary in every bite, sip, and moment. Join us for a celebration of Italian cuisine, crafted with contemporary flair, and served in an ambiance that exudes romance.
L'établissement sert le déjeuner en semaine, le dîner, le souper et le brunch. Cette « table européenne » propose des plats de saison, des tartes fraîches maison et des cocktails à base de produits locaux. Il dispose d'un bar complet, d'une carte des vins conviviale, d'une salle à manger extérieure, d'un bar avec comptoir, d'un self et d'une salle à manger. Chariot à cocktail pour les cocktails spéciaux et hors-d'œuvre servis sur un plateau de 2 mètres. Bon appétit !
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.